Εγώ πάντως Αλέξαντρε σου το είχα πεί:
Χούφτωστη, χούφτωστη...
Printable View
Εγώ πάντως Αλέξαντρε σου το είχα πεί:
Χούφτωστη, χούφτωστη...
Δεν θέλω να την χουφτωσω, μανία ρε Μιχάλη. Ένα άλλο είναι ότι πέρνει μόνο εκείνη τηλέφωνα πια.... κι εντάξει θέλω να τη δω εννοείται αλλά όχι και κάθε μέρα. Και ήδη αναγκάστηκα να γίνω κακός μια φορά. Δεν έχω πει ούτε ένα κακό λόγο για το αγόρι της ασχέτως του οτι πιστεύω πως είναι ένας μπάμιας, ένα αυτιστικό καχεκτικό παιδάκι χωρίς φιλίες και δη γυναικίες που τον κάνει ότι θέλει και κείνος έχει βρει μ... και μένει. Γιατί λέω, αν η φίλη μου τη βρίσκει, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Αν λοιπόν η δικιά μου κοπέλα γουστάρει να είναι πιο \"τρέντι\" και να μ\'εχει καψουρευτεί και να περηφανεύεται για μένα και \'γω να λιώνω για πάρτι της και το vibe που βγάζουμε να μην είναι το \"δυο αδελφάκια\" ας το λύσει η φίλη μου μόνη της.
Τα κοινά που έχουμε με τη φίλη μου δεν βρίσκονται εύκολα. Ούτε και τα ψυχολογικά ατού μας που είναι παρόμοια, ούτε τα προβλήματα μας που είναι παρόμοια. Μ\' έχει βοηθήσει εξαιρετικά πολύ και \'γω την έχω βοηθήσει εξαιρετικά πολύ. Αλλά αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να κρίνω σχέση της και δεν της δίνει το δικαίωμα να κρίνει σχέση μου. Για \'κείνη πιο σημαντική είναι η φιλία κι η σχέση είναι διακοσμητική. Για μένα πιο σημαντικό από όλα είναι το κορίτσι μου. Μοιάζουμε σε πολλά αλλά σ\' αυτό διαφέρουμε μέρα με τη νύχτα. Και βασικά αν ήμουν το αγόρι της και είχα ακούσει όλα αυτά περί φιλίας και πόσο κάτω στη κλίμακα είναι η σχέση θα τα είχα πακετάρει και θα την είχα κάνει για κάποια που πραγματικά μ\' αγαπάει. Πειράζει που λέω ότι έχω ξετρελαθεί με τη δικιά μου; Αλλιώς δεν θα την ήθελα! Αν η φίλη μου θέλει να παρουσιάζει τη δική της σχέση σαν αρακά, μην περιμένει από μένα να κάνω το ίδιο. Ότι αισθάνομαι το λέω.
Αλέξαντρε...Quote:
Originally posted by alexandros3
Δεν έχω πει ούτε ένα κακό λόγο για το αγόρι της ασχέτως του οτι πιστεύω πως είναι ένας μπάμιας, ένα αυτιστικό καχεκτικό παιδάκι χωρίς φιλίες και δη γυναικίες που τον κάνει ότι θέλει και κείνος έχει βρει μ... και μένει.
Κάτι δε πάει καλά...Σαν να.... ζηλεύεις λίγο!
Ποιόν να ζηλέψω μωρέ. Να ήταν και κανένας άντρας - άντρας πάλι δεν θα ζήλευα γιατί ούτε με σφαίρες δεν θα ήθελα να είμαι η σχέση της φίλης μου και να μιλάει έτσι για μένα στους φίλους της.
Σέβομαι παρά τις μια δυο σπασμωδικές του κινήσεις.
Περίμενα το ίδιο κι από εκείνη. Για μία κοπέλα που ούτε καν ξέρει.
Καθότι αν είναι να επιλέξω, η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Για μένα τουλάχιστον. Το κορίτσι που είναι δίπλα μου είναι πριγκήπισα μου κι έτσι το παρουσιάζω. Όχι σαν χαρτι υγείας. Καιρός να το συνηθίσει κι η φίλη μου κι εκείνη ας λέει ότι θέλει για το δικό της.
Γενικά κάτι πολύ στραβό τρέχει με τις άλλες κοπέλες, ιδίως αν έχουν να κάνουν μένα. Ας σοβαρευτεί λιγάκι γιατί αρχίζει και μου τη βιδώνει. Και δεν πάνε καλά τα πράγματα όταν κάποιος αρχίζει και βιδώνεται....
Κι αν αυτό βγει σε παρακράτηση γενικότερη συναισθημάτων τα οποία μέχρι πρότινος λέγαμε ανερυθρίαστα και όπως κυλούσε το ποτάμι, τότε καλά κρασιά.
Αλέξανδρε, τι φιλαράκια είστε τελικά όταν ο καθένας σας σχολιάζει αρνητικά τις επιλογές του άλλου?Quote:
Originally posted by alexandros3
Κάτι σαν ζήλεια της βγαίνει και πολύ κακά σχόλεια, χωρίς να έχει προηγούμενα με κανένα.......Της βγαίνει μια μεγάλη επιθετικότητα προς άλλες γυναίκες, γενικά...... Γενικά μια κακία με οτιδήποτε θυλικό αν αυτό σχετίζεται με μένα.
Ποιός καθένας; Εκείνη.
Και σαφώς με ξενερώνει.
Να υποθέσω ότι είσαι μάλλον μικρός σε ηλικία οπότε και ....ρομαντικός ?
Μπορείς να εξηγήσεις γιατί το λες αυτό;
Όπως έχω προαναφέρει Αλέξαντρε δεν αμβισβητώ την φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων που ανήκουν σε διαφορετικό φύλο.
Απλώς από την αρχή που αναφέρφηκες στην συγκεκριμένη σχέση, υπήρχαν πολλά στοιχεία που πρόδιδαν ερωτισμό...
Και από ότι φαίνεται δεν είχα άδικο...
Αν λοιπόν είναι πράγματι έτσι, είναι θέμα χρόνου είτε να προχωρήσετε σε σχέση είτε να μαλώσετε...
Η επιλογή ειναι φυσικά δική σου.
Mixalh etsi οπως θεττεις το διλλημα και με δεδομενο πως ο Αλεξανδρος αποκλειει το ενδεχομενο να κανουν σχεση μαλλον το πανε για τσακωμο.Ομως παρχει κ η μεση λυση.Κρατανε μεν επαφες αλλα οχι κολλητα φιλαρακια.Αλεξανδρε σε πιστευω οταν λες πως αποκλειεται να κανεις κατι με τη φιλη σου γιατι απλως σου αρεσει η κοπελα σου κ εισαι απορροφημενος σε αυτην.Εισαι σιγουρος ομως οτι η φιλη σου δε σε βλεπει ερωτικα????Η μιζερη συμπεριφορα της και η ανεξηγητη αντιπαθεια για τις υπολοιπες γυναικες της ζωης σου εμενα αυτο μου δειχνει..Quote:
Originally posted by Μιχάλης
Όπως έχω προαναφέρει Αλέξαντρε δεν αμβισβητώ την φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων που ανήκουν σε διαφορετικό φύλο.
Απλώς από την αρχή που αναφέρφηκες στην συγκεκριμένη σχέση, υπήρχαν πολλά στοιχεία που πρόδιδαν ερωτισμό...
Αν λοιπόν είναι πράγματι έτσι, είναι θέμα χρόνου είτε να προχωρήσετε σε σχέση είτε να μαλώσετε...
Η επιλογή ειναι φυσικά δική σου.
Μιχαλης said: Απλώς από την αρχή που αναφέρφηκες στην συγκεκριμένη σχέση, υπήρχαν πολλά στοιχεία που πρόδιδαν ερωτισμό...
συμφωνω με τον προλαλησαντα, καθως και στο προηγουμενο μηνυμα μου σχετικα με τν εννοια αυτης της επιθετικοτητας.
alexandros3 πολλες φορες μπερδευουμε τα κοινα και τις ομοιοτητες που εχουμε με εναν ανθρωπο με τη χημεια.εσυ αισθανεσαι ότι εχετε χημεια με την κοπελα?και οταν λεω χημεια δεν εννοω μονο ερωτικη, αλλα ειναι κυριο αυτο.όταν βλεπουμε ότι καποιος μας μοιαζει,νιωθουμε ανετα απεναντι του και πιο ασφαλεις οπως ειναι φυσικο, γιατι αφου μας μοιαζει μπορουμε να εκφραζομαστε καλυτερα και δεν αισθανομαστε απειλημενοι εφοσον μπορουμε να καταλαβουμε τις αντιδρασεις του.ωραια ολα αυτα λοιπον, αλλλα λυπαμαι που στο λεω, αυτο δε σημαινει ότι θα εχετε μια ωραια ανεφελη φιλια,για σχεση ούτε καν το συζηταω αφού λες ότι δεν τη θες.ετσι ήτανε τα πραγματα αναμεσα σε μενα και τον φιλο μου που ειναι φανταρος τωρα, μοιαζαμε παρα πολυ, τοσο που δεν μπορεις να κταλαβεις πώς θα μπορουσαν να μοιαζουν μια καλη μαθητρια με εναν αναρχα(τωρα να φανταστεις εγω είμαι πιο αναρχας απο αυτον χεχε:Ρ).οταν κοιτζα τα ματια του νομιζα ότι εβλεπα σε καθρεφτη.τι ωραια φιλια, θα μου πεις!και να πως κατεληξε και αυτη!θελησε να κανουμε σχεση εμεις οι δυο(ωραια τα κοινα σημεια και το βολεμα, αλλα παθος δεν υπηρχε) και αφου δεν του εδωσα ελπιδες, τωρα μου κραταει μουτρα και δε μου μιλαει, για δευτερη φορα στη ζωη του.εχω αρχισει να πιστευω πως οοι δευτερες ευκαιριες ειναι απολυτως καταδικασμενες και δεν εχουν κανενα νοημα.δεν ξερω αν θα ξαναερθουμε κοντα..
ελπιζω τα ξεμπερδεματα για σε σενα να ειναι καλυτερα alexandros3, αλλα τα προγνωστικα δεν ειναι καλα..και χαιρομαι που βλεπεις με καθαρο μυαλο και ψυχραιμια τη συμπεριφορα της φιλης σου και καταλαβαινεις ότι μια σχεση μαζι της δε θα κυλουσε.μου θυμιζεις εμενα:Ρ
Δεν υπάρχει η χημεία. Αυτή που εμένα θα με ξεσήκωνε. Υπάρχουν πολλές κοινές εμπειρίες. Γι\' αυτό και θεωρώ αυτή τη φιλία τόσο σημαντική. Το ερωτικό έβγαινε από την ταύτιση εμπειριών και τρόπου σκέψης ως ένα βαθμό κι όχι το αντίθετο, δηλαδή το ερωτικό να μας παραμυθιάζει ότι υπάρχουν κοινά. Για μένα αυτό ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Δεν κάνω σχέση επειδή \"συμπαθώ\". Κάνω σχέση επειδή τρελένομαι.
Αυτό που είπε ο numerevis μάλλον είναι το πιθανότερο. Επαφή, αλλά όχι κολλητοί. Οι κολλητοί σέβονται αλλήλους. Και δεν αφήνουν την όποια ματαιοδοξία τους και ανασφάλεια τους να τους κάνει να φέρονται παράλογα. Αν αυτό φύγει εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνουμε κολλητοί. Μάλιστα θα το ήθελα πάρα πάρα πολύ. (Όλα όσα έχω πει γι\' αυτή τη φιλία ισχύουν) Αλλά μέχρι ενός ορίου.
ειναι πολυ δυσκολο αγαπητε να κρατηθει μια φιλια μεταξυ των δυο φιλων...ειναι κανονας ότι ενας απο τους δυο σε καποια αση, μπορει και μετα απο χρονια, θα δει τον αλλο διαφορετικα..εκει πρεπει να υπαρχει κατανοηση και θεληση και απο τις δυο πλευρες για να μην βουλιαξει το καραβι,αν αυτο ειναι μονο απο τη μια πλευρα μοιραια θα μπαταρει και θα μπασει νερα.γιαυτο πρεπει να εχει δοκιμαστει στην πορεια των ετων για να μπορεις να μιλησεις για φιλια, και δεν νομιζω ότι αυτο ισχυει μονο για τις φιλιες ετεροφυλων ατομων..γιαυτο το λογο ειχαν καποιες αντιρρησεις καποια ατομα σε αυτο το φορουμ..
Καλά να τα έχεις με τον εαυτό σου και δεν είναι τίποτα δύσκολο. Στην παρούσα φάση μία μικρή αποτοξίνωση δεν θα έκανε κακό. Περνάμε κι οι δύο φάσεις δύσκολες. Αν έχουμε έρθει τόσο κοντά που βγάζουμε ο ένας στον άλλο τις αγωνίες μας με ανταγωνιστικό τρόπο, επειδή αυτές τις μέρες έχουμε κι οι δύο χάσει λίγο το έδαφος κάτω από τα πόδια μας για διάφορους λόγους, άσε λίγο να ηρεμήσουμε και ξανά προς τη δόξα τραβάμε ;)Quote:
Originally posted by carrie
ειναι πολυ δυσκολο αγαπητε να κρατηθει μια φιλια μεταξυ των δυο φιλων...ειναι κανονας ότι ενας απο τους δυο σε καποια αση, μπορει και μετα απο χρονια, θα δει τον αλλο διαφορετικα..εκει πρεπει να υπαρχει κατανοηση και θεληση και απο τις δυο πλευρες για να μην βουλιαξει το καραβι,αν αυτο ειναι μονο απο τη μια πλευρα μοιραια θα μπαταρει και θα μπασει νερα.γιαυτο πρεπει να εχει δοκιμαστει στην πορεια των ετων για να μπορεις να μιλησεις για φιλια, και δεν νομιζω ότι αυτο ισχυει μονο για τις φιλιες ετεροφυλων ατομων..γιαυτο το λογο ειχαν καποιες αντιρρησεις καποια ατομα σε αυτο το φορουμ..
Απλά δεν ξέρω πια αν κάνουμε καλό ο ένας στον άλλο, σ\' αυτή τη φάση. Ο καιρός θα δείξει. Ξεκινήσαμε τη φιλία με κάτι ομηρικούς καυγάδες. Οπότε ακόμα και εκεί μπορούμε να ξαναφτάσουμε. Το εύκολο είναι να σηκωθείς να φύγεις.