Καλησπέρα! :)
Αυτή τη στιγμή καλά νιώθω, είμαι σε μια ονειρική κατάσταση ευτυχίας...μόνο να μην ξεφύγει πολύ πρέπει να προσέχω...
Κατά τα άλλα έχω κάποιες διακυμάνσεις διάθεσης...
Εσύ;
Printable View
Είδες που σου είπα;; Να την ακούς την σαντ.. Εγώ έτσι κι έτσι.
Τρομοκρατημένη...ελπίζω να μπορέσω να ξανακοιμηθώ...
Είναι πολλά, κύκνε, δεν μπορώ να τα πω εδω. Απλώς κατάλαβα ότι τα προβλήματα δεν είναι μόνιμα, λύνονται και μετά έχεις άλλα..Γιατί είσαι τρομοκρατημένη;
Έβλεπα εφιάλτες και ξύπνησα 5 το πρωί όπως είδες κι από το ποστ μου τρομαγμένη...πετάχτηκα απ' το κρεβάτι και μετά φοβόμουν και δυσκολεύτηκα να ξανακοιμηθώ...τα κατάφερα τελικά για κανένα τρίωρο ακόμα, σηκώθηκα γύρω στις 8 δηλαδή αλλά σήμερα νιώθω πολύ άγχος και δεν μπορώ να ηρεμήσω...
Ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ λίγο το μεσημέρι μήπως και φταίει ο κακός ύπνος για την άσχημη ψυχολογία μου, το θεωρείς πιθανό;
Ήταν κι ένας γείτονας εδώ για λίγη ώρα με την κορούλα του κι αν και συμπαθώ γενικά τα μικρά και ειδικά το συγκεκριμένο κοριτσάκι αναστατώθηκα περισσότερο γιατί δεν είμαι σε φάση αυτή τη στιγμή ν' ασχοληθώ με παιδιά και πιέστηκα γιατί εντάξει, τι φταίει η μικρούλα;
Το 'χω πάθει με τους εφιάλτες τρομακτικό πολύ. Σίγουρα μπορεί να φταίει ο ύπνος. Όταν ξυπνάς από μεσημεριανό ύπνο μετά νιώθεις καλύτερα πολύ. Εύχομαι να το ξεπεράσεις ότι άσχημο νιώθεις και όλα να πάνε καλά!
Καλημέρα, ο Θεός να την κάνει δηλαδή...χθες έβλεπα ακόμα πιο φρικτά όνειρα μέχρι και πριν λίγο που ξύπνησα κι έβλεπα ότι θα έπαιρνα χάπια για ν' αυτοκτονήσω κι ότι έστειλα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον πρώην...είμαι πολύ αναστατωμένη, αν είσαι εδώ απάντησε μου σε παρακαλώ...
Συγγνωμη κυκνε τωρα το ειδα τι κανεις; Εισαι καλυτερα τωρα;
Νιώθω θυμωμένος με κάτι ανθρώπους που πουλάνε ηθική, ενώ είναι η προσωποποίηση του διαβόλου.
Σε κάνουν να νιώθεις ενοχές, ενώ εσύ τους προσφέρεις τα πάντα. Και με το παραπάνω.
Ποζιτιβ άμα μάθεις καλά τις γυναίκες θα καταλάβεις τι είναι τα διαβολακια που κυκλοφορούν άμα αυτός που αναφέρεσαι είναι άντρας παιδάκι θα είναι να ξέρεις
Καλά ρε ψηλε πίστεψες γυναίκα με απογοητευεισ αυτές όταν λένε ότι αγαπάνε απλά συμπαθούν κανονικά δε συμπαθούν ούτε τα άντερα τους