Το παιδι σου ομως δεν σου φταιει σε τπτ, οφειλεις να το προστατεψεις απο εξαρσεις εγωισμου και τσακομους.
Τι θες να πεις?
08-03-2012, 12:55
axl100
Quote:
Originally Posted by Christina82
Τι σχέση έχει τώρα αυτό? Τελικά ποιος υποβιβάζει το φύλο??? Για κάποιους χτυπά η καμπανά...
για μας η καμπανα εχει σπασει να χτυπαει Χριστινακι, τα περασαμε τα 30 :Ρ
08-03-2012, 12:57
axl100
Quote:
Τι θες να πεις?
πως δεν μπορεις παντα να κανεις ο,τι σε βολευει, οταν εχεις κανει τις επιλογες σου συμβιβαζεσαι και αναλαμβανεις τις ευθυνες σου (μεχρι να καταρευσεις χαχααχχα)
08-03-2012, 12:58
Christina82
Quote:
Originally Posted by axl100
για μας η καμπανα εχει σπασει να χτυπαει Χριστινακι, τα περασαμε τα 30 :Ρ
Βρε συ αχλ μην είσαι αρνητικούλης :) Και εγώ σε ένα χρόνο θα είμαι 30 και πολλά θα ήθελα να είχα κάνει αλλά δεν θα το βάλω κάτω..
08-03-2012, 12:59
Christina82
Quote:
πως δεν μπορεις παντα να κανεις ο,τι σε βολευει, οταν εχεις κανει τις επιλογες σου συμβιβαζεσαι και αναλαμβανεις τις ευθυνες σου (μεχρι να καταρευσεις χαχααχχα)
Σε αυτό συμφωνώ!!! Κάποιες φορές πρέπει να συμβιβαστεις...
08-03-2012, 13:00
sheldon
Quote:
Τι σχέση έχει τώρα αυτό? Τελικά ποιος υποβιβάζει το φύλο??? Για κάποιους χτυπά η καμπανά...
Εσείς υποβιβάζετε το φύλο σας εμπορευματοποιώντας το σεξ και εμπαίζοντας τον κόσμο ότι δεν είναι και δική σας ανάγκη, αλλά ίδιον των αντρών. Και προς απόδειξη, πόσοι άντρες ιερόδουλοι υπάρχουν;
08-03-2012, 13:01
axl100
Quote:
Βρε συ αχλ μην είσαι αρνητικούλης :) Και εγώ σε ένα χρόνο θα είμαι 30 και πολλά θα ήθελα να είχα κάνει αλλά δεν θα το βάλω κάτω..
με τις αποψεις σου θα καταντησεις να εχεις μια ζωη τυποy "Sex & the city"
08-03-2012, 13:02
μαρκελα
Quote:
Χριστινάκι μην παγιδεύεσαι! Όλ' αυτό τελικά είν' η αιώνια πάλη των κυνηγών, για τα θηλυκά, που για τους λόγους τους θ' αντιστέκονται!
08-03-2012, 13:02
Christina82
Quote:
Το παιδι σου ομως δεν σου φταιει σε τπτ, οφειλεις να το προστατεψεις απο εξαρσεις εγωισμου και τσακομους.
Το παιδί σου προσπαθείς να το κάνεις δυνατό για να αντέξει... Αφου πάντα θα υπάρχουν εγωισμοι και τσακωμοι από τους ανθρώπους! Αν είναι βέβαια είναι στο χέρι σου τότε ναι πρέπει να το προστατέψεις... Αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου!
08-03-2012, 13:04
Goofy
Σταματήστε να εκτοξεύετε ένθεν κακείθεν κοτσάνες! Θα μας συλλήψει η αστυνομία για διατάραξη οικιακής γαλήνης...
με τις αποψεις σου θα καταντησεις να εχεις μια ζωη τυποy "Sex & the city"
Οριστέ? Έχεις καταλάβει τι λέω τόσες ώρες? Μήπως αυτό ισχύει για σένα? Ή μηπως δεν έπιασα το νόημα της φράσης σου? Αν έχω καταλάβει τότε έχεις πέσει πολύ έξω...
08-03-2012, 13:07
μαρκελα
Quote:
Originally Posted by Goofy
Σταματήστε να εκτοξεύετε ένθεν κακείθεν κοτσάνες! Θα μας συλλήψει η αστυνομία για διατάραξη οικιακής γαλήνης...
Γκούφυ μην διαταράσσεις την διαδικασία ετούτης της άσκοπης κόντρας, των δύο φύλλων, ναι με δύο λλ!
08-03-2012, 13:10
axl100
Quote:
Οριστέ? Έχεις καταλάβει τι λέω τόσες ώρες? Μήπως αυτό ισχύει για σένα? Ή μηπως δεν έπιασα το νόημα της φράσης σου? Αν έχω καταλάβει τότε έχεις πέσει πολύ έξω...
Πως σου ηρθε κοριτσι μου πως ειμαι αρνητικος? Μια χαρα θετικος ειμαι. Αντε να παμε για καφε με τον Σελντον να δουμε ποιος ειναι αρνητικος :Ρ Μαρκελα και συ καλεσμενη εισαι:)
ΥΓ και οποιος αλλος πιστευει πως ειναι θετικος
08-03-2012, 13:11
Christina82
Quote:
Originally Posted by sheldon
Εσείς υποβιβάζετε το φύλο σας εμπορευματοποιώντας το σεξ και εμπαίζοντας τον κόσμο ότι δεν είναι και δική σας ανάγκη, αλλά ίδιον των αντρών. Και προς απόδειξη, πόσοι άντρες ιερόδουλοι υπάρχουν;
Κοίταξε δεν πρόκειται να κατηγορήσω τους άντρες όπως και τις γυναίκες ενώ θα μπορούσα απλά δεν θέλω. Για μένα δεν υπάρχει διαφορά μεταξυ των δυο φύλων. Υπάρχουν εξαιρέσεις και πιστεύω σε αυτές! Συνήθως βλέπει κανείς αυτά που θέλει να δει!
08-03-2012, 13:14
sheldon
Quote:
Πως σου ηρθε κοριτσι μου πως ειμαι αρνητικος? Μια χαρα θετικος ειμαι. Αντε να παμε για καφε με τον Σελντον να δουμε ποιος ειναι αρνητικος :Ρ Μαρκελα και συ καλεσμενη εισαι:)
ΥΓ και οποιος αλλος πιθστευει πως ειναι θετικος
Κολακεύομαι για τον καφέ, αν και πιστεύω ότι μάλλον κάνεις πλάκα, αλλά από κοντά δεν είμαι ούτε τόσο ευχάριστος, ούτε εξίσου ενδιαφέρων, όσο εδώ. Με βαριέται σύμπασα η οικουμένη (χαχαχα!).