ξεχωριζεις φιλε μου μια χαρα, εισαι ο 2ο πραγμα που προσεχει καποιος στο φορουμ μετα τον Κενο, το θεμα σου ειναι για πιο πραγμα θα σε προσεξουν γτ οι γυναικες δεν αντεχουν τους κλαψομουνιδες
Printable View
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοπλιμένο, αν και εκεί έξω δεν παρουσιάζω το ίδιο προφίλ με εδώ πέρα που μπορείς να βρεις κατανόηση (όχι από όλους) και δε σου δίνουν άλλες ευκαιρίες μετά την πρώτη δυσάρεστη εντύπωση. Αναφερόμουν στην καλώς εννοούμενο "ξεχωρίζω".
Πριν είπες ότι το μόνο πράγμα, στο οποίο ξεχωρίζω, είναι η κλαψομουνίαση.
Χρήστο γειά σου κι από μένα,
θάθελες να μας περιγράψεις λίγο την προσωπικότητα του πατέρα σου; Γιατί λες ότι δεν θες να του μοιάσεις;
Ήδη έχει ειπωθεί, ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση κι αυτοπεποίθηση.
Ωστόσο, γνωρίζεις, πως έτσι κι αλλιώς αξίζεις, ανεξάρτητα από το τι πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου; :)
μαρκελα δεν τον εχω για προτυπο τον πατερα μου γιατι δεν μ φαινεται τοσο δυναμικος ως προσωπικοτητα και μερικες φορες παρουσιαζει συμπτωματα χαμηλης αυτοπεποιθησης και το καταλαβαινεις μερικες φορες,αλλα γενικα σαν ανθρωπος ειναι μια χαρα απλα δεν θελω να του μοιασω σαν πατερα τον αγαπαω βεβαια...
το ξερω οτι ολοι ειμαστε ξεχωριστοι και ολοι αξιζουμε ...αλλα οταν περπαταω στον δρομο και σκεφτομαι κατι για να ανεβασω την ψυχολογια μου δεν βρισκω τιποτα δεν εχω παραδειγματα... πως ξερω οτι αξιζω?πως ξερω οτι ειμαι και γαμω τα παιδια αφου δεν εχω παραδειγματα με εμενα???
αυτο ειναι αληθεια κανεις δεν αντεχει τους κλαψομουνιδες ουτε οι ιδιοι οι κλαψουμουνιδες δεν αντεχουν τους αλλους κλαψουμουνιδες ειναι η φυση του ανθρωπου να θαυμαζουμε τον δυνατο και οχι τον αδυναμο και αυτον που καθεται και κλαιει!για αυτο η κλαις την μοιρα σου η πολεμας τους φοβους σου και τις αδυναμιες σου για να εισαι χαρουμενος!
Αξίζουμε λοιπόν έτσι κι αλλιώς, απλά υποφέρουμε από το σύμπλεγμα της τελειότητας, που δεν μας επιτρέπει λάθη κι αποτυχίες.
Είναι κι η ανάγκη γι' αναγνώριση, που μας περνάει το περιβάλλον μας, κατά την περίοδο της ανάπτυξής μας, αλλά και
η κοινωνία στην συνέχεια. Όλ' αυτά ευθύνονται λοιπόν για τις ψυχολογικές μας συγκρούσεις. Να θυμάσαι ωστόσο, ότι τέλειος δεν είναι κανένας!
καλα ναι ολοι μα ολοι εχουμε αδυναμιες και κανεις δεν ειναι τελειος η αληθεια ειναι
Μα δε γινεται να ξεχωριζουμε ολοι!Δηλαδη οι υπολοιποι θα μαραζωσουμε;
Μερικοί ξεχωριζουν Αξλ, δεν ξερω γιατι, ειναι πιο δυναμικοι, εχουν περισσοτερη αυτοπεποιθηση, πιο θετικοι, τι να πω...
Το οτι ολοι εχουμε κατι που μας ξεχωριζει, ειναι αυτονοητο, ασχετο αν μπορει να αργησουμε να το καταλαβουμε.
Αυτο που θελω να πω ειναι ότι ακομα κι αν δεν ξεχωριζεις σε μια ομαδα, αυτο το "ξεχωριστο" σου καποιος θα το δει.Δεν μας επισκιαζουν οι άλλοι τόσο πολυ, όσο νομιζουμε.Και ουτε χρειαζεται να ειμαστε ολοι μπροστα.Σε πολλους δεν αρεσει άλλωστε.