Ναταλάκι μου γλυκό..Quote:
Originally posted by NADINE
Περαστικούλια τη μικρή μου πριγκίπισσα!Όσο τη φαντάζομαι μαραμένη με 40 πυρετό και μάλιστα σε λευκά σεντόνια νοσοκομείου...
Φαντάζομαι λαχτάρα στο σπιρτόζικο μάτι της δόλιας(πλην πάντα σέξυ)μάνας!Ευτυχώς τέλος καλό-όλα καλά!Φιλάκια κι από μένα,αγάπη!
σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες και τα περαστικά...
Ναι όντως έτσι ήταν, μαραμένη αλλά υπομονετική και πάντα με το χαμόγελο στα χειλάκια της...
Ευτυχώς τώρα όλα τελείωσαν και είναι μια χαρά...
Βρε Ναταλάκι, βρε καλό μου...
65 κιλά είναι ένας ολόκληρος άνθρωπος. Και συ κατάφερες και τον πέταξες από πάνω σου! Δεν μπορεί να μην την βλέπεις την διαφορά! Όπως επίσης δεν μπορεί όλοι να σε βλέπουμε όμορφη (άρα αντικειμενικά είσαι) και συ να κατηγορείς τον εαυτό σου πια και να τον κρίνεις τόσο αυστηρά!
Για κοίταξε τον λίγο καλύτερα σήμερα το πρωί και χαμογέλασέ του...!
Αχ και να μου κατέβεις κάτω στο τέλος του μήνα....! Θα σε μαδήσω!
Κοριτσάκια ευχαριστώ όλες σας για τα περαστικά!
Καλό μας μήνα!
Εμένα ο χειμώνας δεν μου αρέσει καθόλου, με μοναδική εξαίρεση τα Χριστούγεννα που τα λατρεύω και λίγο τις Απόκριες που γίνεται λίγο τζέρτζελο και χαβαλές με τις στολές των παιδιών και τα πάρτυ τους. Αλλιώς όταν δω το πρωί από το παράθυρο της κουζίνας μου συννεφιά και βροχή, προτιμώ να ξαναξαπλώσω και να μην σηκωθώ μέχρι να βγει ο ήλιος!
Και όπως το έχω ξανατραγουδήσει εδώ μέσα... "τον χειμώνα δεν τον θέλω, θέλω ψάθινο καπέλο, λαλαλλαλαλαλαλαλαλαλαλα"!!! !!!!!!!!
Κι έχει ο άντρας μου τα γεννέθλιά του την Παρασκευή! Σκορπιός από τους πιο χαρακτηριστικούς, και στα καλά του και στα κακά του.............