Κυκνε πήγες στη συνεδρία σου;;
Printable View
Κυκνε πήγες στη συνεδρία σου;;
Καλημέρα cc! :)
Πήγα, ναι, αλλά δεν βοηθήθηκα τόσο όσο άλλες φορές...νιώθω πολύ μόνη αυτές τις μέρες, σαν να με έχουν ξεχάσει όλοι... :(
Θα πάω για κάτι ψώνια αργότερα, ελπίζω να με βοηθήσει λίγο αυτό αλλά εσύ γράψε μου στο μεταξύ αν δεις την απάντηση...
Είναι παράξενες οι μέρες ή απλά έχουμε πέσει λίγο μου φαίνεται. Φταίει που μπαίνει η άνοιξη σιγά σιγά... Ναι αυτό είναι μάλλον [emoji4]
Ναι, πιστεύω κι εγώ πως φταίει κι η άνοιξη γιατί τις προηγούμενες μέρες με ενοχλούσε που ήταν τόσο καλός ο καιρός κι εγώ δεν μπορούσα να βγω έξω να τον απολαύσω...σήμερα πήρα μιαν ανάσα αλλά νιώθω την θλίψη να καραδοκεί στη γωνία...ελπίζω να παραμείνει εκεί, μακάρι!
Πιεσμενη ρε γαμωτο μου.. ουφ!
εγω πεσμενη και πιεσμενη
Νιωθω πως η λυση σε ολα σχεδον τα εσωτερικα τέρατα που μας τρωνε, ειναι η αποδοχή. Ουσιαστικη αποδοχη ολων οσων ειμαστε. Οσα νομιζουμε για στραβα, περιεργα, αφυσικα, λανθασμενα, ανηθικα, παραδοξα....ολα μα ολα ειναι δικα μας, ειναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ και δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να λογοδοτουμε σε κανεναν. Εαν τα δεχτούμε και τα αγκαλιασουμε, θα εχουμε βγει απο τη φυλακη.
Νιώθω υπέροχα σήμερα τα βλέπω όλα με χιούμορ!!!Έχω σπάσει πλάκα με όλους από το πρωί.Θα πάω για καφέ,μετά καθάρισμα το σπίτι και διάβασμα αγγλικα!!!
μοναξιες..θα ηθελα 1-2 ατομα να βγω για καφε
Μπου για να καταλάβεις διάφορα μεγαλωματοσ εγώ είμαι ευαίσθητος αλλά εσείς είστε πλαστελίνες μου φαίνεται τέλος πάντων θα κάτσω μέχρι να με διώξουν κ θα λέω τα δικά μου χρειάζομαι κι εγώ να σασ συνεφερνω λίγο
Δεν ξέρω... απογοήτευση... σύγχηση
Ερισ θα τον βρεις τον δρόμο σου είσαι από αυτούς που μπορούν μη το ξεχάσεις αυτό στο λέω εγγυημένα
Ματαιότητα. Πονάω για την αδικία
ειναι κατι που λειπει γενικα εγγυημενα