Quote:
Originally posted by lila198621
ποιος ηταν αυτος ο ξενος που ηρθε να χαλασει την ησυχια μου?
Printable View
Quote:
ποιος ηταν αυτος ο ξενος που ηρθε να χαλασει την ησυχια μου?
Οταν μου εβαλε φραγη πληρωνα τον αδερφο μου να μου ξεκλειδωνει τη φραγη οποτε ελλειπε η μανα μου.του ειχε πει τον κωδικο σε περιπτωση αναγκης.μετα βγηκαν και τα Q τα καρτοκινητα.
Κι έχασε ο καημένος το χαρτζιλίκι του...Καταραμένη κινητή τηλεφωνία!Quote:
Οταν μου εβαλε φραγη πληρωνα τον αδερφο μου να μου ξεκλειδωνει τη φραγη οποτε ελλειπε η μανα μου.του ειχε πει τον κωδικο σε περιπτωση αναγκης.μετα βγηκαν και τα Q τα καρτοκινητα.
Ευχαριστω για τα οπτικα εφε ναταλια.
Quote:
Ευχαριστω για τα οπτικα εφε ναταλια.
Εδω θελω να κανω αλλη μια παρατηρηση.οτι απο την πρωτη γυμνασιου ημουν κρυφα ερωτευμενη με τον καλυτερο μου φιλο.οταν φτασαμε στο τελος της πρωτης λυκειου ξυπνησε και αυτος και αρχισε να δειχνει ενδιαφερον.οποτε οταν γυρισαμε απο τις καλοκαιρινες διακοπες ηταν καθοριστικη στιγμη.αρχισε ξανα το φλερτ.εχουμε αφησει και εναν αγνωστο Χ στην ιστορια μας που ηρθε για να τα κανει ολα ανω κατω.
Κοριτσάκια μου κουτουλάω. Πάω να ξαπλάρω.
Καληνύχτα Λιλόκοσμε! Λίλα ανυπομονώ να διαβάσω το Lovestory σου :D
Quote:
εχουμε αφησει και εναν αγνωστο Χ στην ιστορια μας που ηρθε για να τα κανει ολα ανω κατω.
:lol::lol::lol::lol:
Καληνυχτα ελλακιον.η συνεχεια αυριο γιατι ξεμεινα και εγω απο μπαταρια.καληνυχτα τσουπρες μου.αυριο η ναταλια θα συνεχισει να ντυνει με οπτικα εφε την ιστορια μου η θα τη βγαλω ξεροσφυρι.
Quote:
η συνεχεια αυριο
Καλά καλέ από τις εφτά γράψατε έξι σελίδες και μέχρι να τις διαβάσω πήγατε και για ύπνο;
Και τι λέγατε;μα τι άλλο ,ότι εγώ όλη μέρα!!!!
ΣΚΑΤΑ!!!!!!!!!!
Καληνύχτα λοιπόν στις όμορφες :
Ελλάκι ,ΤΖινάκι,Γιωτάκι,tonάκι καλή ξεκούραση!!!!!
Λιλάκι περιμένουμε κ τη συνέχεια !!!!!!
Και μιας κ λέτε για τηλέφωνα,εγώ όταν μιλούσα με το ζουρζουβίλι μου είχα αγοράσει 50 νούμερα free to go για να μιλάμε αφού μιλούσαμε γύρο στις δεκαέξι ώρες την ημέρα!!!!!!
Δικιά μου!Επιτέλους και κάποια που με καταλαβαίνει!Αχ κορίτσια,ακούω μαντινάδες και σκέφτομαι τον Δ.,τη λατρεία μου...Quote:
Originally posted by giotaki
Και μιας κ λέτε για τηλέφωνα,εγώ όταν μιλούσα με το ζουρζουβίλι μου είχα αγοράσει 50 νούμερα free to go για να μιλάμε αφού μιλούσαμε γύρο στις δεκαέξι ώρες την ημέρα!!!!!!
Εσείς φταίτε που με γυρίσατε πίσω στο ένα λεπτό περιπτερά,βουλιάζει στα βαθειά νερά το τελευταίο μου το πλοίοοοο...Αχ!
Καληνύχτα κι από μένα τσούπρες!Κλείνω με το ρεζουμέ της ημέρας και μάλιστα στη γλώσσα μου,ως το κοριτσάκι με τα :
Ναταλία μου το τραγούδι με τον περιπτερά το θυμάμαι!!!!
Επειδή μιλάς πολλές ώρες να πάρεις blue tooth για να μην κρατάς το τηλέφωνο στο χέρι!!!Φοβερά πρακτικό!!!!!!
Πάω να την πέσω κ εγώ γιατί ήρθα από το πάρκο με το μωράκι μου γύρο στις έντεκα!!!!!
Ναταλάκι μου 27 φιλάκια και
72
αγκαλίτσες!!!!!!!
Να έχεις ένα όμορφο ξημέρωμα !!!!!Καληνύχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eγω ιστοριες αγαπης ειδα κ μπηκα γιατι στο σινεμα ειχα δει την ταινια"χωρισμος"αλλα εμεινα στα κρυα του λουτρου!Εις αυριον τα ωραια....Καληνυχτα λοιπον κ τρυφερα φιλια στο μετωπο.Να σας σκεπασω κιολας.
Καληνύχτα μανούλα !!!!!!!!!!!
Είσαι πάντα τόσο γλυκειά!!!!!!!!!
Μακια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα κοσμε! Αγαπησιάρη Λιλόκοσμε!
Ετοιμάζομαι για την εκδρομή, θα φορέσω ένα λευκό πουκάμισο που τονίζει το στήθος, ε ναι, ήρθε η ώρα να το κάνω και αυτό πρώτη φπρά στα 37 μου χρόνια!
Τon μου, σε περίπτωση που αναρωτιέσαι γιατί έλειπες καιρό, είμαι η Γιώτα, πρώην monahoiot, τα έχουμε πει και στο 2U2!
Σας φιλώ και σας αφήνω!
Καλημέρα λιλοκοσμε!!!!!!!!
Καλημέρα Γιωτούλα μας!!!!!!!
Καλά να περάσεις στο υπέροχο Ναύπλιο και πολύ καλά κάνεις που φοράς το πουκάμισο που τονίζει τα μεμε!!!!!!!!!!!
Καλή διασκέδαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημερα,καλημερα,καλημερα ,καλημερα καληηηηηημεραααα!!!!!!!!!
Kαλημερα στα ομορφοκοριτσα τα Λιλαλενια!Εμεινα για λιγο στο ποδι του Νικου κ αφου βρηκα υπολογιστη δεν μπορουσα να μην μπω!
καλημερα γλαυκη μου.αποτομα καλοκαιρι μπηκε και εχει παθει ο οργανισμος κοκομπλοκο.απο τις κρυαδες στις εξαψεις πηγαμε.λεμε απο βδομαδα να παμε για μπανιο με τη μανα μου τοσο ζεστη κανει.
Καλημέρα λιλόκοσμε!!!!
http://dl.glitter-graphics.net/pub/1...ntb8nqs7kt.gif
κοριτσάκι η ώρα η καλή!!!!!
http://dl10.glitter-graphics.net/pub...vl41zvzjt7.gif
Χθες το βράυ έχασα την ωδή προς το ΣΚΑΤΟ!!!! καλά δεν παλεύεστε ώρες ώρες!!!!
Τζινακι το πόδι σου μετά την ξεκουράδα πως είναι????
Ναταλάκι βλεπω το μπάνιο έχει μεταφερθει στο πηγάδι!!!!!
Κανένα νεό από το Πωλινάκι μετά τα ευχάριστα χθεσινά είχαμε????
Οι υπόλοιπες είσαστε καλα????
Σας φιλώ γιατί σήμερα είναι τελευταία μέρα στο γραφείο (γυρνάω πίσω Δευτέρα) και έχω ένα σκασμό δουλεια .... και πρέπει βέβαια στις 17.00 να την κάνω με ελαφρα για να πάω να πάρω το φορεμά μου από καθαριστήριο.. να μαζέψω τον μικρό, να πάμε να παρουμε τα στεφανα της κουμπάρας μου (την παντρεύω το Σάββατο!) να πάμε σουπερ και να επιστρέψουμε γύρω στις 20.00 να πέσει για ύπνο το μωρο!!!! (κουράστηκα μονο που τα γραψα!!!!)
Καλημέρα κορίτσια. Λιλάκι μπανάκι βλέπω και χαίρομαι! Μακ καλά έκανες και φόρεσες το πουκάμισο που αναδεικνύει τα μεμεδοκάλη σου γιατί πρέπει να αρχίσεις και την απόσβεση σιγά σιγά! :lol: Πριν λίγο κούνησα το μαντήλι σε άλλο ένα κιλάκι, καλό αγύριστο δρόμο να έχει!!
στον αγυριστο το κιλακι στον αγυριστο!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα κορίτσια. Λιλάκι μπανάκι βλέπω και χαίρομαι! Μακ καλά έκανες και φόρεσες το πουκάμισο που αναδεικνύει τα μεμεδοκάλη σου γιατί πρέπει να αρχίσεις και την απόσβεση σιγά σιγά! :lol: Πριν λίγο κούνησα το μαντήλι σε άλλο ένα κιλάκι, καλό αγύριστο δρόμο να έχει!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by angel79
Τζινακι το πόδι σου μετά την ξεκουράδα πως είναι????
καλημερα κι απο μενα κοριτσια!!!!!
ευχαριστω πολυ πολυ ολες για τις ευχες σας! και στα δικα σας οι λευτερες!
μπραβο μακ!!! πολυ καλη επιλογη το ασπρο πουκαμισο! τονιζει τα μεμε αλλα το κανει με στυλ και ειναι πολυ σικ!
παντα αξια angel!
λιλα πως βγηκε η μαρμελαδα??
τζινακι κανενα νεο?
και ναταλια nadine να ερθεις οποτε θελεις στο λονδινο!!! και μην ανηζυχεις δεν εχει κανενα πηγαδι στη γειτονια μας για να σε βαλω να κατουρησεις!!!:kiss:
αααα λιλα περιεμνουμε το επομενο επεισοδιο απο την ιστορια αγαπης!!!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by angel79
Τζινακι το πόδι σου μετά την ξεκουραδα πως είναι????
Καλημέρα Koritsaki. Προς το παρόν τα ίδια, αύριο θα έχουμε τα μαντάτα που θα κάνω την εξέταση. Κι εγώ περιμένω τη συνέχεια της ιστορίας της Λίλας αλλά θέλω να γίνει όπως εχτές με την εικονογράφηση της Ναταλίας που έριξα πολύ γέλιο!
καλημερα και απο μενα κοπελαρες μου
κοριτσακι η ωρα η καλη
πωλινακι ολα καλα θα πανε ειπαμε οι κορες ειναι δυνατες!
μακ καλα να περασεις
τζινα και εσενα περαστικα θα ειναι θα το δεις
λιλα θελω και εγω μπανακι αλλα δε το βλεπω για φετος:(
αγγελικουλα παντα αξια να εισαι και κουραγιο μονο το οτι θα εισαι με το γοικα σου δε θα καταλαβεις κουραση !
εγω παιδευωμαι ακομη με τα ρουχα και το σπιτι (θα φερει παρεα ο γιος μου σημερα και ειναι χαλια) και η κορη με το τηλ στο αυτι (αχ αχ ο ερωτας ) ευτυχως που δε χρεωνομαστε σαν τι λιλα γιατι θα μας βαζανε μεσα απο το χρεος!
παω να μαζεψω το δωματιο τους να βαλω φαι να απλωσω ρουχα να παω να παρω φαρμακα του παππου να βαλω και κανενα πληντυτιο ακομη και αν βρω χρονο πριν γυρισει ο μικρος τα ξαναλεμε
φιλια να εχετε μια ομορφη μερα !!!
αρλεκιν το καναμε το φορουμ ωρεεεε
εντελως τυχαια μιλαω στο φατσοβιβλιο με τον ενα εκ των δυο πρωταγωνιστων του λιλαρλεκιν
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !!!Quote:
εντελως τυχαια μιλαω στο φατσοβιβλιο με τον ενα εκ των δυο πρωταγωνιστων του λιλαρλεκιν
γυρισε ο καλλιτεχνικος επιμελητης μου!!!!
Εμ...τι να κάνει ο δόλιος;Μιλά στα τηλέφωνα κι εργάζεται παράλληλα!Quote:
γυρισε ο καλλιτεχνικος επιμελητης μου!!!!
Το κοινό σου περιμένει ΕΝΑΓΩΝΙΩΔΩΣ τη συνέχεια του Λιλάρλεκιν αφού!
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
ηρθε η ωρα να γνωρισουμε τον αγνωστο μας.
τον ελεγαν Κωστα.ειχε ερθει μαζι με τον πατερα του που ειχε ερθει στην περιοχη για ενα χρονο με αποσπαση και τον ειχε ακολουθησει και αυτος.αλλο φρουτο σε σχεση με τους ντοπιους.στην αρχη δεν τον χωνεψα καθολου.ειχε ερθει για να χαλασει τη ρουτινα μου οπως ειπα και παραπανω.με τον κολλητο το φλερτ καλα κρατουσε χωρις βεβαια κανενας απο τους δυο να μην κανει το βημα παραπανω.ανταλλασαμε cd τον πυξ λαξ μιλαγαμε για μαθηματικα και φυσικη(τοτε ημουν φυτουκλας του κερατα) καναμε κοπανες(και σβηναμε τις απουσιες μιας και ηταν απουσιολογος και εγω καταπληκτικη στο να πλαστογραφω την υπογραφη του λυκειαρχη)
εδω σε θελω ναταλια! να δω τι φωτο θα βαλεις για ''την υπογραφη του λυκειαρχη!""
Παρένθεση άσχετη:
Εσείς η φατσονεολαία μάθετε στο φατσοπουρό πώς να βάζει τσαχπνινιές.
Τα μόνα που ξέρω είναι η καρδιά(<3) και το φιλάκι-ματάκι (:-*).
Και το δικό μου κοινό περιμένει κάτι από μένα,βλέπετε...