Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
απο ο,τι καταλαβα, μετα που εχασε τα πρωτα 50 κιλα, πηρε τα πανω του και ελεγε στον εαυτο του "ε, λιιιιιγο ειναι". Το λιγο του εγινε πολυ. Μου'χε πει οτι "αν το γ@μησεις το θεμα θα το ξεχειλωσεις παλι το στομαχι" οταν τον ρωταγα γιατι ενδιαφερομουν να κανω.
αλλαλουμακι, αν κολλας, αν εχεις σκαμπανεβασματα, αν εχεις αλλαγη διαθεσης, μην ανησυχεις καθολου. Απλα θυμησε στον εαυτο σου οτι "τετοια μερα του χρονου, θα κολυμπαω σε αυτα τα ρουχα". Εμενα μου πηρε καπου εναμιση χρονο, ειχα και τα υπερφαγικα μου, ειχα και τους τσακωμους μου (οταν ημουν βιγκαν με πιανανε τα νευρα μου συνεχεια και ειχα ασχημη διαθεση, τα εβαζα με ολους) τα κολληματα μου... μανα μου ο πανικος αν δε εβλεπα τους αριθμους να πεφτουν και η τρομοκρατια ετσι και ανεβαινε.
Σου ευχομαι βεβαια να μην περασεις 40 κυμματα, απλα οταν χανεις κουραγιο σκεψου οτι αν τα παρατησεις ΤΩΡΑ, τον αλλο μηνα θα λες "αν ειχα συνεχισει, τωρα μαλλον θα ειχα χασει 2 κιλα" και ο καιρος περναει γρηγορα, και οταν ερθει του χρονου, θα λες "παιζει να'μουν συντηρηση τωρα".
Ο,τι και να γινει, μην τα παρατησεις, μπορει να ξεφυγεις μια μερα, για Χ λογο, συναισθηματικο, δεν ησουν καλα, ειχες γιορτη, δεν εχει σημασια γιατι, ξεφυγες ΜΙΑ μερα, μη το κανεις δυο και καλυτερα να ξεφυγεις μια μερα και να σκονταψεις παρα να ξεφευγεις καθε μερα και να μη ξερεις τι να κανεις.
Ολες οι παρασπονδιες, ενα σκονταμα ειναι, στο χερι σου ειναι αν θα πεσεις στα μουτρα σου, η θα ξανασηκωθεις.
Το ξερω οτι ακουγομαι πολυ δραματικη και οτι το κανω να φαινεται σαν μεγαλο θεμα, αλλα πιστεψε με, το να το παρεις "πατριωτικα" δουλευει.
Ο,τι χρειαστεις, ειμαστε ενα ποστ μακρια ^_^, αν θες ποτε να μιλησεις, ετσι εστω και για τον καιρο, για να ξεσκασεις, υπαρχει και το τσατ.
MerryMaker_Misery σε διαβάζω καιρό τώρα. Ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σου πω ένα μεγάλο μπράβο.