καλησπέρα στα καρουζάκια, μόλις γύρισα από ʼνδρο όπου και πέρασα ένα ευχάριστο σ/κ... κατά τ'άλλα όλα ίδια, σας φιλώ και σας στέλνω έναν αγωνιστικό χαιρετισμό όπως έκανα και στον Αφανή Ναύτη της ʼνδρου από κάτω!
Printable View
καλησπέρα στα καρουζάκια, μόλις γύρισα από ʼνδρο όπου και πέρασα ένα ευχάριστο σ/κ... κατά τ'άλλα όλα ίδια, σας φιλώ και σας στέλνω έναν αγωνιστικό χαιρετισμό όπως έκανα και στον Αφανή Ναύτη της ʼνδρου από κάτω!
Αδικη κοινωνια....!Αλλες στην Ανδρο με αγωνιστικο χαιρετισμο στο ναυτη κ αλλες χαιρετα μου τον πλατανο!Αλλα αφου περασες καλα χαλαλι !Κ μολις ηρθες μπηκες κ για ενα γεια!Οχι σαν κατι αλλες που μας ξεχασαν ολο το τριημερο!
Κοριτσια πηγα κ ειδα το "Μεσανυχτα στο Παρισι "του Γουντι Αλλεν.Αισθηματικη χαζοκωμωδιουλα αλλα να πατε να την δειτε.Παρισι.Παρισι σε ολο του το μεγαλειο!Σηκουανας,πυργος του Αιφελ,Νοτρ Νταμ,Μονμαρτη,αψιδα του θριαμβου,πανθεον,Λουβρο,Μο� �λεν Ρουζ,κηποι,δρομοι,παλαιοπω� �εια,καφε,μπιστρο,ολα τα ειχε!Μεχρι κ ενα καρουζελ του περασμενου αιωνα!Παρισακι Ναταλακι μου,το Παρισακι σου!Δε χορταινα να βλεπωκ ας τα εχω δει τοσες φορες,σε φωτογραφιες που τα εχω μαθει πια απεξω.Γιατι δεν εχω παει παρα τα τοσα ταξιδια μου γιατι ηθελα να παω με καποιον κ να ειναι ξεχωριστο ταξιδι.Να μου μεινει αξεχαστο.Αγαπημενη μου μου εχεις ταξει να παμε μαζι μην το ξεχνας!Αλλα να δουμε ποτε....Τωρα που βρηκα το ιδανικοτερο ατομο γι'αυτο το ταξιδι κ οχι μονο,τωρα μου λειπουν τα λεφτα!Αλλα που θα παει?
http://www.youtube.com/watch?v=M2_NNzSCHnU
Ετσι θα ειμαστε στο Παρισι.Θεοπουλα εγω οπως καταλαβαινετε,γιατι ευτυχως η Ναταλια μιλαει γαλλικα κ θα φαω κ εγω!
Ονειρα γλυκα,ονειρα παραμυθενια για ολες μας.....
Ονειρα γλυκα,ονειρα παραμυθενια....
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα γλυκά κορίτσια...
Εμείς περάσαμε ένα ωραιότατο τριήμερο στο νοσοκομείο Παίδων.
Η μικρούλα μου είχε στρεπτόκοκκο και 40 πυρετό.
Ευτυχώς βγήκαμε χτες το βράδυ και ήρθα επιτέλους σπιτάκι μου..και το παιδάκι μου είναι καλύτερα ευτυχώς!
Τι ωραία λιακάδα σήμερα και αύριο μπαίνει και ο Νοέμβριος που είναι πολύ ρομαντικός μήνας...
Ναταλάκι μου?
Σου στέλνω ένα καυτό φιλάκι..
Πωλινάκι πολύ χάρηκα για τον άντρα σου, μπράβο κοπέλα μου, είναι παρήγορο στις μέρες μας να ακούς για κάποιον ότι βρήκε δουλειά, για ρωτήστε και μένα που ψάχνω από το Μάρτιο... σνιφ!
Καλημέρα και καλή βδομάδα!!!! Σε ευχαριστώ λινταλ μου, αλλά αν εμένα καθότανε ακόμα 1 μήνα σπίτι δεν ξέρω τί θα γινόμουνα εγώ. Αυτό τον μήνα για να τα βγάλουμε πέρα, δέκτηκα όσες πιο πολλές παραγγελίες μπορούσα και με το που πήγαινα σπίτι, πρωτού καν αλλάξω ρούχα, άναβα φούρνο και έβαζα μπρος το μίξερ. Φυσικά οι παραγγελίες ακόμα συνεχίζονται, και δεν με χαλάει, απλά δεν ανχώνομαι πια αν θα βγει ο μήνας μας ή όχι.
Τι βόμβα ήταν αυτή που πέταξες Γλαύκη μου, ξεκίνησα την Ατκινς εδώ και μία εβδομάδα και έχω ενθουσιαστεί, και σκεφτόμουν ότι με τόση πρωτεΐνη θα πάρω πολύ σίδηρο, και τόσο ελαιόλαδο, θα ξαναφουντώσουν τα μαλλιά μου?.Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Η αληθεια ειναι οτι σε μια διαιτα καποτε(ατκινς)εχασα 50 κιλα αλλα εχασα κ τα μισα μου μαλλια.Τις υπολοιπες φορες ξαναεβγαιναν κ δοξα το Θεο εχω ακομη αρκετα.Για το μελλον θα δουμε!
Μήπως δεν ήταν από την Ατκινς, γιατί μου έρχεται να βάλω τα κλάματα, σνιφ, σνιφ!!!
Τρελοκόριτσο, σου στέλνω πολλά φιλάκια από τον μικρό μου το γιο που μου λέει, βρε μαμά θα πάμε σε αυτόν τον παιδότοπο με τη φίλη σου που είναι από άλλη πόλη.
Του λέω έχω καιρό να μιλήσω μαζί της, και μου λέει «εντάξει άμα μιλήσεις να της πεις χαιρετίσματα»? χαιρετίσματα λοιπόν (όχι στην εξουσία) !!!!
Kαλησπερα στα κοριτσια μου!Λιντα μου περαστικα στο κοριτσακι σου.Που να κολλησε στρεπτοκοκκο το παιδι?Παει σχολειο?Φανταζομαι την αγωνια σου!Ειχαν πρηστει κ οι λεμφαδενες η το προλαβατε?Παντως με τη σωστη αντιβιωση περνα γρηγορα.Σιδερενια...
Αλαλουμακι μου οταν εγω εκανα Ατκινς πριν πολλα χρονια δεν ειχα τις πληροφοριες που υπαρχουν τωρα κ εκανα αυστηρα με μονο κρεας αυγα ψαρια κ λιγη σαλατα χωρις να ξερω τοτε οτι σε καθε φαση προσθετεις πιο πολλους υδατανθρακες. Δεν επαιρνα κ πολυβιταμινη που ειναι απαραιτητη καθε μερα.Φυσικα οταν το ειχα συζητησει με το διαιτολογο αλλη φορα που εκανα διαιτα μου ειπε οτι δεν ειναι ισορροπημενη η διατροφη γι'αυτο χανεις μαλλια κ οτι ειναι απαραιτητες 2 φετες ψωμι την ημερα.Εκτος απο σιδηρο για να εχεις γερα μαλλια χρειαζονται φυλλικο οξυ κ βιταμινες Ε κ C.Να την κανεις μαζι με συμπληρωματα.Χανεις πολυ γρηγορα.Μαλιστα σκεφτομαι να εκανα κ εγω αυτη η τη Ντουκαν γιατι η Ατκινς δεν επιτρεπει γιαουρτι κ δεν ξερω τι να φαω οταν δεν εχω κατι.Καλη επιτυχια κ καλες κατηφορες!
Καλησπέρα, αμαζόνες μου όμορφες!
Ποικιλλία το Σαββατοκύριακο λοιπόν! ʼλλη στις νήσους να στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς, άλλη στα νοσοκομεία (περαστικά στη μικρούλα, άλλο κακό να μη σας βρει), άλλη στις δουλειές, που δεν έγιναν, άλλη στην αναζήτηση προσφιλούς ταινίας... Απ' όλα έχει ο μπαξές!
Όσο για μένα, πέρασα πολύ όμορφα. Εκεί που είχα προετοιμαστεί για ένα ακόμη μίζερο Σαββατοκύριακο, ήρθε η ξαφνική πρόσκληση από φίλη αγαπημένη και βρέθηκα στο πιτς φιτίλι σπίτι της. Εκεί έκανα μπάνιο, φόρεσα πυζάμες και στρώθηκα στο αραλίκι και στο χουζούρεμα, με άφθονη πάρλα και ταινίες και ατμόσφαιρα γεμάτη αγάπη και συντροφικότητα. Έφαγα και τα αγαπημένα μου μακαρόνια με κιμά. Ένιωσα λίγο άσχημα, όχι από τύψεις, ποτέ! Απλά γιατί η φίλη μου ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα και έτρωγε μακαρόνια σκέτα και κουνουπίδι. Μπιαχ! Χαλάρωσα απίστευτα, αλλά με ξύπνησε σήμερα νωρίς για τη δουλειά. Κακούργα, της είπα με μίσος και σηκώθηκα με τα χίλια ζόρια από το κρεβάτι. Λες και ήξερα ότι τώρα θα καθόμουν τελικά.
Σας φιλώ πολύ, πολύ! Πάω να την πέσω στην τηλεόραση. Το ξέρω ότι τώρα θα έχει μόνο βλακείες, αλλά περιμένω το ράδιο αρβύλα, να γελάσω λίγο. Φιλιά!
Γλαυκη αυτο που λες για τα μαλλια ποτε σου ξεκινησε?Εγω κανω ατκινς 2 μηνες και δεν εχω δει κατι ανησυχητικο...αν και γενικα εχω προβλημα με τα μαλλια μου μαλλον να εχει καλυτερεψει μου φαινεται παρα να εχει χειροτερεψει.Παλαιοτερα ενω δεν εκανα διαιτα μου πεφτανε τουφες.
Και αυτο για τα γιαουρτια στη ατκινς μια χαρα επιτρεπονται αλλα με προσοχη.Ενα τοταλ εχει 6,5 υδατ, αρα αν μες τη μερα εχεις μετρησει καλα τους υδ. μπορεις να το φας.
Καλά καλέ!Για τον Αφανή Ναύτη σε στείλαμε στο πολλά υποσχόμενο βάσει ονόματος νησί ή για τον Εμφανή ʼνδρα;Quote:
Originally posted by monahoiot
Έλα,τέρμα η πλάκα!Ανέβασε τώρα την κανονική φωτογραφία-ντοκουμέντο της θραύσης που έκανες εσύ και το νέο γαλλικό λουκ μας!
Καρδούλα μου όμορφη!ʼχουτο!Μα απορώ!Καθόλου σημασία δεν του είχα δώσει!Πώς και με θυμάται τόσους μήνες μετά;Quote:
Originally posted by alalumaki
Τρελοκόριτσο, σου στέλνω πολλά φιλάκια από τον μικρό μου το γιο που μου λέει, βρε μαμά θα πάμε σε αυτόν τον παιδότοπο με τη φίλη σου που είναι από άλλη πόλη.
Του λέω έχω καιρό να μιλήσω μαζί της, και μου λέει «εντάξει άμα μιλήσεις να της πεις χαιρετίσματα»? χαιρετίσματα λοιπόν (όχι στην εξουσία) !!!!
Κάνω τα πάντα να κατέβω...Αυτό έλεγα σήμερα και στην Πωλίνα,θεωρώ πως σύντομα θα κλείσω εισιτήρια,οπότε και θα ανακοινώσω
ημερομηνίες.Αυτή τη φορά φιλοδοξώ να ξεμοναχιάσω την καθεμία σας χωριστά πριν παρτουζιαστούμε!Υπολογίζω σε 3 περίπου εβδομάδες.
Να μου φιλήσεις τον κούκλο,ευγενέστατο γιό σου!Προλαβαίνω ακόμα να κάνω κόρη να συμπεθερέψουμε;Τι λες;
Περαστικούλια τη μικρή μου πριγκίπισσα!Όσο τη φαντάζομαι μαραμένη με 40 πυρετό και μάλιστα σε λευκά σεντόνια νοσοκομείου...
Φαντάζομαι λαχτάρα στο σπιρτόζικο μάτι της δόλιας(πλην πάντα σέξυ)μάνας!Ευτυχώς τέλος καλό-όλα καλά!Φιλάκια κι από μένα,αγάπη!
Κι όσο η Αλαλουμένια μου Ατκινιάζεται,η Γλαύκη τρομοκρατεί τα πλήθη,η Πωλίνα πετάει στα σύννεφα,το Αβουλίνι ραδιοαρβυλιάζεται,
εγώ βάλλομαι από πιέσεις να αρχίσω να διαβάζω το μάνουαλ της νέας μου μηχανής,που ακόμα δεν αγάπησα,αλλά το παλεύω...
Επίσης να δω την εικόνα μου με περισσότερη συμπάθεια και να μην είμαι απόλυτη κι αυστηρή μαζί της...Σχεδόν ακατόρθωτο αυτό!
Μπορεί να έχω χάσει κάπου 65 κιλά από τα βαρύτερα έβερ μου,αλλά ούτε νιώθω αλλιώς ούτε το βλέπω στα σπάνια ντοκουμέντα.
Τέλος πάντων...Μόνο πορτραίτο ανέχομαι λίγο να βλέπω.Στο ολόσωμο φρικάρω κι αναρρωτιέμαι πώς κυκλοφορώ ελεύθερη!
Δεν είχα δει φωτογραφίες μου,βγαλμένες από άλλον.Και χθες μου έστειλαν κάμποσες...(Εκείνος που ήθελες να δωροδοκήσεις,Γλαύκη.)
Κι ενώ δε με νοιάζει πώς δείχνω σε γενικές γραμμές,τα έχω ξεπεράσει αυτά,όταν με χτυπά αλύπητα κατακούτελα...ουφ!Φτου κακά!Ματαιοδοξίες!
Kαλό μας μήνα!Γλυκό μας Νοέμβρη!
Ως σκορπιός που τιμά τις δαγκάνες του,
ας είναι πάνω απ'όλα σεξουαλικός!
--->Enya : Only time
Αρχίζει, έχει αρχίσει ήδη, η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου... Νοέμβρης, ψύχρες, βροχές, μετά γλυκά γλυκά προς το Δεκέμβρη,παλτό, κασκόλ, γάντια, φέτος και μπερέδες και καπέλα, να προετοιμάζω το σπιτάκι μου με τα χαλιά και τις χειμωνιάτικες κουρτίνες, τέλος του μήνα να ανεβάζω το δέντρο και κάθε βδομάδα και λίγος ακόμη στολισμός, ώσπου να έρθει εκείνη η φάση , Χριστούγεννα κοντά , που πάντα συνειδητοποιώ ότι έζησα μια υπέροχη πορεία ως τα τότε αλλά τη βραδιά των Χριστουγέννων δεν υπάρχει αγκαλιά να ασφυκτιώ γλυκά μέσα της, δεν υπάρχει έτερη ματιά να κοιτάξουμε μαζί με γλυκανάλατη διάθεση το δέντρο μου, δεν υπάρχει έτερο αυτί να ακούσουμε παρέα τον Φρανκ Σινάτρα που ακούω μόνο κάθε Χριστούγεννα..
Αλλά μέχρι να έρθει ξανά , για άλλη μια χρονιά , η ώρα αυτής της συνειδητοποίησης, κάνω χαρούλες που μπήκε ο Νοέμβρης, βάζω το καπελάκι μου και πάω στη δουλειά! Φιλιά σε όλες!
Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!! 24 μείνανε!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΩΛΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ..................:bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bou ncy: