Originally Posted by
Wolfcry
Η αλήθεια είναι ότι πάω σε ψυχολόγο εδώ και καιρό για να μάθω πράγματα για μένα. Βέβαια, επειδή για καιρό πηγαίναμε αρκετά καλά, δεν προβληματιζόμουν και ιδιαίτερα. Και σκεφτόμουν ότι και στην ψυχολόγο που πάω, ίσως δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Ωστόσο μετά τα τελευτεία γεγονότα, μου έκανε το ίδιο ερώτημα που μου λέτε όλοι... 'γιατί είστε εκεί?'. Της είπα ότι με πονάει να πληγώνω έναν άνθρωπο, δεν μπορώ να τη βλέπω να κλαίει κλπ. Μου είπε, όμως, ότι ίσως υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία ακόμα δεν μου είναι σαφή. Επίσης, μου είπε να μη βιαστώ να πάρω αποφάσεις αλλά να πάρω το χρόνο μου, κι ότι αυτό ίσως ήταν το λάθος μου εξαρχής. Μέσα μου πιεζόμουν ότι έπρεπε να πάρω μια απόφαση γρήγορα και τελικά κατέληξα μετά από τόσο καιρό, ακόμα να παίρνω απόφαση. Σε μία άλλη συνεδρία, όμως, μου είπε κάτι το οποίο ίσως είναι σημαντικό. Μου είπε ότι επειδή όταν ήμουν μικρός, ο πατέρας μου σηκώθηκε και έφυγε, ότι ίσως ασυνείδητα θεωρώ πάρα πολύ άσχημη μία εγκατάλειψη και ίσως να είναι ένας λόγος για τον οποίο μένω... ότι δηλαδή είναι πολύ άσχημο να εγκαταλείψω έναν άνθρωπο και δεν πρέπει να το κάνω...
Κατά τα άλλα για να πάμε και σε πιο χειροπιαστά γεγονότα, η μάνα μου μου είπε ότι άλλαξε το δώρο τον αρραβώνων και θα το στείλει στους αρραβώνες μας. Η ίδια, όμως, δε παρευρεθεί και πλέον, μετά από όλη την "πίεση" με τις επισημότητες, δε θέλει να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας. Αναρωτιόταν αν αναρωτήθηκαν ποτέ ότι αυτός ο λεβέντης όπως λένε οι ίδιες και έχουν στο σπίτι τους, έχει μία μάνα και τι άνθρωπος είναι... να τη γνωρίσουν σαν τη μαμά του, σαν άνθρωπο καθαρά και όχι να κριθεί από το δώρο που θα φέρει. Επίσης, δε θέλει καμία συμμετοχή στο γάμο που λέγαμε να κάνουμε. Θα παρευρεθεί μόνο στην εκκλησία. Είπε δε θέλει συγνώμες και ότι όταν την φτάνουν σε σημείο με τέτοια νευρά και κλάματα, δε θέλει πισωγυρίσματα. Κατά τα άλλα, με συμβούλεψε ότι αν συνεχίσω τελικά τη σχέση, να κοιτάξω να είμαι ακέραιος και δυνατός σαν άνθρωπος και να κοιτάξω να είμαι καλά.
Αυτά τα πολύ λίγα... :) Μου φαίνεται ότι πιο πολύ σας τα λέω γιατί νιώθω και την ανάγκη να τα εκφράσω κάπου. Και έχετε δίκιο σε πολλά πράγματα που λέτε. Θα το παλέψω και θα τα καταφέρω.