Γιατί φοβάσαι μήπως γίνεις καμιά παλιόγρια ετών 25;;;;:p
Printable View
Ακουγεται γελοιο,αλλα δεν θελω να περασω τα 18-19!
Ασε που με την διατροφη που κανω 25 χρονων θα ειμαι φουλ στις ρυτιδες!
μετα τα 18 αρχιζει η ζωη αρχιζεισ κ χτιζεισ παρεεσ γκομενουσ δουλειεσ μονη σου κ αναλαμβανεισ ουσιαστικα εσυ κ οχι οι γονεισ σου αυτο γινεται σιγα σιγα μεχρι τα 25 αυτα 7 χρονια ειναι τοσο γεματα απο εμπειριεσ οσο τα προηγουμενα 18 ακομα δεν εζησεσ τιποτα τωρα ερχονται τα καλα
Ε,αντε μεχρι τα 21 μ αφηνω! Αλλα μεχρι εκει
χανεισ παντωσ εσυ θα μεγαλωνεισ κι αντι να το ευχαριστιεσαι που θα κανεισ οτι γουσταρεισ θα στεναχωριεσαι μαλακια ειναι αυτο
Δηλαδή εγώ που είμαι 23 και δεν κάνω και πολύ υγιεινή διατροφή θα πρέπει ν' αρχίσω να ψάχνομαι για ρυτίδες;;;:rolleyes:
Πέρα από την πλάκα, οι ρυτίδες δεν εμφανίζονται στα 25, συνήθως εμφανίζονται πολύ πιο μετά, από τα 34-35 και μετά, οπότε don't worry, be happy!:D
Και να βγει μία ρυτιδούλα τι έγινε;;
Άσε που τώρα υπάρχουν τα μέσα για μη φαίνονται ούτε ρυτίδες, ούτε τίποτα.
Μπότοξ και λίφτινγκ! Ειδικά στο τελευταίο πας σου τραβάνε και από τις δύο μεριές τα μούτρα και σε κάνουν τσίτα (αν πετύχει το λίφτινγκ σε κάνουν τσίτα μεταφορικά, εάν πάλι δεν πετύχει σε κάνουν τσίτα κυριολεκτικά:p).
Αν πάλι θες να καταφύγεις σε κάτι πιο φυσικό μπορείς ν' απλώνεις στο πρόσωπό σου γιαουρτάκι στραγγιστό και να βάζεις και 2 φετούλες αγγουράκια στα μάτια σου για να σου ξεκουράζονται. Αυτή η θεραπεία είναι πολύ καλή και οικονομική γιατί εκτός από μια μούρη σφιχτή και αναζωογονημένη, μπορείς να κρατήσεις τη μάσκα αυτή να της βάλεις λίγο σκορδάκι και να κάνεις ένα τζατζικάκι μούρλια! Μιαμ! Μιαμ!:cool:
Χαχαχαχαχαχαχαχα!
Χανω..αλλα ενω καθε φορα πριν τα γενεθλια μου νιωθω χαλια,τη μερα εκεινη προσπαθω να βρω τα θετικα που θα εχει αυτη η ηλικια!
εχει παρα πολλα πιστεψε με αλλα εχει κι αρνητικα αν δεν βρισκεισ ασ πουμε δουλεια αλλα σε δεκα χρονια που θα σαι συ για δουλεια θα χει δειξει το πραγμα μη μου αγχωνεσαι ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ (κατα το ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ)
Χαχαχα. Προς το παρον ανυπομονω το καλοκαιρι να κλειστω σε ενα σπιτι με το αγορι μου για μερες,να παω διακοπες με την παρεα μου,και πανω απ ολα να εχω γραψει καλα στις εξετασεις!
Και να ειμαι καλυτερα..
η σειρα που τα χεισ γραψει ειναι λιγο αναποδα νομιζω οτι αν γραψεισ καλα στισ εξετασεισ μετα πολυ ανετα θα κανεισ τα αλλα δυο αλλιωσ τα βλεπω σκουρα τα πραγματα
Ακριβως ετσι οπως τα λες ειναι...απλως στην αρχη οταν τα εγραφα ημουν αισιοδοξη και μου εφυγε στην πορεια..
την διαθεση σου τη βλεπω λιγο τραμπολινο αλλα ειναι τησ εφηβειασ αυτα μη στεναχωριεσαι
και γω στα 18 θεωρούσα τις 25αρες μεγάλες και τωρα που είμαι 25 θεωρώ τις 35άρες κολόγριες :p Eτσι παει χεχε! Και άκου ένα κουλό, πάω στο Ηοndos center για καλλυντικά και μου λέει μια πωλήτρια ότι πρέπει να ξεκινήσω...αντιρυτιδική και ότι και από πιο μικρές ξεκινάνε οι κοπέλες...λολ τι άλλο θ' ακούσω! Επίσης με συμβούλεψε να φοράω και κρέμα ματιών κάτι το οποίο μου φάνηκε πιο λογικό και έτσι αγόρασα μία του κορρέ. Για την διατροφή μην φοβάσαι και γω δεν έκανα υγιεινη διατροφή αλλά δεν έχω ρυτίδες, χαλάρωσε!