σκέφτομαι ότι η ζωή είναι ωραία :)
Printable View
σκέφτομαι ότι η ζωή είναι ωραία :)
Σκέφτομαι ότι βρήκα επιτέλους ένα φιλοσοφικό ρεύμα που να με εκφράζει απόλυτα και το οποίο αποτυπώνεται μέσα από ένα θεατρικό είδος, γνωστό ως θέατρο του παραλόγου. Νόμιζα ότι πάνω στους υπαρξιακούς προβληματισμούς που θίγει είχα κάνει μόνο εγώ σκέψεις, αλλά τελικά δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχει περάσει και από το μυαλό κάποιου άλλου. Να μην παραλείψω να αγοράσω αμέσως το Ρινόκερο του Ιονέσκο.
Καλημερα σε ολους, φντ ωραια μερα εξω ελπιζω να μπορεσουμε να την απολαυσουμε ολοι :)
σκεφτομαι και τη πρεμουρα μογγολιων παλι, μεστο μογγολοκοσμο σας, γιου φακινγκ μογγολοϊντς! που για να χαρουν πρεπει να καταντησουν καρκινο πανω στον αλλον. και που χωρις να ειναι σκλαβοι να κυνηγουν κατι δε μπορουν να βρουν το νοημα στη ζωη. για ολα φταινε οι ριμαδιασμενοι οι εξωγηινοι που εξελιξαν τους πιθηκους αυξανωντας τους τη νοημοσυνη και χρησιμοποιωντας τους για σκλαβους μεχρι να εξορυξουν πολυτιμη ενεργεια που βρισκοταν στη γη και να φυγουν για τον πλανητη τους. ετσι σας εμεινε το κουσουρι πουστανθρωποι και τωρα σκλαβωθηκατε με χαρτακια που ονομαζετε λεφτα. γι'αυτο κανετε τα παντα γι'αυτα, και χαραμιζετε μια ζωη κυνηγωντας τα. δυστυχως δε προκειται να σας τη χαρισω ομως, κανω παντα αυτο που θελω, κι εδω περα ηρθα για να διασκεδασω και να περασω καλα!
Είναι βρισιά να υποθέσω το mongoloid? Και πουστάνθρωποι μαζί, ουάου, όσο πας και βελτιώνεσαι. Προς το χειρότερο. Τα χαρτιά σου φταίνε τρομάρα σου, δεν κοιτάς να πας λίγο το μυαλό σου μπροστά.
Δε μας πειράζουν τα αναπηρικά καροτσάκια. Αντίθετα, οι φασίστες μας αναγουλιάζουν τα εντόσθια. Γκέγκε? Αμ τόσο ξύρισμα, δε θα σου έμενε και κάνα ίχνος?
δεν ειμαι φασιστας καρδουλα μου, ειμαι κατι παραπανω. :)
Γενικά, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Σιγά και μας έσκιαξες. Καρδούλα μου? Μπλιαξ.
κρατα τα και τα κερασια να φτιαξεις κερασοπιτα. κρατα τα και τα καλαθια για το πασχα, θα βαλεις καν'αυγο μεσα βαμμενο.
τα πραματα σοβαρευουν και δεςν μπορω να το συνηδητοποιησω...
τι θα κανω? πως θα ξυπνησω?
τα πραματα ειναι σκατα γυρω μου κι εγω τρεις λαλουν και δυο χορευουν!
:(
http://al_pacino_13_39.jpg
τον αόρατο άντρα, λολ
τον Αλ Πουτσινο εβαλες αλλα δε το δωσες καλα το λινκι και γιαυτο βγηκε αορατος.
Αναρωτιέμαι αν η έλλειψη εμπειριών είναι υπεύθυνη που έχω γίνει λίγο απαθής.