Προσωπικά για μένα αμήν και πότε για να έρθει ο αιώνιος ύπνος...να πάψω να υποφέρω επιτέλους...
Προσπαθούσα και πριν ν' απαντήσω στην Έρις αλλά κόλλησε ο υπολογιστής, για να πάω κι εκεί τώρα που συνήλθε...
Printable View
Και πολύ καλά έκανε.Καταρχήν δε ξέρουμε τι ακριβώς σύνδρομο είχε το παιδί και τι ζωή θα ζούσε.Και σου μιλάω ως ένας άνθρωπος που γεννήθηκε στους 8.5 περίπου μήνες με καισαρική τομή λόγω επιπλοκών της μάνας μου στην εγκυμοσύνη.Και υποφέρω απο την ΔΕΠ-Υ που ίσως μπορεί να έχει προκληθεί από αυτές τις επιπλοκές.Απο το να γεννηθεί λοιπόν κάποιος ως "κουτσό" άλογο και να τρέχει όλη του την ζωή να προλάβει τους φυσιολογικούς και πάλι να μένει πίσω,καλύτερα να μην γεννηθεί.Ας υποφέρουν μόνο οι γονείς που έχασαν ένα παιδί παρά και το ίδιο το παιδί όταν θα συνειδητοποιήσει ότι υστερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα φυσιολογικά παιδιά.
Ναι αν κάποιος πιστεύει ότι έτσι θα λύσει τα προβλήματα του ας το κάνει.Ο άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος να επιλέξει να κάνει ότι θέλει με την ζωή του ακόμη και να την τερματίσει αν γουστάρει.Χρειάζεται όμως πολλά κιλά α...α για να το κάνει κάποιος.
Ελεύθερος είναι έτσι και αλλιώς ...αλλά κάτι σε κρατάει και δεν το κάνεις....ο φόβος, η ελπίδα, οι δικοί σου άνθρωποι...ε υπάρχεις που υπάρχεις δηλαδή, προσπάθησε να ζήσεις και λίγο όπως θες αντί να το ρίχνεις στον ύπνο........
Καλημέρα παιδιά, ξύπνησε κανείς;
Αυτή τη στιγμή είμαι κάπως πιο ήρεμη αλλά και πάλι θα ήθελα κάπου να μιλήσω...όχι ότι ξέρω και τι να πω, παρέα θέλω βασικά...
Καλημέρα κύκνε ή μάλλον καλησπέρα.
Κυκνε μην αισθανεσαι ετσι για τον αδερφο σου, να αισθανεσαι ανετα. Ελπιζω να εισαι καλα σημερα.
Εντάξει, γύρισε οπότε απ' αυτό ηρέμησα αλλά από τον φόβο ότι θα πάθω κάτι εγώ όχι εντελώς...θέλω να ξαπλώσω για λίγο αλλά δεν τολμάω, δεν ξέρω αν θα μπορέσω μόλις με πιάσει το ηρεμιστικό όπως και τις προάλλες...αν μπορείς κάνε μου παρέα, δεν θέλω να είμαι μόνη μου τώρα...
Νιώθεις καλύτερα, κύκνε;