-
Χαρα μου μη μου το χαλας....ακου εκει που ηρθα αργα!!
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=TS6YrsuZKE0
....ο νεος ειναι ωραιος ο παλιος ειναι αλλιως....
Εσυ εκει με τον παλιο να τηλεορασιαζεσαι....Λεει κ για πρασινες ματαρες....
Αρχισε να ισιωνει το πραγμα...Αντε να βγαλεις νοημα τωρα....
-
Βασικα στο μυαλο μου τριγυριζει αυτο .........
http://www.youtube.com/watch?v=nPz-wM3el9U
Για ολες οσες ειναι μονες τους....
Ελα χαρα μου,δωσε κ εσυ κατι να μπει η προεδρος να εχει να σχολιαζει!Δεν το γλυτωνω το κατσαδιασμα.....
-
Καλά, τώρα με έφτιαξες! Το τραγουδάω ένα πράγμα!
Η Κα Πρόεδρος θα μας τιμωρήσει παραδειγματικά, σαν να το βλέπω...
Κάτσε να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στην τιμωρία...
http://www.youtube.com/watch?v=VeGXORmb0Ok
Ενημερώνω από τώρα την Κα Πρόεδρο: Μη διανοηθεί να με προγγήξει για το συγκερκιμένο κομμάτι, το λατρεύω.. Για όλα τα άλλα δεκτή η κριτική, γι' αυτό, όμως, όχι!
-
Αυτό το αφιερώνω στη χαρά μου:
http://www.youtube.com/watch?v=EMN9ZX3EWas
Αποκλειστικά!!
-
-
-
Χαρα μου σε πουλησα γιατι ηρθαν δυο φιλοι στην ταβερνα με φωναξαν κ τωρα που εφυγαν ειδα οτι εσυ μου εκανες αφιερωσεις!Φιλεναδα περασα καλα γι'αυτο μη μου θυμωνεις!
http://www.youtube.com/watch?v=nPz-wM3el9U
Σβησε το φεγγαρι Μητροπανος
Καληνυχτα.
-
Γιατι τωρα το ακουσα χαρα μου,Παναθεμα με κ εγω σ'αγαπαω!!!περιμενω πως κ πως εκεινη τη συναντηση στη Σαλλονικη κ με το Ναταλακι συζητηση μεχρι τα ξημερωματα κ οτι αλλο.....Φιλακια....
Αγαπημενη μου που εισαι?Μας λειπεις....
-
Τι εγινε σημερα καλε?Που εισαστε?Ειχατε πιασει ολες παραλιες ,λιακαδες,ουζακια,μεζεδακι� � και μου γυρισατε κουρασμενες?Εγω παλι δεν βγηκα απο το σπιτι ουτε την πυζαμα εβγαλα.Εκανα τα ντουλαπια της κουζινας κ σιδερωσα ρουχα κ τριων εβδομαδων θα ηταν!Οποτε την Κυριακη θα εχω τα ντουλαπια στο μπανιο κ τις κουρτινες.Τοσο καλα!Αλλα πρεπει να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για να στρωσουμε το σπιτι.
http://www.youtube.com/watch?v=ziPiB...eature=related
Μια καληνυχτα για ολες κ ειδικα για το Ναταλακι μας που περασε απο τα μερη μας αλλα δεν μας ειπε μια κουβεντα.......
-
Εδώ είμαι...Σας παρακολουθώ,αλλά δε μου βγαίνει να σας στείλω λέξεις παρά μόνο τη σκέψη και τα φιλιά μου.
Καλά να περνάτε όπου κι αν είστε,να μαζεύετε όμορφες στιγμές για την παρακαταθήκη της κλεμμένης χαράς μας ...
-
Nαταλια μου οσο σε γνωριζω,ολο κ πιο πολυ σε θαυμαζω.Θαυμαζω που εχεις το θαρρος να πεις κατι που ισως πολλες σκεφτομαστε αλλα δεν θα το λεγαμε ισως γιατι η περισσοτερες εχουμε μαθει να κοιταζουμε την επιφανεια κ οχι το δευτερο επιπεδο κ με ενα τετοιο τροπο που οχι μονο δεν θα μπορουσε ποτε κανεις να πει οτι ειναι εριστικος η εμπαθης αλλα αντιθετα κατευναστικος,μετριοπαθης συμβουλευτικος,γεματος αγαπη..Σιγουρα πρεπει να κανεις πραξη το θελω σου κ να ασχοληθεις το συντομοτερο με την ψυχολογια.Πραγματικα χαιρομαι που μπορω να λεω οτι εισαι φιλη μου.Να εισαι καλα κοριτσι μου κ να σου πηγαινουν ολα κατ'ευχην.Φιλια...
-
Kαλημερααα!!!Σε αυτο το τοπικ η θα γινεται ο απολυτος χαμος κ θα γεμιζουν οι σελιδες εν ριπη οφθαλμου η θα βιωνεις την απολυτη μοναξια....Κ καλα το Αβουλινι μου εχει παει Σκ σε φιλεναδα της κ θα γυρισει τη Δευτερα.Ετσι μου ειπε δηλ,αλλα δεν ξερω!Το Ναταλακι λεει,σε καποιο παιδοτοπο επαιζε.Αν θελουμε το πιστευουμε κ αυτο!Οι υπολοιπες?Μοναχουλα,Λιντα,� �αιτη κλπ κοριτσα,δωστε παρον!Δεν πιστευω να παρεξηγηθηκατε που αστειευομουν οτι παρασοβαρεψε το καρουζελ?Κυρια προεδρε δεν εχεις καταλαβει οτι εσυ δεν μπορεις να λειπεις?Ειναι δυσκολοι οι καιροι,τα οικονομικα χαλια,η ψυχολογια αστα να πανε αν χασουμε κ το χιουμορ μας κ την παρεα μας παει!
Εχω πολλες δουλειες αλλα καμμια ορεξη να τις κανω.Φιλια πολλα πολλα!
-
Σα δε ντρεπόμαστε που το αφήσαμε μόνο του το κορίτσι και θέλει και δικαιολογία να την απασχολήσουμε να γλυτώσει τις δουλειές!
Ώστε η χαρά σου σε φίλη για Σ/Κ!Τάχα μου τάχα μου θα έμενε σπίτι...Εγώ είμαι στα πάτρια εδάφη πάλι,οπότε το πρόγραμμα έχει
παιδότοπο,τραπεζώματα φιλικά και οικογενειακά και το καλύτερο μου:παιχνίδι με τους μικρούς μου φίλους!Από επιτραπέζια μέχρι μήλα
κι από ανάγνωση παραμυθιών με διαφορετικές φυσικά φωνές μέχρι συνομιλία με κώδικες μυστικούς επικοινωνίας.(πχ: ι για όλα τα σύμφωνα)
Όπου να'ναι ετοιμάζομαι για επόμενο σπίτι φίλης με παιδάκια.Βραδυνές εξόδους αποφεύγω καθότι όσο περνά ο καιρός δυσκολεύομαι
όλο και περισσότερο να ακούω ό,τι να'ναι τραγούδια ή να μου εκτελούν ανόητες φωνές τ'αγαπημένα μου.Να πάμε στο Μάλαμα
(στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη)να γουστάρουμε,μάλιστα!Αλλά τα τοπικά επαρχιώτικα σχήματα...αρκετά με τους πειραματισμούς!
Προβληματίζομαι αν θα πάρω κάρτα για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου.Μία μόνο φορά το είχα κάνει(να βλέπω 4 ταινίες τη μέρα
για δέκα μέρες).Από τη μία θέλω πολύ και θεωρητικά(αν είναι καλά το Ντουλί)μπορώ καθότι πάπαλα η σχολή,αλλά από την άλλη
σκ'εφτομαι μήπως μιζεριάσω με τη μοναξιά μου,όλη μέρα κάθε μέρα!Είναι ευκαιρία όμως...Τέτοιες ταινίες δεν έχουμε ευκαιρία να δούμε.
Όποια πάντως θέλει να πάρει μια δεκαήμερη άδεια από τη ζωή της,να πάρει τη βαλιτσούλα της και να μου'ρθει να το κάνουμε!
Σκεφτείτε το!Παρασκευή 4 Νοεμ. ξεκινά και διαρκεί μέχρι και την Κυριακή 13 Νοεμ.Έχουμε χρόνο να το οργανώσουμε.Τικ-τακ,τικ-τακ!
--->52ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
-
Ναταλακι μου.......αν σε ευχαριστει να παρεις.Εγω δεν ξερω αν θα το αντεχα 4 ταινιες την ημερα.Αποψε θα παω να δω αυτη του Γουντι Αλλεν.Κανονικα τωρα θα επρεπε να ειμαι στην προβα αλλα ειμαι στο κρεββατι κ κοιταζω το ταβανι.Οσο για τις δουλειες.....Ευτυχως που υπαρχουν κ τα πλυντηρια!Οσο για τις κουρτινες ουτε ξερω ποτε θα πλυθουν.Κ για αποκορυφωμα ?Τελειωσε το πετρελαιο κ δεν εχει ζεστο νερο να κανω μπανιο!Θα ζεστανω κατσαρολα αλλα θα μεινω αλουστη καθοτι μακρυμαλλουσα.Καποτε αυτο το τοπικ ειχε κ μπανιο κ με ολα τα κομφορ μαλιστα!Αιθερια ελαια,αρωματικα σαπουνια,χνουδωτες πετσετες,σαουνα....Τι παρακμη ειναι αυτη τωρα?Ειπαμε λιτοτητα κ οικονομικη κριση αλλα οχι κ ετσι!
Οσο για τα μωρα τι να σου πω?Τωρα τελευταια δεν ξερω τι με εχει πιασει,τρελλαινομαι για μωρα!Την περασμενη δευτερα γεννησε η φιλη μου κ την εβγαζα καθε βραδυ στην κλινικη.
Να περνας καλα καρδια μου κ να μη χανεσαι....
-
καλα τωρα ειδα σε πιο πανω ποστ να εχω γραψει στο οι περισσοτερες το αρθρο με η.Τι να πω?οταν βιαζομαι γινομαι ανορθογραφη αλλα οχι κ τετοιο τερατουργημα!Κ ειναι οτι πιο πολυ σιχαινομαι.Θυμαμαι πριν λιγο καιρο φιλη που εστειλε μηνυμα σε καποιον που τη φλερταρε ωστε με την απαντηση του να δει αν ειναι ανορθογραφος να κρινει κ να προχωρησει η οχι περαιτερω.Μη με κακοχαρακτηρισετε αλλα οτι κ να πειτε καλα να παθω αφου δεν το διαβαζω πριν το στειλω!