[QUOTE=WhyAlwaysMe?;618273]Πάλι δεν κατάλαβες τίποτα...σου είπα εγώ να ξεκουμπιστείς? Σου είπα ότι είσαι αντικοινωνικός? Σου είπα όλο και κάτι θα γίνει με άσχημες?
Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε...........
Printable View
Μα σαφώς και επιτρέπεται να έχει κάποιος διαφορετική άποψη μελισσούλα.Και δεν καταφέρνεις εσύ ειδικά κάτι με την ειρωνεία και τον θυμό σε εμένα!
Αρκεί να μην θέλει να την επιβάλλει στον άλλον και να κατακρίνει εξ αρχής κάποιον για αυτό που θέλει.
Να φανταστώ με τέτοιο τρόπο μιλάς σε όλους γύρω σου?
cube προσεχε γιατι θα παρει το ΑΚ-45 να σε γαζωσει χαχαχαχα :p
Κι εμένα μου έχει τύχει και ούτε καν στα ελληνικά ή στα αγγλικά όπου μπορώ να εκφραστώ σωστά! Ε, τι να κάνω, αφού μπήκα στο χορό χόρεψα! Με προτάσεις τύπου "Εγκώ είμαι η melissa, εγκώ είμαι από το Ελλάντα" - τέτοιο επίπεδο παρουσίασης αλλά το έκανα. Σημασία έχει να προσπαθείς! Σίγουρα δεν είναι ο βαθμός δυσκολίας ο ίδιος για όλους. Αλλά όσο πιο πολύ εκθέτεις τον εαυτό σου σε τέτοιες καταστάσεις τόσο πιο πολύ μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι. Όλοι νιώθουν άγχος όταν μιλάνε μπροστά σε άλλους. Και επίσης σκέψου κι αυτό: εσύ πόσο παρακολουθείς τους άλλους όταν μιλάνε; Συνήθως σκεφτόμαστε τα δικά μας. Ε κι αυτοί τα δικά τους σκέφτονται, δεν κρέμονται από τα χείλη μας! Εμένα αυτή η σκέψη με βοηθάει να είμαι πιο χαλαρή!
Ουπς συγνωμη, δεν τα εχω καλα με τα οπλα :)
Δεν προσπαθώ να καταφέρω κάτι Γουαι. Δεν έγραψα αυτό το κείμενο για να σε βοηθήσω, έχω γράψει πολλά άλλα και προσωπικά πιστεύω ότι δεν τα έχεις πάρει ποτέ σοβαρά υπόψιν. Παρολαυτά μπήκα στη διαδικασία να τα γράψω. Αυτό που έγραψα πιο πάνω είναι για να εκφράσω την οργή μου, είναι ένα καθαρά εγωιστικό κείμενο σόρρυ που σκέφτομαι τον εαυτό μου και όχι εσένα. Αλλά εκνευρίζομαι με το πώς μιλάς για τις γυναίκες που δεν είναι όμορφες, ότι και καλά είναι η πληγή του κόσμου. Και επίσης εκνευρίζομαι όταν καταριέσαι κόσμο που δεν σε βοήθησε να μη λύσει ποτέ τα θέματά του. Και πριν γράψω αυτό το κείμενο σε τρίτο πρόσωπο, σου έχω απευθύνει αυτές τις σκέψεις και ποτέ δεν ασχολήθηκες να απαντήσεις. Απλά αγνόησες τα γραφόμενά μου. Επομένως όχι. Δεν προσπαθώ να καταφέρω κάτι με το κείμενό μου. Μόνο να εκφράσω τον εκνευρισμό μου. Σόρρυ που δεν έγραψα ένα ποστ για να σε βοηθήσω αλλά 1. έχω γράψει πολλά τέτοια επομένως το να μου τη λες είναι αστείο, 2. είμαι κι εγώ μέλος και έχω δικαίωμα να μιλάω για όσα με εκνευρίζουν.
http://3.bp.blogspot.com/-qUkYUnGkH6...-cover-alt.jpg
ουτε πλαστικος, ουτε ομορφη μπορει να σε βοηθησει να λυσεις τα προβληματα σου γουαι.
αυτο που χρειαζεσαι ειναι ψυχοθεραπεια.
ειδες την παραπανω εικονα?
ετσι ειναι η σκεψη σου αυτη τη στιγμη.
βραχυκυκλωμενη...
γεματη λογικα αλματα και λογικα παραδοξα...
η παρανοια στην οποια σε οδηγει η βραχυκυκλωμενη σου σκεψη, σε κανει να μοιαζεις με φασιστοειδες που θελει να εξαλειψει οσους δεν του αρεσουν απο την γη. εισαι τοσο καφρος η τοσο ζορισμενος? νομιζω (και ελπιζω), το δευτερο.
εξαλειψε το δικο σου προβλημα καλυτερα. αυτο ειναι το σωστο και λειτουργικο. ετσι και εσυ θα βρεις κοπελα και οι αλλες θα ζησουν στην ησυχια τους..
θελεις να εκδικηθεις τις "ασχημες" γιατι νομιζεις οτι αν δεν ενδιαφερονταν αυτες για σενα , θα ενδιαφερονταν οι ομορφες.
λογικο αλμα. απλα δεν θα ενδιαφεροταν καμια.
θελεις να εκδικηθεις τις "ασχημες" γιατι οταν εκφραζουν την προτιμηση τους σε σενα, σου επιβεβαιωνουν την κακη αποψη που εχεις για τον εαυτο σου οτι εισαι ασχημος/ μετριος.
λογικο αλμα. το να ενδιαφερεται καποια για σενα, εστω και "ασχημη", ειναι ενδειξη οτι μπορεις να ελκυσεις γυναικες, αρα εχεις ελπιδες και για αλλες που σου αρεσουν. θα ειχες μαλλον, οχι εχεις, γιατι οποιαδηποτε ομορφη ενδιαφερθει για σενα , μολις καταλαβει σε τι μπερδεμα βρισκεσαι, θα φυγει τρεχοντας.
θυμωνεις που οι ομορφες (οπως θεωρεις εσυ) δεν κοιτανε "ασχημους"/μετριους.
λογικο παραδοξο. αφου κιε συ μονο ομορφες θελεις, αυτες γιατι να μην εχουν το ιδιο δικαιωμα με σενα?????
εσυ με ποιο δικαιωμα απορριπτεις τις "ασχημες"/ αυτες δεν εχουν το ιδιο δικαιωμα????
θυμωνεις με οσους σου προτεινουν μετριες για να κανεις μια σχεση και τους επιτιθεσαι λες και κρατανε τις ομορφες που σε κυνηγανε, μακρια σου..
λογικο παραδοξο. οτι και να λενε οι αλλοι, οι γυναικες που ελκυεις θα ερθουν κοντα σου, ουτε οι ομορφες, ουτε οι ασχημες...
και βασικα αυτες που θα διεκδικησεις. εσυ καθεσαι εδω μεσα και περιμενεις να βρεθει καμια να κανει το ψυχικο, η να σου δωσουν την εγκριση τους τα μελη, λες και αυτο θα σου φερει καμια ομορφη...
ρεζουμε.
βρες εναν καλο θεραπευτη ν αρχισει να σε ξεμπλεκει, μην φτασεις κομπος και στα 30 κι ερχεσαι εδω να μας λες τα ιδια...
ηλεκτρικος θησεας σε πηγαδι και η αριαδνη εχει μουγγαθει...
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Υ.Γ. Ναι, εγώ τώρα είμαι χοντρή επειδή πήρα ένα συγκεκριμένο φάρμακο ενώ πάντα ήμουν αδύνατη...πώς τολμώ να γράφω και να μολύνω το φόρουμ κοίτα θράσος...
Πρώτον:εγώ δεν σου πρόσαψα χαρακτηρισμό όπως το ''φασιστοειδές''.Οπότε,το θεωρώ υπερβολικό.
Δεύτερον:αν ήμουν κάφρος,θα έφτανα στα άκρα με όποια άσχημη ή μέτρια έβλεπα.Και όταν εννοώ στα άκρα,εννοώ κάθε μορφή βίας.
Τρίτον:ξέρεις πόσο θέλω να ελκύσω όμορφες σε εμφάνιση και όχι μέτριες ή άσχημες.Εσύ που είσαι όμορφη,ξέρεις καλύτερα από αυτά,καθώς ελκύεις.
Τέταρτον:το να πάω με ότι δεν μου αρέσει,δηλαδή μέτριες και άσχημες,δεν το θεωρώ και σωστό.Εσύ δεν μου είχες πει έτσι?
Πέμπτον:μου το προτείνουν φανατικά και να ξεχάσω τις ωραίες.Αυτό αν το έκανα,θα με έκανε ακόμη χειρότερα.