ειχες πει δεν πιστευεις στον Θεο.Πιστευεις οτι υπαρχει Θεος;
Printable View
καλησπερα κ απο μενα.
μια ερωτηση θελω να κανω.
μονο χασις κανεις η εισαι χρηστης κ αλλων πραγματων?
σχεδον ολα εκτος απο ηρωινη! (κοκα ,lsd,μπαφο,mdma αυτα)
ναι θα του το πω!!!!!!!!!!
κοντευει να σπασει το κεφαλι μου απο τον πονοκεφαλο κ βουιζουν τα αυτια μου
Δεν είναι τίποτα! Μέσα στο παραλήρημα.. το βάρεσες μάλλον σε ντουβάρι..
Που να σ ακουσει τωρα...... τρεις και μιση ήταν το τελευταιο της μνμ και τωρα θα κοιμαται (αν τα καταφερε δλδ) του καλου καιρού. Καταλαβαινω τι ζορι τραβηξε όλο το βράδυ. Βιώνει απόγνωση η κοπέλα. Δυστυχώς όμως το μονο πράγμα που κάνει είναι να παιρνει όλες αυτες τις ναρκοουσίες και να κάθεται και να σκέφτεσαι συνέχεια. Θυμίζει κάτι σαν βαναυσο αυτομαστιγωμα. Δεν έχει καταλάβει όμως ότι όλα αυτα δεν αλλάζουν καθολου τη ζωή της. ότι βρίσκεται στην κατηφόρα. Το ρολόι πίσω δε γυρνα για να διορθωθούν λάθη, όμως ούτε ο τροπος ζωης που κάνει αλλάζει σε κάτι την προσωπική της κατάσταση. Είναι μια αποτυχημενη προσπάθεια φυγής. Πρώτα να δώσει λίγη ελπίδα και λίγη αξία στο άτομο της. Με το να καθεται όλη μερα σπιτι πιο σκατα θα γινεται η ζωη της. Την αισοδοξία και τις δυναμεις για να αλλάξει η ζωή της θα τα βρει άμα ξεκινησει να κάνει κάτι άλλο, διαφορετικο απ αυτο κανει τωρα, κατι που εκανε παλια όταν ήταν καλά ή καλύτερα και την ευχαριστουσε, έστω βημα βημα. Κανεις δεν μπορεί να την αλλάξει αν δεν το θελησει πρωτα η ίδια. Διαφορετικα και του χρονου παλι εδω θα ναι και πιο χαλια από φετος. Και άλλοι έχουν αποτυχίες στη ζωη αλλά δεν κανουν τετοια.
Καλά όλ' αυτά που λες κι εσύ, αλλά τώρα ξέρει.. Δεν το κάνει για να ενισχυθεί, μούρη πουλάει τελικά και σε λάθος περίοδο.
Σωστά! Είναι κι αυτό!
ναι οντος κοιμομουνα πηρα 2-3 ντεπον για τον πονοκεφαλο κ μου εχει ψιλοπερασει καπος αυτη την στιγμη μονο που νιωθω μια καουρα γιατι ειμαι νηστικη ολη την μερα χτες κ σημερα κ μαλον με πειραξαν τα ντεπον τα 2 τα πηρα μαζι οταν ξυπνησα