Quote:
Originally posted by lila198621
με φιλησε.
Printable View
Quote:
Originally posted by lila198621
με φιλησε.
Αααααααααααααα
Πολύ Κώστας-Γιώργος το κάναμε εδώ μέσα!
θελω να τον προστατεψω μιας και τωρα ειναι αλλου
ναταλια ειδες το ποστ πριν το σβησω.Quote:
Originally posted by NADINE
Αααααααααααααα
Πολύ Κώστας-Γιώργος το κάναμε εδώ μέσα!
Κοριτσάρες μου,πάω μια βολτούλα,που έχουν να με δουν τα πεζοδρόμια από Δευτέρα πρωί!
Περιμένω να διαβάσω το βράδυ τη συνέχεια των ιστοριών σας με αγωνία...Φιλάκια πολλά πολλά!
ειχαν βαλει η δικη μου βυσμα να παρω μεταγραφη για αθηνα μιας και τους ειχα πεισει οτι αλλιως θα ημουν δυστυχισμενη.μεσα στις γιορτες εμαθα οτι την πηρα τη μεταγραφη και μαζευα μπογαλακια για αθηνα απο σεπτεμβρη ομως και επρεπε να παω για ενα εξαμηνο λαμια.ο γιωργος επαιρνε τηλεφωνα εγω δεν απαντουσα ουτε ελεγα ομως και στον κωστα τα καλα νεα.
σηκωσα το τηλεφωνο στο γιωργο και του ζητησα να βρεθουμε.δεν μπορουσα να αντισταθω σε αυτο που ενιωθα για αυτον ομως ηξερα και οτι αυτο που ενιωθα για τον κωστα δεν ειχε τελειωσει ακομα.μου κρατουσε το χερι και ενιωθα καθε μου κυτταρο να ανατριχιαζει.με πηρε αγκαλια και ενιωθα κατι που δεν μπορουσα να εξηγησω.εκανα ερωτα μαζι του.αυτο συνεχιστηκε για ολες τις γιορτες.ειπα στον κωστα οτι θα παω πατρα στην οικογενεια της μανας μου και οτι δεν θα μπορω να επικοινωνω μαζι του.
και εκει εκανα κατι το οποιο μετανιωνω καθε μερα.του ειπα οτι εφευγα για αθηνα.οτι δεν μπορουσα να αφησω τον κωστα οτι πρεπει να με ξεχασει και να συνεχισει τη ζωη του.
με επαιρνε τηλεφωνο μου αφηνε μηνυματα ηθελα να πεθανω.ηρθε το φθινοπωρο και μετακομισα στην αθηνα.ειχα ηδη παρει 25 κιλα μεσα σε λιγους μηνες οσο καιρο εμεινα στη λαμια ετρωγα για να μην τον σκεφτομαι.οταν πηγα αθηνα αρχισαν τα προβληματα με τον κωστα.ηρθαν ξανα τα χριστουγεννα και με καλεσαν σε ενα παρτυ.ηταν εκει με τη νεα γκομενα την οποια μοσταρε με καθε τροπο.
μειναμε μονοι καποια στιγμη.τον ρωτησα τι κανει και μου απαντησε αυτο που θελεις συνεχιζω τη ζωη μου χωρις εσενα.μετα απο λιγο καιρο χωρισα με τον κωστα.τον ξαναειδα 2 χρονια πριν πρωτη φορα μετα τα γεγονοτα.τηλεφωνιομασταν ποτε ποτε και πριν τον δω.εχουμε ξαναβρεθει απο τοτε αλλα ποτε μονοι.μεσολαβησαν αλλες σχεσεις ενας μονομερης ανεκπληρωτος ερωτας με τον καθηγητη μου πολλα κιλα μια καταθλιψη κιλα αντικαταθλιπτικα.συζει με την γκομενο εχουν και ενα σκυλο.
αυτη ηταν η ιστορια αγαπης μου.με το γιωργο.αυτον που δεν του εδωσα την ευκαιρια.
Αχ Λίλα μου.... οι ανεκπλήρωτοι έρωτες είναι ότι χειρότερο στον τομέα της αγάπης. Μένουν απωθημένα που τα σέρνουμε για χρόνια, μέχρι να βρεθεί Ο Έρωτας για να μας τραβήξει μακριά τους. Είχα και εγώ ένα απωθημένο έρωτα από το σχολείο. ʼλλη ιστορία και τούτη. Ο πρώτος μου έρωτας, ο πρώτος που δόθηκα που ποτέ δεν με αγάπησε και στο τέλος ερωτεύτηκε την ξαδέρφη μου και έκανε σχέση μαζί της. Για χρόνια δεν μιλούσα στην ξαδέρφη μου. Στην αρχή το κρατούσαν και κρυφό για να μην με πληγώσουν. Όταν τελικά το έμαθα και μάλιστα από μόνη μου σε ένα πάρτυ, το χτύπημα ήταν μεγάλο και αβάσταχτο. Με είχε στοιχειώσει για χρόνια αυτή η απόρριψη του πρώτου μου έρωτα, ευτυχώς κατάφερα να τον ξεπεράσω.
Εύχομαι και εσύ να έχεις συγχωρήσει τον εαυτό σου για τις επιλογές σου. Όλα γίνονται για ένα λόγο που δεν κατανοούμε αλλά αποκαλύπτεται στο μέλλον....
Τώρα πια μιλάτε Λίλα μου με τον Γιώργο;
Με τον Κώστα τελικά γιατί χωρίσατε;
Λίλα χαίρομαι που μοιράστηκες την ιστορία σου μαζί μας και σου εύχομαι να βρεθεί ένας άνθρωπος στο δρόμο σου που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα άσχημα που έζησες και θα σου χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές.
με το γιωργο μιλαμε για να πουμε καλη χρονια σε γενεθλια γιορτες και τυπικοτητες.αποφασισα να τον απομακρυνω για να μην του κανω περισσοτερο κακο απο τον καιρο που τον ειχα σε μια αναμονη.με τον κωστα βαρεθηκαμε.αλλες παρεες αλλα ενδιαφεροντα.ενιωθα και πραγματα για το γιωργο ακομα και αν τελικα τον αφησα να ζησει μια αλλη ζωη χωρις εμενα μεσα.
'Ελλη με έχεις καθηλώσει!!!!!!!!!!!!
Τι όμορφη ιστορία, τόσες δυσκολίες κ όμως άντεξε στο βάθος του χρόνου, μια αληθινή αγάπη!
Λίλα τη δική σου σε λίγο θα την ξεκινήσω γιατί θα κάψω τον εγκέφαλο απο τις πληροφορίες που θα πάρει.
πριν μερες τον ειχα παρει να του πω χρονια πολλα για τη γιορτη του ηταν η μερα που ρωτουσα τι θα γινοταν αν ειχαμε παρει αλλες αποφασεις στη ζωη μας.
Αχ αυτοί οι έρωτες... μπορούν να σε ανεβάσουν στις ψηλότερες κορυφές και να σε ρίξουν στα βαθύτερα σκοτάδια...
Λίλα μου έτσι χτίζονται οι εμπειρίες όμως. Και εγώ με τον Γιώργο για να φτάσουμε να γίνουμε ζευγάρι μεσολάβησαν πολλά αλλά οι εμπειρίες μου από προηγούμενες σχέσεις με βοήθησαν να καταλάβω με ποιον τρόπο έπρεπε να διαχειριστώ κάποια θέματα για να καταφέρουμε να είμαστε μαζί και να αντέξουμε μέσα στο χρόνο. Οι τολμηροί στον έρωτα νικούν! Και ο δικό σου ο Γιώργος δυστυχώς δεν ήταν αρκετά τολμηρός, δεν σε διεκδίκησε όπως έπρεπε. Κρίμα που μεσολάβησαν τόσα πολλά δυσάρεστα μετά από αυτό το ερωτικό τρίγωνο.
ελλακιον δεν θα μας συνεχισεις την ιστορια σου????
Λίλα μου έχεις τελειώσει; Να μην μπω σαν την πορδή στην μέση :lol:
THE END
Θα σας γράψω για κάνα μισάωρο και μετά θα πάω να κάνω καμιά δουλειά και να μαζέψω βαλίτσες γιατί τα έχω παρατήσει όλα με τους έρωτες.
Λίλα μου συγκλονιστική η ιστορία σου και πολυ πονεμένη κρίμα που δεν είχε χάπι εντ :(.
παω να φυσηξω τις μυξες μου γιατι με πηραν τα ζουμια με κατι τραγουδια που ακουω στο youtube και μου τον θυμησαν και επιστρεφω.
Είχαμε μείνει στο 2004 της άνοιξης όπου τα τηλέφωνα με τον Γιώργο είχαν φουντώσει για τα καλά. Μοιραζόμασταν όλη μας τη ζωή μέσα από ένα τηλέφωνο. Με την καλημέρα του ξυπνούσα και με την καληνύχτα του κοιμόμουν. Η σχέση μας ήταν ελεύθερη προφανώς μιας και δεν υπήρχε ουσιαστικά σαρκική επαφή, μόνο πνευματική. Εκείνος ο χρόνος πέρασε στα τηλέφωνα. Υπήρχε βέβαια και το τηλεφωνικό σεξ που από κάποια στιγμή και μετά είχε φουντώσει για τα καλά! Όλα τα είχαμε πει και όλα τα είχαμε κάνει απλά από απόσταση. Η τηλεφωνική μας σχέση όμως από ένα σημείο και μετά δεν μας κάλυπτε, έπρεπε να βρεθούμε από κοντά.
Δούλευα τότε σε μία τεχνική εταιρεία στην Θεσσαλονίκη και πήρα άδεια από την δουλειά μου για μία βδομάδα και κατέβηκα τον Μάιο του 2005 για να τον συναντήσω. Ήταν και πάλι στην Μύκονο. Είχε πάει για να δουλέψει σερβιτόρος για την σεζόν που μόλις είχε ξεκινήσει, αλλά ήταν ακόμη χαλαρά τα πράγματα.
Πήρα το πλοίο μόνη μου χωρίς παρέα, έκανα ένα ταξίδι 20 ωρών και κάτι με το στομάχι στην πλάτη και την αγωνία να φουντώνει. Ατελείωτο ήταν εκείνο το ταξίδι! Είχα ήδη χάσει με μεγάλο κόπο και πολύ γυμναστήριο τα περισσότερα κιλά μου. Είχα φτάσει κάπου στα 78 κιλά! Ένιωθα πολύ καλά με τον εαυτό μου αλλά και πάλι είχα άγχος μια και θα τον έβλεπα μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια και με 10 κιλά περισσότερα. Τώρα που το γράφω μου ακούγεται γελοίο αλλά τότε έτσι ένιωθα.
Κατέβηκα από το πλοίο. Με περίμενε με την μηχανή του στο λιμάνι. Αλλαγμένος, μεγαλωμένος και λίγο ταλαιπωρημένος από τα δύσκολα που είχε περάσει. Και πάλι όμως ήταν όμορφος, ήμουν μουδιασμένη, δεν ήξερα πως να φερθώ. Τον αγκάλιασα τον φίλησα και πήραμε τον δρόμο για το σπίτι. Περάσαμε μία βδομάδα μαζί όπου διαπίστωσα ότι είχε αλλάξει. Δεν ήταν ο σκληρός Γιώργος που θυμόμουν, αλλά ακόμη κρατούσε πολλές αντιστάσεις. Ζούσα ένα όνειρο, αλλά και εγώ ήμουν πλέον πολύ συγκρατημένη. Δεν ήξερα που θα οδηγούσε αυτή η ιστορία που μόλις είχε ξαναρχίσει και τα τραύματα αν και είχαν περάσει χρόνια ακόμη ήταν εκεί. Κάναμε έρωτα, δεν θυμάμαι πολλά, θολές οι μνήμες από εκείνη την βδομάδα. Νομίζω ότι περισσότερο επεξεργαζόμασταν ο ένας τον άλλον και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι νιώθουμε και τι θέλουμε. Ήταν όμως μία όμορφη βδομάδα που όταν τελείωσε μας άφησε και τους δύο μουδιασμένους...
Σύντομα ήρθε το καλοκαιράκι. Η δουλειά μου πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Η εταιρεία είχε οικονομικά προβλήματα και έτσι τον Ιούλιο με απολύσανε. Πήρα τα λεφτά που μου χρωστούσαν και την αποζημίωση μου και έκανα μεγάλα σχέδια για τον Αύγουστο! Φόρτωσα το αμάξι, δήλωσα στους γονείς μου ότι θα φύγω για ένα μήνα στις Κυκλάδες και φόρεσα το καπελάκι μου στραβά και την έκανα!
Το τάιμινγκ της απόλυσης δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Θα έκανα τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου! Θα πήγαινα να δω τον Γιώργο, θα έμενα μαζί του και ενδιάμεσα θα έκανα και βολτούλες σε άλλα νησιά με κοριτσοπαρέες! Ουυυυ αυτές ήταν εποχές! ʼντε πάλι στο καράβι μόνη μου να κάνω το 20ωρο ταξίδι αυτή τη φορά αγκαζέ με το αμαξάκι μου, και με μπόλικα χρήματα στην τσέπη μου :D.
Έφτασα στην Μύκονο χαρούμενη με το στομάχι και πάλι γεμάτο πεταλούδες, είχα φτάσει και πάλι στα 70 κιλά σχεδόν! Ένιωθα ανανεωμένη! Βρεθήκαμε με τον Γιώργο ο οποίος όμως και πάλι δούλευε και μάλιστα μέσα στον Αύγουστο χτυπούσε 12ωρα δουλειάς με ελάχιστα ρεπό. Αυτή τη φορά δεν με πείραξε. Ήμουν χαλαρή. Είχα πάρει τα μαγιό μου, τα βιβλία μου, έκανα παρέες στο νησί και χαλάρωνα. Τα βραδάκια μαζευόμασταν στο Loveme στο Καλό Λιβάδι και τρώγαμε παρέα και πίναμε μαργαρίτες. Όταν δεν ήταν πολύ κουρασμένος κάναμε τρελό έρωτα. Η σεξουαλική μας σχέση ήταν απλά μαγική. Είχε πάθος, είχε έρωτα, είχε τα πάντα. Μόνο που τον έβλεπα τον ήθελα, ήμουν ολοδική του! Είχε αρχίσει και ο Γιώργος σιγά σιγά να ηρεμεί και να είναι πιο τρυφερός μαζί μου και άρχισε να βγάζει μια προστατευτικότητα που μου έκανε εντύπωση. Καταλάβαινα ότι ακόμη δεν είχα καταφέρει να γκρεμίσω τα τείχη.
Οι μέρες περνούσαν νεράκι. Έφυγα για πέντε μέρες να πάω να συναντήσω την Ελένη και την παρέα μας στη Σύρο που ήταν κοντά μου. Εκείνες τις μέρες ο Γιώργος ήταν λίγο απόμακρος μέχρι που έκανε το μεγάλο μπάμ! Ένα βραδάκι που ετοιμαζόμασταν να βγούμε με τα κορίτσια, με πήρε τηλέφωνο. Είχε πιει. ʼρχισε να μου μιλάει κάπως περίεργα και είχε αρχίσει να μου την βιδώνει. Γυρνάω και εγώ και τον ρωτάω ποιο είναι το πρόβλημα του;;;; Και μου απαντάει "το πρόβλημα μου είναι το πάχος σου!" ΝΤΟΪΝΓΚ! ΤΟ ΠΟΙΟ;;;;; ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΜΟΥ;;; Ώρε ποιος με είδε και δεν με φοβήθηκε εκείνο το βράδυ! Του κλείνω το τηλεφωνο στα μούτρα και δεν του ξαναμίλησα για 2 μέρες. Εκείνο το βράδυ κλασσικά ήπια μία λίμνη αλκοολ, αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν μπορούσα να μεθύσω, από τα πολλά μου νεύρα. Από αντίδραση εκείνο το βράδυ περάσαμε καταπληκτικά, ευτυχώς που δεν πήγα να πηδηχτώ και με κανέναν άσχετο πάλι :lol:.
Οι μέρες περάσανε και μάλιστα πολύ όμορφα, δεν θα χαλούσα τις διακοπές μου για κανένα λόγο ούτε καν για τον Γιώργο! Γύρισα πίσω στη Μύκονο αποφασισμένη να κάνω μία κουβέντα ξεκαθαρίσματος μαζί του. Αρκετά είχα υποστεί από τις ανασφάλειες του. Επιτέλους τα τείχη έπρεπε να πέσουν και αν δεν έπεφταν ήμουν προετοιμασμένη να τα μαζέψω και να πάω σε άλλο νησί! Πήρα ένα μπουκάλι τεκίλα μαζί μου και ανέβηκα στο πλοίο της επιστροφής.
Τον βρήκα σπίτι να κοιμάται το βόδι και μάλιστα μου άνοιξε την πόρτα και πήγε να συνεχίσει τον ύπνο του! ΜΑ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ!!!! Είχα αρχίσει να πιάνω κόκκινα, έβαλα να πιω από την τεκίλα μου και κάθισα στο σαλόνι. Ευτυχώς είχα τον κώδικα Da Vinci μαζί μου και απασχόλησα το μυαλό μου. Δεν θα του έκανα την χάρη αυτή τη φορά να φύγω χωρίς μάχη, θα τα άκουγε και μάλιστα βασιλικά!
αχ, ιστορίες μου, αμαρτίες μου, με καθηλώσατε την εκδρομιασμένη!
Μόλις ξύπνησε ο πασάς μαζεύτηκε παρέα στο σπίτι. Εγώ να τον κοιτάω με ένα βλέμα μοχθηρό, εκείνος να το παίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Μέχρι και χαρτάκι στρώσανε οι γάιδαροι! Εγώ εκεί με την τεκίλα μου και το βιβλίο μου. Είχα γίνει ήδη τύφλα. Μου έκαναν και αστειάκια τα αγοράκια μέχρι που κάποια στιγμή δεν άντεξα, σηκώθηκα, πήγα μέσα στο δωμάτιο, άλλαξα, βάφτηκα, έγινα μία κούκλα και είπα να φύγω για την χώρα. Όχι που θα καθόμουν να βλέπω και τα μούτρα του. Γυρνάω και του ανακοινώνω μπροστά στην παρέα ότι φεύγω και πάω έξω και αν θέλει ας έρθει μαζί μου. Αυτός κόλλησε και λέω καλώς εγώ έφυγα! Πήρα το αμάξι μου, κακώς βέβαια γιατί είχα πιει πολύ, αλλά έπρεπε να ξεφύγω από εκεί μέσα, πνιγόμουν! Ευτυχώς ξέχασα μεσα στην μούρλα μου να πάρω λεφτά μαζί μου και έτσι στην χώρα δεν ήπια άλλο. Αυτός με έπαιρνε τηλέφωνα εγώ δεν απαντούσα τα κλασσικά. Μέχρι που του απάντησα και του είπα να τσακιστεί αν γουστάρει και να με βρει! Εκείνος δεν ήρθε και κάποια στιγμή πήρα τον πληγωμένο μου εγωισμό και γύρισα στο σπίτι για να κοιμηθώ. Την μάχη όμως θα την έδινα. Την επόμενη μέρα ήρθε επιτέλους η ώρα της κουβέντας. Καθίσαμε μόνοι μας και άρχισα να του μιλάω. Νηφάλιοι και οι δυο, εγώ μιλούσα και ο Γιώργος άκουγε.
Καλησπέρα Μακ μου! Πως τα πέρασες αγαπημένη μου;
hellooooo mak.ωραιες οι φωτο απο το ναυπλιο.πως τα περασες?
Καλά ήταν, βολτάραμε, ευτυχώς γυρίσαμε πίσω σώοι και αβλαβείς, το Ναύπλιο βούλιαξε από μαθητόκοσμο!Δεκάδες πούλμαν, χαμός!Πόσταρα και φωτό από στενό λευκό πουκαμισάκι στο φατσοβιβλίο! Ναταλία, έφτασεεεεεεεε η παραγγελιά! Έχει και Μπούρτζι από πίσω!
Αποφάσισα να του μιλήσω έξω από τα δόντια και να του πω όλη την αλήθεια και τι αισθανόμουν. Σοφή επιλογή όπως αποδείχθηκε. Του είπα λοιπόν ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του, αλλά έχω φάει πολλά σκατά και δεν δεν είμαι διατεθειμένη να φάω και άλλα. Αν θέλει να είμαστε μαζί θα πρέπει και αυτός να είναι ανοιχτός μαζί μου και να μου λέει τι σκέφτεται και τι νιώθει και πως είναι κρίμα γιατί ξέρω ότι νιώθει πράγματα για μένα αλλά δεν τα βγάζει προς τα έξω. Περνάμε όμορφα μαζί και θα ήθελα να συνεχίζουμε να περνάμε έτσι αλλά αν δεν αλλάξει συμπεριφορά έχω μαζέψει την ίδια μέρα τα πραγματάκια μου και έχω φύγει για άλλο νησί, να πάω να ηρεμήσω και να περάσω όμορφα, και δεν θα με ξαναδεί ποτέ του! Και δεν θέλω να ξανακούσω κουβέντες του στυλ το πάχος μου και άλλες τέτοιες παπαριές γιατί στο κάτω κάτω χοντρή δεν ΕΊΜΑΙ! Του είπα επίσης ότι αυτό που μου είπε ήταν ιδιαίτερα προσβλητικό και δεν μπορώ να καταλάβω πως του ήρθε και ξεστόμισε κάτι τόσο απαράδεκτο! Αυτός που ποτέ δεν μου είχε πει κάτι για την εμφάνιση μου.
Έφυγε για την δουλειά του και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά.
Το βραδάκι μου ανοίχτηκε επιτέλους. Τα λόγια που είχε πει ήταν λόγια άλλων. Αποδείχθηκε λοιπόν ότι οι φίλοι του και ο ίδιος ο αδερφός του επειδή είχαν αρχίσει να τον βλέπουν ότι την είχε πατήσει μαζί μου και του βάζανε λόγια. Του έλεγαν πως δεν είμαι εγώ για αυτόν και ότι αυτός κυκλοφορούσε με τις καλύτερες γυναίκες στην Μύκονο, και τι μου είχε βρει απορούσαν. Ο ίδιος με διαβεβαίωσε πως δεν ένιωθε έτσι και ότι ήθελε να είναι μαζί μου και μόνο μαζί μου. Και ότι θέλει να κάνουμε κανονική σχέση και να είμαστε μαζί χωρίς να έχουμε άλλες περιπέτειες με άλλους τρίτους. Μέχρι τότε κανείς μας δεν είχε ορκιστεί αποκλειστικότητα. Εκείνο το βραδάκι λοιπόν ξεκίνησε η κοινή μας πορεία και επίσημα. Δώσαμε ο ένας την υπόσχεση στον άλλον ότι παρόλο την απόσταση και παρ όλες τις αντιξοότητες που θα μας έρθουν εμείς θα είμαστε μαζί θα γίνουμε ζευγάρι και θα το παλέψουμε γιατί και οι δύο νιώθουμε πολλά για να αφήσουμε αυτή τη σχέση να χαθεί ξανά. :)
Το τείχος επιτέλους είχε γκρεμιστεί!
Από την επόμενη μέρα είδα κιόλας έναν άλλο Γιώργο. Είχε μάτια μόνο για μένα και άρχισε να μου ξετυλίγει για πρώτη φορά τον έρωτα του. Στα γενέθλια του στις 25 Αυγούστου με πήγε σε ένα πανέμορφο Ιταλικό εστιατόριο με θέα την Φτελιά, την θέα που αντίκρισα λίγο πριν κάνουμε για πρώτη φορά έρωτα. Παρήγγειλε ένα υπέροχο κόκκινο κρασί που από τότε είναι το αγαπημένο μας και πίνουμε σε πολλές ιδιαίτερες στιγμές μας. Εκεί μου άνοιξε εντελώς την καρδιά του και μου είπε ότι με αγαπάει για πρώτη φορά με δάκρυα στα μάτια. Η νύχτα ήταν μαγική. Το γεύμα ήταν υπέροχο, η περιποίηση απίστευτη, όλα τα είχε κανονίσει ο άτιμος!
Καταλήξαμε στην ερημική παραλία της Φτελιάς να κάνουμε έρωτα στην άμμο κάτω από το φως της Αυγουστιάτικης πανσέληνου. Μετά βούτηξα στα παγωμένα νερά της θάλασσας και θυμάμαι ακόμη να κοιτάζω μεθυσμένη το φεγγάρι μέσα από το νερό.... Ήταν μία βραδιά που θα την έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου.
End of part one!
Πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατί έχω και ταξίδι αύριο. Αν προλάβω θα σας γράψω και αργότερα περισσότερα! :)
Μακ μου είσαι μία κούκλα!!! Το πουκάμισο τέλειο αν και θα το προτιμούσα με ένα κουμπάκι ξεκουμπωμένο ;). Έχεις γίνει κορμάρα μάνα μου!!!! :lol:
αυτα ειναι happy end!!!!!!!!!
Έχει μεγάλη συνέχεια Λίλα μου :)
Μέχρι να καταλήξουμε να είμαστε μαζί περάσαμε από χίλια κύματα, αλλά άξιζε ευτυχώς κάθε δάκρυ και κάθε δυσκολία.