Μήπως δεν κάνεις σωστές επιλογές;;:(
Μήπως και σένα κατα βάθος σου αρέσουν οι άντρες τύπου Δον Ζουάν;;;
Printable View
μην μου λετε να παω παρακατω! δεν υπαρχει παρακατω! παρακατω ειναι ο θανατος και μονο!
Αααααααα τι ακουω καλε!!!Σταματα βρε ανεμελη να σκεφτεσε ετσι.Σε παρακαλωωωωω
Κοιτα και αλλους αντρες και οχι μονο τον τυπο αντρα που σου κανει κλικ και σου αρεσει.Προφανως ειναι λαθος οι επιλογες σου.Υπαρχουν ευαισθητοι αντρες και οχι γουρουνια..
ειναι η πλειοψηφια αυτο εχω καταλαβει.
τι κακια και διπροσωπια υπαρχει στον κοσμο.
δεν τους θελω, σιχαθηκα αυτον τον κοσμο
φήμη δε σημαίνει δίκιο. οι Ιρλανδοί _ ας πούμε μπορεί να έχουν τη φήμη των πιο ηλίθιων δεν σημαίνει ότι είναι και ηλίθιοι!
Και στις γυναίκες υπάρχει η διπροσωπία!
Δεν είναι ανδρικό φαινόμενο!:p
Το πάθημα με τον συγκεκριμένο μπορεί κάλλιστα να σου γίνει μάθημα και να είσαι πιο προσεκτική στον επόμενο.
Άνοιξε τα μάτια σου και το μυαλό σου και όταν βρεις τον κατάλληλο άνοιξε και την πόρτα της καρδιάς σου. Όλα τ' άλλα θα έρθουν μόνα τους.:)
Και μην σε ξανακούσω κακομοίρα μου να λες για θανάτους, αυτοκτονίες και αηδίες γιατί θα σου βάλω πιπέρι στη γλώσσα!:mad:
Ανέμελη θα θυμώσεις μ' αυτό που θα σου πω, αλλά δεν κάνω πίσω μήπως δεις κι άλλη οπτική. Η συμπεριφορά σου γίνεται χειριστική με το να μας λες ότι θα πεθάνεις, για ότι συμβαίνει. Δεν θες να πεθάνεις, να βοηθηθείς θες, γι' αυτό που περνάς. Όμως αν δεν σε φτάνουν όλ' αυτά εδώ μέσα, δες και την άποψη του ειδικού βρε κοριτσάκι μου. Το άλλο με την αυτοεκπληρούμενη προφητεία το ξέρεις; Αν μπαίνεις λοιπόν στην κάθε σχέση με το σκεπτικό ότι δεν αξίζω τίποτα, τότε αυτό προκύπτει, γιατί το προβάλλεις κιόλας κι έτσι η κάθε προφητεία επιβεβαιώνεται!
φυσικα και χρειαζομαι βοηθεια. θελω στηριξη. και δεν εννοω επαγγελματια. εννοω καποιου φιλου η συγγενη. και δεν την εχω ρε γαμωτο! οταν περνουσα καταθλιψη ολοι ειχαν απομακρυνθει. οσοι δεν ειναι στα δυσκολα μαζι μου δεν αξιζει να ειναι και στα ευκολα ρε!
Ανέμελη έχεις εμάς κι εμείς εσένα. Θάθελες να σου λέγαμε κι εμείς τα ίδια; Πώς θα 'νιωθες;
πραγματικα αν καποιος εχει φτασει σε αδιεξοδο και λυση δεν υπαρχει γιατι να μην εχει το δικαιωμα να λυτρωθει?
εχει μηνες που ειμαι σκατα ψυχολογικα. εχει μηνες που τιποτα δεν μου παει καλα. ποσο ακομη να αντεξω? ανθρωπος ειμαι. ΠΟΣΟ?????