Μακ για να μιλήσω κι εγώ όπως οι νέοι μαθητές σου, πολύ σένιες οι φωτογραφίες στο Ναύπλιο και το πουκαμισάκι τζάμι! :lol: Αλλά πολύ λιτότητα βρε παιδί μου, μόνο με 2 φωτογραφίες θα τη βγάλουμε;
Printable View
Μακ για να μιλήσω κι εγώ όπως οι νέοι μαθητές σου, πολύ σένιες οι φωτογραφίες στο Ναύπλιο και το πουκαμισάκι τζάμι! :lol: Αλλά πολύ λιτότητα βρε παιδί μου, μόνο με 2 φωτογραφίες θα τη βγάλουμε;
Λιλάκο, Ελάκιον και Τζινακο, ευχαριστώ για τα σχόλια ,είστε ευγενέστατες, και ειδικά εσύ παιδί μου Τζίνα, έκανες φιλότιμη προσπάθεια να μιλήσεις τη γλώσσα των μαθητών παρόλο που δεν τα κατάφερες αρκούντως αφού οι σύγχρονοι παίδες θα έλεγαν "Τα σπάνε οι φωτο και το πουκαμισάκι γ@#%ει!"
Eli περιμένω με ανυπομονησία το part two!! Τα περιγράφεις τόσο παραστατικά που διαβάζοντάς τα τα κάνω αμέσως εικόνες στο μυαλό μου και είναι σα να διαβάζω βιβλίο και να βλέπω ταινία ταυτόχρονα! Τι Walking dead και Game of thrones μου λες; Αυτή η σειρά έχει πολύ ζουμί και δε χρειάζεται και υπότιτλους! :lol: :lol:
Εδώ εγώ την έβαλα στην καρδιά μου για πάντα τη βραδιά αυτή,που δεν την έζησα κιόλας,εσύ δε θα την έχεις;Αχ....Quote:
Originally posted by Eli
Καταλήξαμε στην ερημική παραλία της Φτελιάς να κάνουμε έρωτα στην άμμο κάτω από το φως της Αυγουστιάτικης πανσέληνου. Μετά βούτηξα στα παγωμένα νερά της θάλασσας και θυμάμαι ακόμη να κοιτάζω μεθυσμένη το φεγγάρι μέσα από το νερό.... Ήταν μία βραδιά που θα την έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου.
:lol: :lol: :lol: :lol: Με το μπαρδόν αλλά έχω και μία χιλιετία που τελείωσα το σχολείο! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
Λιλάκο, Ελάκιον και Τζινακο, ευχαριστώ για τα σχόλια ,είστε ευγενέστατες, και ειδικά εσύ παιδί μου Τζίνα, έκανες φιλότιμη προσπάθεια να μιλήσεις τη γλώσσα των μαθητών παρόλο που δεν τα κατάφερες αρκούντως αφού οι σύγχρονοι παίδες θα έλεγαν "Τα σπάνε οι φωτο και το πουκαμισάκι γ@#%ει!"
περιμένω και εγώ εναγωνίως το part II ! Kορίτσια , με τις ιστορίες ερώτων και ειδυλλίων, με βάλατε σε τριπάκι να ανασκαλέψω και εγώ κάτι που ίσως το βάλω σε λέξεις τις επόμενες μέρες..
Μακ εχω κλαψει τοσο με αυτη μου την ιστορια.
α ρε Λιλάκο, νιώθω πως σκέφτεσαι τα "αν" που άφησε πίσω της η επιλογή σου να τον κρατήσεις μακριά...Και δεν έχω απάντηση αν έκανες καλά ή κακά.. ούτε αν θα σε δικαιώσει η ιστορία και ο χρόνος.. όμως η επιλογή έγινε που σημαίνει ότι τότε δεν μπορούσαν να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Έτσι τα ένιωθες, έτσι τα έκανες. Και η ζωή προχωράει...Quote:
Originally posted by lila198621
Μακ εχω κλαψει τοσο με αυτη μου την ιστορια.
Μωρέλι(=μωρέ Έλι)μου,μην είσαι τόσο αυστηρή με το παλικάρι μου!Μιλάμε για άλλες ηλικίες...τι εμπειρίες και τι διπλωματικοί χειρισμοί...Quote:
Originally posted by Eli
Οι τολμηροί στον έρωτα νικούν! Και ο δικό σου ο Γιώργος δυστυχώς δεν ήταν αρκετά τολμηρός, δεν σε διεκδίκησε όπως έπρεπε.
Εγώ πάντως ακόμα δεν εγκαταλείπω.Αυτό το the end δεν το βάζω...Θα βάλω ένα θα δούμε...Εξάλλου η δική σου ιστορία happy end
περισσότερο από κάθε άλλη ενισχύει το --->"It Ain't Over Till It's Over"
Λιλάκι,μη μου πέφτεις!Βρες εσύ μέσα σου τι πραγματικά θέλεις κι αν αυτό είναι ο Γιώργος,συντονίσου σε αυτό και όλα είναι πιθανά!
Εδώ παντρεμένοι χωρίζουν,όχι απλά σε σχέση...Κι αν πάλι δε γίνει μαζί του τίποτα ξανά,είναι επειδή μας έρχεται κάτι πολύ καλύτερο!
Αχ Ναταλια εσυ και το παλικαρι σου που μου εχει αναψει φωτιες.η μανα μου τον ειδε τον περασμενο μηνα.χαιρετηθηκαν και τα τυπικα.ερχεται και μου λεει ειδα το γιωργο στο δρομο.παρε μια μουτζα ζωον.δεν χωνευε τον κωστακη αντιθετως ο γιωργακης μεγαλη λατρεια.αποφευγω να κυκλοφορω στα μερη του.μεχρι να ξερω τι θελω τουλαχιστον.
Θέλω εδώ να καταθέσω με δυό λόγια την ιστορία μιας καλής μου φίλης.Για σένα,Λιλάκι μου!
Όταν ήμασταν 14-15 χρονών γνωρίσαμε σ'ένα ταξίδι μας με το χορευτικό στο εξωτερικό
κάποιον από την ομάδα,που καθώς ήταν μεγαλύτερος,δεν τον ξέραμε στις πρόβες στην Ελλάδα.
Εγώ τον ερωτεύτηκα παράφορα(να φανταστείτε γι'αυτόν μιλούσα ακατάπαυστα στην πρώτη μου μετέπειτα σχέση)
κι η φίλη μου(που τότε δε γνωριζόμασταν παρά μου πρωτομίλησε για να της τον συστήσω που είχαμε γίνει κολλητοί οι δυό μας
τότε στο ταξίδι,εγώ κι εκείνος)τα έφτιαξε μαζί του όσο διήρκησε το ταξίδι.Κανά φιλί,εκείνα τα χρόνια,μη φανταστείτε τίποτ'αλλο.
Μόλις γυρίσαμε κι η ιστορία έπεσε στην αντίληψη του μπαμπά της,της απαγόρευσε κάθε έξοδο από το σπίτι,ώστε να εμποδίσει
την όποια συνέχεια στην Ελλάδα.Ασφαλώς της έκοψε το χορευτικό,κάθε έξοδο,ενώ στο σχολείο και στα φροντιστήρια(που έπρεπε να πηγαίνει)
τη συνόδευε εκείνος.Εγώ ανέλαβα το ρόλο να μεταφέρω στον έναν μηνύματα του άλλου,ώσπου μας έπιασε στα πράσα σε κάποιο
τηλεφώνημα που κρυφάκουσε ο μπαμπάς της και με έκοψε κι εμένα.Τότε βρήκαμε μια συμμαθήτρια της και φίλη μου,μεσάζοντα,να της δίνω
τα ραβασάκια,που μου έδινε εκείνος,ώσπου δεν άντεξε αυτό στο χρόνο κι έσβησε...Τα χρόνια περνούσαν,εκείνος είχε τις εμπειρίες του
(είναι κι 7 χρόνια μεγαλύτερος)η φίλη μου είχε μια πενταετή φοιτητική σχέση με την οποία συζούσε κι αγαπούσε(χρυσό παιδί!)
ωστόσο το μυαλό της πάντα εκεί,στο απωθημένο της εφηβείας,που τόσο άδοξα έληξε!Να τον ψάχνουμε στους δρόμους,
να κλαίμε στα τραγούδια αγκαλιά(η καθεμία για τον δικό της βέβαια-εγώ τον είχα ξεπεράσει κι υπέφερα για τη δική μου πρώτη αγάπη)
ώσπου της είπα δε γίνεται άλλο αυτό,θα του τηλεφωνήσεις να του πεις να έρθει Θεσσαλονίκη να δούμε αν υπάρχει κάτι ακόμα
ανάμεσα σας(μιλάμε τώρα για δέκα χρόνια μετά την όποια σχέση).Θυμάμαι που πήγαμε στο περίπτερο της γειτονιάς μου(δεν είχα τότε
ακόμα σταθερό)την κρατούσα αγκαλιά από τη μέση,γιατί ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει,εκείνος ήρθε το ίδιο κιόλας βράδυ,βγήκαν,
ψιλοσυναντιόντουσαν στην αρχή,ώσπου η φίλη μου χώρισε την τότε σχέση της και επισήμως πλέον σχετίστηκε με τη μεγάλη της
πρώτη αγάπη!Είχε το άγχος του πατέρα της πώς θα το πάρει,αλλά ήταν αποφασισμένη να μην επιτρέψει να ξαναχαθούν.
Παντρεύτηκαν(ασφαλώς έπρεπε εγώ να τους είχα παντρέψει,αλλά έχε χάρη που δε μου αρέσει ο ρόλος αυτός)έκαναν δύο παιδάκια
κι ασφαλώς είναι ακόμα μαζί.Συμπέρασμα:Ποτέ μα ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε μια ιστορία αγάπης έχει πραγματικά τελειώσει!
Welcome back Γιωτάκι μας!!!!!
Δε μας βάζεις κ εδώ μια φωτο με το πουκάμισο για τις μη έχουσές facebook?
Κοριτσάκια συγκλονιστικές οι ιστορίες σας,Ελλάκι περιμένουμε τη συνέχεια κ γρήγορα!!!!!
Το κοινό απαιτεί το Ελλάκι να μας πει!!!!!!!!
Αμα παντρευτω το παλικαρι σου ναταλια θα απαιτησω να μας παντρεψεις.
Το τζινακιον σιωπηλο σημερα???
Τι να με κάνετε καλέ το πουρό για κουμπάρα;Υπόσχομαι να έρθω στο γάμο σας πάντως όπως και δήποτε όπου κι αν τον κάνετε!Quote:
Αμα παντρευτω το παλικαρι σου ναταλια θα απαιτησω να μας παντρεψεις.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
...ερχεται και μου λεει ειδα το γιωργο στο δρομο.παρε μια μουτζα ζωον.
Αν στα 40 εισαι πουρο οταν φτασεις στα 89 οπως ο παππους μου τι εισαι?
Ax!βρε κοριτσια με τις ιστοριες σας αποψε!Με συγκινησατε...Ασε τι μου θυμισατε...Τι πταιει η γραια?
LOVE STORY
Εδώ είμαι Λιλάκιον αλλά κάνω και διάφορες άλλες δουλειές γύρω γύρω από το laptop, δεν απομακρύνομαι πάντως!!! :lol:
Aσε η Μακ που πηγε στο Ναυπλιο,που ειναι κοντα στο Αργος,Αχ!Με τα λευκα sexy πουκαμισακια της!Θελω να δω κ εγω στο φατσοβιβλιο!
Γλαύκη ποιό ένοχο μυστικό κρύβει το ʼργος κι αναστενάζεις; Για πες, για πες!!
ΤΖινάκι μήπως είσαι λίγο φοβισμένη με την αυριανή εξέταση;
Όλα καλά θα πάνε!!!!!!!
Είμαστε όλες δίπλα σου!!!!!!!:love::love::love:
Γιωτακι πως εισαι σημερα?
Εγώ πάντως παρήγγειλα μια φωτο επειδή δεν έχω facebook αλλά πολύ αργεί να μας την ντελιβερίσει η Μακ!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Aσε η Μακ που πηγε στο Ναυπλιο,που ειναι κοντα στο Αργος,Αχ!Με τα λευκα sexy πουκαμισακια της!Θελω να δω κ εγω στο φατσοβιβλιο!
Λιλάκι είμαι όπως ακριβώς κ τις προηγούμενες μέρες ,με τα νεύρα πάνω από το κεφάλι,αλλά προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες για να μη γίνουν τα πράγματα χειρότερα κ μας διαβάσετε στις εφημερίδες !!!!!Quote:
Γιωτακι πως εισαι σημερα?
Την τύχη μου μέσα!!!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Δεν έχεις άδικο Ναταλία μου... άλλες ηλικίες άλλα μυαλά πράγματι. Υπήρχε και μία φιλία στην μέση. Η αλήθεια είναι ότι είμαι άνθρωπος που πιστεύω στην μοίρα. Και στην δική μου ιστορία συνωμότησε όλο το σύμπαν για να είμαι μαζί με τον Γιώργο.Quote:
Originally posted by NADINE
Μωρέλι(=μωρέ Έλι)μου,μην είσαι τόσο αυστηρή με το παλικάρι μου!Μιλάμε για άλλες ηλικίες...τι εμπειρίες και τι διπλωματικοί χειρισμοί...Quote:
Originally posted by Eli
Οι τολμηροί στον έρωτα νικούν! Και ο δικό σου ο Γιώργος δυστυχώς δεν ήταν αρκετά τολμηρός, δεν σε διεκδίκησε όπως έπρεπε.
Εγώ πάντως ακόμα δεν εγκαταλείπω.Αυτό το the end δεν το βάζω...Θα βάλω ένα θα δούμε...Εξάλλου η δική σου ιστορία happy end
περισσότερο από κάθε άλλη ενισχύει το --->"It Ain't Over Till It's Over"
Λιλάκι,μη μου πέφτεις!Βρες εσύ μέσα σου τι πραγματικά θέλεις κι αν αυτό είναι ο Γιώργος,συντονίσου σε αυτό και όλα είναι πιθανά!
Εδώ παντρεμένοι χωρίζουν,όχι απλά σε σχέση...Κι αν πάλι δε γίνει μαζί του τίποτα ξανά,είναι επειδή μας έρχεται κάτι πολύ καλύτερο!
Έτσι και με την Λίλα μας άμα είναι γραφτό να είναι μαζί θα είναι κάποια στιγμή στη ζωή τους. ʼμα είναι για να ευτυχίσουν όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να τους φέρει και πάλι κοντά.
Και τωρα θα σας κανω το απολυτο σπασιμο.η μανα μου ψεκασε τα λουλουδια με ενα φυτικο εντομοκτονο με σκορδο και κρεμμυδι και μυριζει ολος ο τοπος σαν κοντοσουβλι.ελεος ουτε να σκασουμε για τις παλιες αγαπες μας την ησυχια μας σε αυτο το σπιτι.
Γιωτάκι καλά είμαι, δεν είμαι φοβισμένη γιατί είμαι εκπαιδευμένη! :lol: Ξέρω ότι το πιθανότερο είναι, όπως είπα και στη Γλαύκη, να με κάνουν μόνιμη στα Ελληνικά Στρατά :lol: και είμαι προετοιμασμένη για το τι μπορεί ν'ακούσω. Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Και τωρα θα σας κανω το απολυτο σπασιμο.η μανα μου ψεκασε τα λουλουδια με ενα φυτικο εντομοκτονο με σκορδο και κρεμμυδι και μυριζει ολος ο τοπος σαν κοντοσουβλι.ελεος ουτε να σκασουμε για τις παλιες αγαπες μας την ησυχια μας σε αυτο το σπιτι.
Γιωτακι τι να φοβηθει το τζινακι με παρεα τη μικρη αφη και τη μακ?τοση θετικη ενεργεια θα ξεχυλισει το νοσοκομειο ειναι να φοβαται τιποτα μετα?
Λίλα μου γιατί κατηγορείς την μπίρι μπίρι, αφού ίσα ίσα σε βοηθάει να σκάσεις για τις παλιές σου αγάπες μία ώρα αρχίτερα με το σκόρδο και το κρεμμύδι! :lol: :lol:
Έλλη είσαι εδώ και δε γράφεις;
ʼρε Λίλα σε βλέπω να κλαις πάνω από τα κρεμμύδια και τα σκόρδα :crazy:
Ούτε να στεναχωρηθεί ένας άνθρωπος με την ησυχία του δεν μπορεί! :lol:
Λιλάκο τα κοριτσάκια μου δεν θα έρθουν τελικά στο νοσοκομείο μαζί μου γιατί τους το ζήτησα εγώ κι επειδή με αγαπάνε και με καταλαβαίνουν μου έκαναν το χατήρι και θα βρεθούμε μετά την εξέταση για καφεδάκι. Ακούγεται περίεργο αλλά προτιμώ να πηγαίνω μόνη μου στις γιατροβόλτες. Εξάλλου η θετική ενέργεια και η αγάπη όλων σας με συντροφεύει είτε είστε εκεί είτε όχι.
Σαν χασαποταβερνα μυριζει το σπιτι.η μπιρι μπιρι εκδικητης ξαναχτυπα.οχι μονο το ζουζουνι που ετρωγε τα λουλουδια θα εχει πεθανει σε λιγο θα πεθανουμε και εμεις.
Έχω λίγο ακόμη χρόνο... θα γράψω λοιπόν λίγο ακόμη όσο αντέξω, τα πράγματα ακόμη να τα μαζέψω, μέσα στην μέση είναι τα ρούχα μου γκρρρ
Αχ με έχετε συγκινήσει που σας αρέσει τόσο η ιστορία μας. Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω να την μοιράζομαι πρώτα γιατί είναι πολύ μεγάλη, δεύτερον γιατί δεν μου αρέσει να μιλάω τόσο πολύ για τη ζωή μου, νιώθω λίγο άβολα. Αλλά μου αρέσει τώρα που τα ξαναθυμάμαι, είναι σαν να τα ξαναζώ :). Και κάποια πράγματα δεν κάνει να τα ξεχνάω...
ΤΖινάκι μου όλα καλά θα πάνε μη μου στεναχωριέσαι,όλες σου στέλνουμε την αγάπη μας και κάνουμε κ προσευχούλες όλα να είναι περαστικά!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλέ Λίλα πες της να κάνει αυτό με το οινόπνευμα κ το πράσινο σαπούνι,μη μας πάθεις και τίποτα από τις αναθυμιάσεις με τα σκόρδοκρεμμύδα!!!!!!
Θα σας πω κ εγω μια ιστορια.
Ηταν μια φορα σ'ενα μαγαζι μια παρεα κ πινανε τα κρασακια τους.Ετυχε απο εκει να περασει ενα κοριτσι που ηταν ομως στεναχωρημενο,με ψιλοκαταθλιψη,ειχε βαλει κ κατι κιλακια.Ηταν λοιπον μετα τη δουλεια λιγο απεριποιητο,αμακιγιαριστο κ ειχε βγαλει κ εναν ερπη απο τη στενοχωρια του.Στην παρεα ηταν μια φιλη της που επεμενε να καθησει μαζι τους ενω η κοπελλα δεν ηθελε γιατι υπηρχαν κ ενδιαφεροντες αντρες στην παρεα που δεν ηξερε κ δεν ηθελε να τη δουν στα κακα της χαλια.Την κρατησαν το κοριτσι χαλαρωσε κ περνουσε κ πολυ καλα γιατι η παρεα ηταν ευχαριστη κ ειχε πολυ γελιο.Ψυχη της παρεας ενας αντρας πολυπραγμων,πολυμαθης,πολυ διαστατος,γενικως πολυς....Ξεχασα να πω οτι ο κυριος συνοδευοταν αλλα λιγο το κρασι λιγο η κακια για το κοριτσι ωρα μετα απο λιγο αρχισε να λεει οτι ειναι πολυ ενδιαφερον ατομο κ να ασχολειται αποκλειστικα μαζι της."Δεν θα σου πω για τα ματια σου,εχω δει κ πιο ωραια,αυτο που με τρελλαινει ειναι αυτη η γωνια που κανει το πανω χειλι σου.Θελω να σε ζωγραφισω.... Τελειωσε η βραδια κ ο καθενας κινησε για το σπιτι του.
Το κοριτσι με αναπτερωμενο το ηθικο κ το ειναι του πηγαινε σπιτι του με το αυτοκινητο του με μονη σκεψη,τι αλλο....Ειχαν ειπωθει κ αλλα πολλα.Κρυφα κ φανερα στην παρεα.Ερωτικα κ μη.Εκει που πηγαινε ξαφνικα βλεπει τον κυριο πολυ μπροστα της.Ανοιγει το παραθυρο κ του λεει:ειπες οτι πας σπιτι σου κ απ'οτι ειπες το σπιτι σου δεν ειναι απο δω.
Παω να πιω ενα ποτο απαντησε.Ελα μαζι μου.
Πως να ερθω?Με τα ρουχα της δουλειας κ τον ερπη?
Απαντηση:Δεν σου ειπα να ερθεις ερποντας,με τον ερπη σου να ερθεις!
Αυτο ηταν!Το κοριτσι δεν μπορουσε να τον ξεχασει αλλα δεν ειχε ουτε τηλεφωνο ουτε τιποτα.Αλλα το συμπαν ειχε συνομωτισει κ η μοιρα ειχε μεγαλα σχεδια γι'αυτους.
Δυστυχως ομως αυτη η ιστορια δεν ειχε ευτυχισμενο τελος αλλα ηταν πολυ ομορφη ιστορια για οσο κρατησε.Εμαθε τοσα πολλα το κακομοιρο το κοριτσι που δεν μπορει να συγκρινει με κανενα πια τον κυριο πολυ....Κ δεν περναει καλα αλλα ελπιζει καποτε να περασει καλυτερα......
Ελάκι μου Χρόνια Πολλά, να τα εκατοστήσεις κ πάντα ευτυχισμένη μαζί με την αγάπη σου!
Την αληθινή αγάπη που πέρασε απο τόσες δυσκολίες κ βγήκε αλώβητη!