Βοιντ, όλα αυτα που σου ειπαμε χθες και σημερα σου τα ξαναπαμε κι αλλες φορες, όταν ξαναρθες εδω με τα ίδια επαναλαμβανόμενα περιστατικα, αφου και πάλι σε πηρε το παραπονο και ήθελες καπου να τα πεις. Διαβασα αρκετα από τα μηνυματα των αλλων μελων, και τα σημερινα και αυτα που σου γραψανε πιο παλια. Μηνυματα ανθρωπων που εχουν δει πολλα στη ζωη τους, περισσότερα από σενα κι απο μενα και πάνω απ όλα με καλή προαίρεση απέναντι σου και ετσι ο λόγος τους ειναι σοβαρος και υπευθυνος. Μεσα στα λογια τους αυτα υπάρχουν οι κατευθυνσεις αλλά και οι λύσεις. Εγω πάντως ωφελήθηκα που τα διάβασα. Οποτε.... Γιατι βρε Βοιντ εξακολουθεί να σε παίρνει το παραπονο? Γιατι μετα τα όσα ειπαμε εξακολουθεις να λαμβανεις όλους αυτους τοσο σοβαρα υπόψη? γιατι ερμηνευεις τη σκέψη που κρυβεται πίσω από τα λόγια τους με τον αρνητικο τροπο σκεψης με τον οποιο εμαθες να λειτουργεις και δεν τα βλεπεις και καπως αλλιως με τον τροπο που σου εισηγηθηκαμε?
Εγω λεω σε ζηλευουν για τη θεση που εχεις επειδη αυτοι δεν σπουδασαν γι αυτο επιζητουν καθε τι αδυνατο πάνω σου για να σε μειώσουν. Όπως σωστα σου πε κι αλλο μελος αν ήσουν τόσο άχρηστη στη δουλεια σου όσο εσυ θεωρεις τον εαυτο σου ο εργοδοτης σου μεχρι τωρα θα σε ειχε διωξει με την τοση πληθωρα δικηγορων και θα παιρνε άλλο, απλα εσυ λόγω του ευαλωτου χαρακτηρα που βγαζεις προς τα εξω μετατραπηκες με τον καιρο στο προσωπο επι του οποιου ξεσπα. Ξεσπα σ αυτο στο οποιο βγαζεις προς τα εξω ασχετως των πραγματικων σου ικανοτητων. Και γιατι εξακολουθεις να αναμοχλευεις τις μειωσεις του καθενος πχ της καθηγητριας χρονια πριν?, τις οποίες μειωσεις εσυ μεσα από τις επιτυχίες σου έχεις ήδη καταρρίψει, δες το και λίγο σ αυτο το φασμα σκέψης. Κι αν οι συνθηκες εργασιας και ο μισθος δεν ειναι και οτι καλύτερο μπορει να ειναι θεμα ελλειψης διεκδίκησης και όχι ικανοτητων. Επειδη αμα δε διεκδικας δε δειχνεις στον αλλο ουτε τις ικανοτητες σου και η ελλειψη των δυο αμα ο απεναντι σου ειναι και σκληρος του δινει εναυσμα.
Δες λιγο τη διακριση που κανει η λιλιουμ αναμεσα στις τρεις μορφες χαρακτηρων και ειδικα την τριτη.
Γιατι δεν προσπαθεις να εμπεδωσεις στη σκεψη σου τα όσα με υπευθυνότητα σου λεμε εμεις εδω? Από την προηγουμενη φορα που σου συνεβηκε κατι μεχρι σημερα δεν εχω δει κατι να αλλάζει στον τροπο αντιδρασης σου. Όμως ξερεις τον τροπο, εχεις παρει αρκετα κι απο εμας κι απο αλλους. Το στοιχημα θα ειναι η επομενη φορα που σιγουρα θα υπάρξει.