Βλακειες λετε για την εξαρτηση αλλα βεβαια εδω μ λετε οτι οι γκει πρεπει να υιοθετουν παιδια...Θα κατσω τωρα να σας πω αν μπορεις να εξαρτηθεις απτην κανναβη;;;;
Printable View
Βλακειες λετε για την εξαρτηση αλλα βεβαια εδω μ λετε οτι οι γκει πρεπει να υιοθετουν παιδια...Θα κατσω τωρα να σας πω αν μπορεις να εξαρτηθεις απτην κανναβη;;;;
Δηλαδη εγω αν πινω μια φορα στο τοσο θα παθω τιποτα; Δεν νομιζω ακομη και 3 φορες την εβδομαδα να πινεις δεν παθαινεις κατι.Και εκει που λες οτι σκωτωνει ποιος παιθανε απο χασις;
Κοιταξε να δεις...Μπορει να δημιουργησει ψυχωτικο επεισοδιο...
Και γνωστος μου ειχε πιει τσιγαρο και ισχυριζοτανε οτι ειχε παραισθησεις και οτι χεστηκε πανω του και δεν ξανακανει...
Οποτε επιβεβαιωθηκε...
Αλλα αυτο δεν ειναι ντε φακτο γιατι καποιος μπορει να εχει καποια "ευαισθησια" ας πουμε...
Οπως και με το στομαχι πχ..Εσυ μπορεις να τρως καρφια και να μη "νιωθεις" ενω καποιος μπορει με ενα βαρυ φαγητο να την ακουσει το στομαχι του και να υποφερει...Ετσι ειναι και με τη φουντα...Καποιοι τη σηκωνουν καποιοι μπορει να εχουνε καποιο επεισοδιακι...
Κατα την γνωμη σε αυτο το θεμα θελει προσοχη..Αλλα οταν ακουω για εξαρτηση νευριαζω γιατι το ξερω παρα πολυ καλα οτι δεν ειναι εθιστικο...Εκτος και περασεις σε ενα σταδιο υπερβολικων καταχρησεων αλλα εκει μπορεις να εξαρτηθεις και απτο αλκοολ και ακομα και απο την καφεινη...
Κατα την γνωμη μου,οποιος εχει ψυχολογικα,καλυτερα να αποφευγει οχι μονο αυτα,αλλα ακομα και το πολυ αλκοολ.Δεν ξερεις τι στροφες μπορει να παρει ενα ταλαιπωρημενο μυαλο,αν μπει σε κατασταση μεθης/''μαστουρας''.Εδω οι γνωστικοι χανουν τα λογικα τους :eek:
Ψυχασθενεια δεν μπορεις να βγαλεις απο το χασις γιατι εχει ελαφρά ψυχεδελικη δραση.. με τα ενθεογενη και τα ψυχεδελικα μπορει να βγαλεις γιατι ανοιγει αποτομα το συλλεκτικο ασυνειδητο.. βγαινουν στην επιφανεια πολλα καταπιεσμενα πραγματα..
Ωστοσο αμα ξερεις τι κανεις μπορεις να οφεληθεις πολυ.. ηδη χρησιμοποιουνται οι ουσιες αυτες για θεραπια ψυχασθενιων..
Ξέρω άτομο που έπαθε σχιζοφρένεια ΛΟΓΩ χασίς, έτσι απλά :)
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...-Harvard-Medic
Κωνσταντινε αν εχεις ορεξη δες την απαντηση μου σε αυτο το θεμα
Εγώ μιλάω με αποδείξεις, μαζί του το πέρασα και ξέρω αν προκαλεί ή όχι η κάνναβη ψυχασθένειες
Αυτο λεω και εγω Κωνσταντινε... Οτι αν υπαρχει προδιαθεση μπορει να προκληθει ψυχωση απο την χρηση κανναβης , και επειδη δεν μπορουμε να ξερουμε αν εχουμε ή οχι προδιαθεση καλυτερα να μην το παρακανουμε
εγω πασχω απο Σκληρυνση Κατα Πλακας και το χασις χρησιμοποιειται σα φαρμακο για την ασθενεια αυτη. οποτε , μπορω να κανω ανετα!
χιχι.
Ζηλεια-ψορααα!
ελα, οκ. ψιλοαστειευομαι με το παραπανω. ναι μεν εχω ΣΚΠ
απλα, εχω διαβασει στο ιντερνετ πως η κανναβη βοηθησε ορισμενους ασθενεις σε προχωρημενο σταδιο που ειχαν πονους
ρε τσακαλια αμα πινετε οτι σκατα βρισκετε απο συνθετικες φουντες (δεν λεω εχουν κι αυτες αλλη γλυκα) ή αμα πινετε σαπιλες τιγκα στην αμμωνια θα παρανοησετε και θα αρρωστησετε σωματικα και νοητικα...αμα εχεις το δεντρο σου στο σπιτακι σου και το περιποιησε θα πινεις ελιξιριο...δεν υπαρχει εξαρτηση απλος διαταρασει πολλες φορες την ψυχολογια αμα δν το κανεις συνειδητα και με μετρο...αφηστε τις μλκιες που διαβαζετε και ακουτε ολοι εχουν συμφεροντα απο αυτο ειτε εινα νομιμο ειτε παρανομο...και δν μιλαω για καταστασεις που πινεις 1-2 χρονια και 2-3 φορες την βδομαδα!!