ειχε χαλασει κατι στον υπολογιστη και το φορουμ δεν το εμφανιζε καθολου
ειχα πεσει πολυυυυυυυυυ ψυχολογικα παιδια
Printable View
ειχε χαλασει κατι στον υπολογιστη και το φορουμ δεν το εμφανιζε καθολου
ειχα πεσει πολυυυυυυυυυ ψυχολογικα παιδια
μονο οταν σας "εχασα"καταλαβα τι πολυτιμη βοηθεια ειχα απο δω.
εκανα λιγα υπερφαγικα επεισοδια , επιασα ψυχολογικο πατο και δεν ειχα που να μιλησω.
τωρα θα σας τα πω μαζεμενα (κοινως θα σας κανω τουμπανο) !!!
Εγώ λέω να το πάμε σε επεισόδια να έχει και σασπένς.
Ξεκίνα σήμερα και το αίσιο τέλος να μας το δώσεις Κυριακή βράδυ,
που κλείνει η εβδομάδα.Μα όλο ιδέες είμαι!Δε με αντέχω!
Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δε θα καταθέσετε και οι υπόλοιπες και τις δικές σας!
Ειδικά μερικές μερικές,που μοστράρουν στους τίτλους και το ξεκίνησαν όλο αυτό!
Κοριτσάκια σας αφήνω τώρα, πάω να ξαπλώσω. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση σε όλες μας. Φιλάκια.
Ton εγω ειμαι πιο καινουργια και δεν σε ξερω.κανε μας τουμπανο κανε μας οτι θελεις.βγαλτα απο μεσα σου.αν δεν υπηρχαν οι τσουπρες μου δεν θα τα ειχα καταφερει ψυχολογικα.
Τονάκι πες τα μας όλα να ξεσκάσεις κορίτσι μου!
Ναταλία μου να σου θυμίσω ότι φεύγω ταξίδι την Παρασκευή. Θα κάνω μία προσπάθεια και ας αργήσω να την ολοκληρώσω....
Για να ξεκουνιούνται και κάποιες άλλες σιγά σιγά....
Μιλούσα στο τηλ κ χάθηκα! Καλά σήμερα μιλάω πάνω απο 5 ώρες στα τηλ!
Αχ πολύ μου αρέσουν οι ιστορίες αγάπης!
Καληνυχτα τζινακιον.
Ναταλια αυριο θα με εκθεσω ανεπανορθωτα.θα παραθεσω ολη την ερωτικη μου ζωη με χρονογικη σειρα.απο τοτε που πηγαινα νηπιαγωγειο και αγαπαγα το γιαννακη και το γιωργακη και το δημητρακη και αχ ξεχασα ποιον αλλο.
τι να πρωτοπω ? ξεκινησε η ιστορια οπως παντα με κατι δυσαρεστο. απεβιωσε καποιος συγγενης.
εκει εγινε η αρχη. φοβηθηκα να το πω με πειραξε πολυ δεν ξερω εν πασει περιπτωση εκανα υπερφαγικο
εκανα το τραγικο λαθος να ζυγιστω την επομενη μερα επαθα το εγκεφαλικο μου και επαθα πανικο!!!
οσο εβλεπα οτι δεν κατεβαινει τοσο πανικο παθαινα καθε φορα που μου ελεγαν η που συζηταγανε γυρω μου για αυτον τον
ανθρωπο με επιανε φοβος και ξανα μανα τα ιδια.
τα εβαζα με τα παιδια μου εβγαινε ενα μοχθηρο τερας απο μεσα μου οταν ανεβαινα στην κωλο-ζυγαρια !!!λες και ολη μου η υπαρξη
εξαρτιοταν απο αυτο το μαγικο νουμερο που θα δειξει.
εδειχνε κατω χαιρομουν και γελαγα σα παιδι, πανω φωναζα, θυμωνα κλπ . ζυγιζομουν 3-4 φορες την ημερα σε δυο κιολας να ειμαι πιο σιγουρη. τρελλα.........................
END OF PART ONE:grin:
Ώστε κι εσύ ετοιμάζεις ταξίδι...Βρε βρε σουξέ που έχει αυτό το τραγούδι τελευταία...Κι είναι και θαμμένο στις δεκαετίες...Ξεκίνα,αλλά ξεπέτα δε θέλουμε...Quote:
Originally posted by Eli
Ναταλία μου να σου θυμίσω ότι φεύγω ταξίδι την Παρασκευή. Θα κάνω μία προσπάθεια και ας αργήσω να την ολοκληρώσω....
α, να πω χρονια πολλα στο γιο μου που εχει γενεθλια σημερα γιατι ειναι απο πανω μου. του ειπα οτι μιλαω με τις φιλες μου και μου ειπε δεν παει για υπνο αν δεν το δει να το λεω. Βικτωρακι μου χρονια πολλα !!
Το θαυμαστικό στο τέλος της πρότασης δεν καταλαβαίνω τι θέση έχειQuote:
Originally posted by break
Καλά σήμερα μιλάω πάνω απο 5 ώρες στα τηλ!
Να τον χαίρεσαι Τονάκι μου! Να είναι γερός και ευτυχισμένος!
Μην στεναχωριέσαι καλή μου, φυσιολογικό είναι να βγαίνουν οι διαταραχές μας στην επιφάνεια μετά από δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις πόσο μάλλον αν περιλαμβάνουν και τον χαμό ενός αγαπημένου. Τα συλληπτήρια μου και εύχομαι σύντομα να ξαναβρεις τον καλό σου εαυτό και να ορθοποδήσεις ψυχολογικά.
Quote:
Originally posted by NADINE
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: κουράστηκα!
θα βάλω τα δυνατά μου να σας ικανοποιήσω μαντάμ ;)Quote:
Ώστε κι εσύ ετοιμάζεις ταξίδι...Βρε βρε σουξέ που έχει αυτό το τραγούδι τελευταία...Κι είναι και θαμμένο στις δεκαετίες...Ξεκίνα,αλλά ξεπέτα δε θέλουμε...Quote:
Originally posted by Eli
Nα το χαίρεσαι το καμάρι σου,να είναι γερό και καλότυχο,μ'ένα χαμόγελο μέχρι τα πλάτη των επιθυμιών του!Quote:
Originally posted by ton76
α, να πω χρονια πολλα στο γιο μου που εχει γενεθλια σημερα γιατι ειναι απο πανω μου. του ειπα οτι μιλαω με τις φιλες μου και μου ειπε δεν παει για υπνο αν δεν το δει να το λεω. Βικτωρακι μου χρονια πολλα !!
ton να τον χαίρεσαι τον γιόκα σου, πολύχρονος!
Χρονια πολλα στο γιοκα σου Τοn!!!!!
Εχω να χαρω που μιλησα στο τηλ τοσες ωρες απο τον πρωτο μου γκομενο που μας ηρθε ο λογαριασμος 1300 ευρω τη μια φορα και 1500 την αλλη μεχρι που μου εβαλε η μανα μου φραγη.απο τοτε μισησα το τηλεφωνο απο την πολυ γκρινια που εφαγα.
Πρόσεχε πως μιλάς στην πρωταθλήτρια των μαραθωνοτηλεφώνων!Quote:
Quote:
παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ
βρε NADINE τι ηταν αυτο σε υπερευχαριστω !!! εισαι φοβερη .
σας ευχαριστω και με συγκινειτε. με τετοια παρεα εδω ειναι δυνατον να μην αισθανθω καλυτερα?
:blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:: blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::b lush:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Quote:
Τωρα πρόσεξα και το "σήμερα"!Εννοείς αθροιστικά!Ούτε καν για ένα τηλεφώνημα δε μιλάς!Πρωτάααααακι μουυυυυυυυυυυυ!
Λίλα ένα θα σου πω! ΤΡΑΤΖΙΚ!!!!
Ακομα μου το κοπαναει η κακουργα μανα αμα την τσαντισω καμια μερα πολυ.
Όντως!Είναι σαν αυτό που λένε να πλένεις το στόμα σου πριν μου μιλήσεις...Quote:
Originally posted by Eli
Πρόσεχε πως μιλάς στην πρωταθλήτρια των μαραθωνοτηλεφώνων!Quote:
Quote:
Στη δική μας περίπτωση να έχεις συμπληρώσει έστω ένα πεντάωρο τηλεφώνημα πριν...
Μα ακόμα και τώρα που σας γράφω έχω σφηνωμένο στο δεξί μου αφτί το ασύρματο.
Αφού δεν σου έκοψε και την γλώσσα να λες και ευχαριστώ! Τους έγδυσες τους ανθρώπους! Και δεν σου έφτασε η πρώτη φορά πήγες και για ρεβάνς τον δεύτερο μήνα! :lol:
Τι να κανω που ο ερωτας ειχε μετακομισει?να μην του μιλαγα?
Ναταλία μου αν πληρωνόσουν κιόλας για τόσες εργατώρες στο τηλέφωνο θα ήσουν μεγιστάνας τώρα! :lol:
ʼντε σου βρήκα και πρακτική θέση για το τηλέφωνο σου να μην το κουβαλάς :lol:
ο Χριστος και η Παναγια Ελλη!!! πωπω τι ναι τουτο????
Τονάκι μου εδώ ότι και να έχουμε το ξορκίζουμε με αστεία και ενίοτε και με ΣΚΑΤΑ! :lol:
Τζινάκι μου ξέχασα να σε καληνυχτίσω αγαπητή μου! Καληνύχτα και όνειρα γλυκά και όμορφα καλή μου αγκαλιά με τα γουνοζωάκια σου :)
καληνυχτα σε ολους!!!!
Καληνύχτα Τον :), όνειρα γλυκά, εύχομαι να νιώθεις καλύτερα αύριο.
Που είχε μετακομίσει καλέ στη Βραζιλία; :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Τι να κανω που ο ερωτας ειχε μετακομισει?να μην του μιλαγα?
Οχι καλε στην αθηνα αλλα το 2002 καλυτερα να τηλεφωνουσες στη βραζιλια παρα σε υπεραστικο.
Τότε υπήρχαν και οι τηλεκάρτες κοπελιά! Στις ουρές περιμέναμε ααααχ!
Αλλά εσύ αρχόντισσα στην άνεση του σπιτιού σου κοκόνα!
Καλε το χωριο δεν ειχε καρτοτηλεφωνο τοτε.
Πωπωπωπω απαράδεκτο! Και μετά την φραγή τι έκανες για να μιλάς με τον έρωτα;;; Του έστελνες γράμματα με το περιστέρι; :lol:
Στις ουρές,στον καύσωνα,στο κρύο,στους ψιθύρους να μην ακούσουν οι πίσω ή ο περιπτεράς...Quote:
Originally posted by Eli
Τότε υπήρχαν και οι τηλεκάρτες κοπελιά! Στις ουρές περιμέναμε ααααχ!
Να είναι κατειλημμένη η γραμμή και να πρέπει και πάλι να περιμένεις τη σειρά σου...
Να τελειώνει η τηλεκάρτα πάνω στο καλύτερο...ή σε μια παρεξήγηση που δε λύθηκε...
Κι ακόμα όταν αποκτήσαμε σταθερό,να λείπει ο άλλος ταξίδι και να περιμένεις εβδομάδες
ένα του τηλέφωνο...Αχ!Πού να καταλάβετε η σημερινή νεολαία με τα τρίτης γενιάς κινητά...
Ααααχ Ναταλία μου τι εποχές... τις πρόλαβα και εγώ....
ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΛΙΛΑΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ
θα αρχισω λεγοντας πως μισω τις αλλαγες.ειμαι ανθρωπος που αγαπαει τη ρουτινα και οι αλλαγες με κανουν νευρικη.
Πρωτη μερα στο σχολειο.ξεκινουσα τη δευτερα λυκειου.νεος μαθητης στο τμημα.κακο σημαδι.πηγαινα με τα ιδια ατομα σχολειο απο την πρωτη γυμνασιου ποιος ηταν αυτος ο ξενος που ηρθε να χαλασει την ησυχια μου?