Originally Posted by
YannisCrete
Χαιρετώ την παρέα, καθώς μόλις τώρα ανακάλυψα το -πολύ ενδιαφέρον απο μια πρώτη άποψη- φορουμ σας. Τις τελευταίες μέρες έχω καταπέσει πολύ ψυχολογικά και οι λόγοι γι αυτό είναι :
α)πρόσφατος χωρισμός
β)μια ανασκόπηση που έχω κάνει στο παρελθόν μου όσον αφορά τις σχέσεις, η οποία είναι άκρως απογοητευτική. Γενικά θα έλεγα οτι έχω πάρει το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό ατυχίας όσον αφορά τον παράγοντα γυναίκες. Και αυτο δεν είναι ενα βιαστικό/επιπόλαιο συμπέρασμα, ούτε προσπαθώ να μεγεθύνω καταστάσεις. Απλά, έτσι είναι.
Οι σοβαρές μακροχρόνιες σχέσεις που έχω κάνει μέχρι σήμερα ήταν 3. Και οι 3 κοπέλες είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό, βάσει όλων των απόψεων των φίλων και γνωστών μου: Πολύ κατώτερες των περιστάσεων. Έχω βαρεθεί χρόνια τώρα να ακούω τα σχόλια "Σου άξιζε κατι καλύτερο, κρίμα", "που πήγες ρε μλκα κι έπεσες πάλι", "περιπτωσάρες" κτλ.
Για να κάνω μια σύνοψη, η 1η και η 3η ήταν μέτριας εμφάνισης αλλα κουβαλούσαν οτι χειρότερο απο χαρακτήρα έχω δει. Η 2η είχε μέτριο χαρακτήρα αλλα απο εμφάνιση ήταν άστα να πάνε. Δεν μπορώ να πω οτι έχω υψηλά στάνταρ εμφάνισης, κάθε άλλο ρε παιδιά. Αλλα η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν το απόλυτο της υπερβολής, το πλέον άκρο. Ντρεπόμουν να πάω ενα μπάνιο στην θάλασσα μαζί της, άσε τι σχόλια άκουγα, άσε που και ο ίδιος εδω που τα λέμε ντρεπόμουν για τον εαυτό μου, τον οποίο είχα ολοκληρωτικά ξεγράψει. Τώρα θα με ρωτήσει κάποιος, ρε μλκα τότε γιατί έκανες σχέση μαζί της? Και η απάντηση είναι οτι δεν μου έτυχε κατι καλύτερο, έτσι απλά. Σε συνδυασμό με την μεγάλη απελπισία και μοναξιά εκείνης της περιόδου, η οποία με οδηγούσε σε μελαγχολία.
Η σχέση η οποία με πόνεσε υπερβολικά όταν χώρισα σε σημείο που δεν μπορώ να περιγράψω, όπου έκλαιγα συνεχόμενα για μήνες (απο τότε εχω να κλάψω, γενικά δεν είμαι άνθρωπος που κλαίει αλλα εκεί έριξα τόνους κλάμα) ήταν η 1η σχέση. Σχέση την οποία ποτέ δεν κατάφερα να ξεπεράσω πραγματικά, παρ όλο που μου φέρθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο που έχει υποπέσει στην αντίληψη μου απο όσα εχω δει είτε σε άλλους είτε… ακόμα και σε εξτρίμ καταστάσεις στον κινηματογράφο. Εάν ποτέ γυριζόταν ταινία, θα έφριττε ο κόσμος με τα όσα μου έκανε η συγκεκριμένη σκατόψυχη (συγνώμη για την έκφραση, αλλα πιστέψτε με είναι λίγο) σε εκείνον τον καταραμένο χωρισμό και μετέπειτα.
Θα μπορούσα να γράψω με περισσότερες λεπτομέρειες ρε παιδιά, και εάν χρειαστεί θα το κάνω αργότερα. Για τον εαυτό μου μπορώ να πω -βάσει γενικής άποψης απο τον περίγυρο, φίλους, γνωστούς κτλ- οτι είμαι ενα νορμάλ αγόρι πολύ εμφανίσιμο και πολύ έξυπνο (χωρίς να έχω τάσεις ναρκισσισμού, δεν έχω κάποιο κίνητρο εξάλλου). Απλά, κατα γενική ομολογία, άτυχος στις "επιλογές" μου (καλά, έτσι λένε όσοι με ξέρουνε, αλλα εδω που τα λέμε, ποιές επιλογές ρε παιδιά? Ουδέποτε -με 1 και μοναδική εξαίρεση- είχα περιθώριο "επιλογών". Πάντα η ζωή με πήγαινε εκεί που με πήγαινε, ουδέποτε είχα προνόμια επιλογής ή προτίμησης σε γυναίκες. Ότι καθότανε γενικώς να το πώ έτσι. Χίλιες φορές καλύτερα απο την αγαμία και την μοναξιά.
Παρατηρώντας τους φίλους μου, βγάζω το συμπέρασμα οτι τους τυχαίνουν πολύ καλύτερες γυναίκες στην ζωή τους, ασχέτως ότι πολλές φορές δεν τις αξίζουνε κιόλας εάν κρίνουμε σε απολύτως αντικειμενικά πλαίσια (και σε καμία περίπτωση δεν έχω σκοπό να μειώσω πρόσωπα). Άλλες φορές κλωτσάνε σαν μλκες την τύχη τους, άλλες φορές φτιάχνουν την ζωή τους. Αντιθέτως σε μένα, εάν έρθει κάτι, θα έρθει οτι χειρότερο, σαν να έχω γκαντεμιά πάνω μου ρε γαμώτο μου. Και κάποιες φορές όταν κάθομαι και αναλογίζομαι το παρελθόν, εκεί είναι που πέφτω στα "βαθιά νερά" της μελαγχολίας. Και πολλές φορές αυτό εξωτερικεύεται σε επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε άλλους και ούτω καθ εξής. Εάν είναι κάτι που τα ‘χω και βλαστημάω, αυτό είναι πάνω απ όλα η ατυχία μου. Αγανακτώ βλέποντας το παρελθόν μου, όπου ενώ ήμουν «η ψυχή της παρέας» να το πω έτσι και ο πιο εμφανίσιμος από τους φίλους μου, μου τα ‘φερνε έτσι η ζωή που δεν κατάφερα να βρω μια κοπέλα να αξίζει και να φτιάξω την ζωή μου. Δυστυχώς δεν υπάρχει μια αντικειμενική ζυγαριά να βάλουμε τα + και τα - του καθενός και να υπάρξουν σωστές αναλογίες στα ζευγαρώματα των ανθρώπων, έτσι το θέμα πάει στον παράγοντα τύχη... οπότε άστα να πάνε.
Κλείνοντας θα πω ότι γενικά δεν είναι αυτό το ύφος μου (να «κλαίγομαι» κατά μια έννοια δλδ) αλλα έτσι μου βγήκανε τώρα ρε παιδιά. Οικονομικά είμαι χαλια, αλλα δεν με ενοχλεί γιατί ποτέ δεν έβαλα το χρήμα σε 1η θέση στα θέλω μου. Αλλα γαμώ την γκαντεμιά μου, όσο κουλ και σκληρός και να το παίζω παραέξω, με πιάνει αυτό που λένε «παράπονο» όσο τα σκέφτομαι. Μακάρι να μην ήμουν εγώ, λόγω… ατυχίας, έτσι απλά. Δεν έχω και δημόσιες σχέσεις με παπάδες μπας και κάνουν καμιά λιτανεία για την περίπτωση, τι άλλο να πω… Αφήστε που τα τελευταία χρόνια είμαι Αθήνα και οι δημόσιες σχέσεις που έχω είναι σχεδόν μηδενικές, οι φίλοι μου είναι στην Κρήτη όπου μεγάλωσα.
Ευχαριστώ για την ανάγνωση