Τι εννοείς ότι πήρε όλα τα αντικαταθλιπτικά?Μαζί?Τα πήρε δηλαδή για να αυτοκτονήσει?
Printable View
Τι εννοείς ότι πήρε όλα τα αντικαταθλιπτικά?Μαζί?Τα πήρε δηλαδή για να αυτοκτονήσει?
ναι ετσι μου ειπε....δε ξερω ποια τη ειναι αληθεια και τι ψεμα
Και τι έγινε τελικά?Δεν έμαθες πώς είναι,αν την πήγαν σε νοσοκομείο?Τι σου είπε η οικογένειά της όταν τους μίλησες?
πηρα σπιτι της αλλα κανεις δεν απαντουσε μου πε να μη κανω το κοπο γιατι ολοι λοιπουν....αρχισα να της φωναζω να μου δωσει τα κινητα τους δε μου τα δινε ....τελικα μου πε οτι πηρε τη μανα της και γυρισε να τη παει σε νοσοκομειο εκει τελειωσε η κουβεντα....φοβαμαι οτι ολα ειναι στο μυαλο της παντως πως παιρνεις 20 αντικαταθλιπτικα και 2 ωρες μετα εισαι ακομα καλα και στον υπολογιστη...εκτος αν αντι για 20 πηρε 2....
αν και δεν έχω διαβάσει όλη την ιστορία νομίζω πώς το κάνει για να τραβήξει προσοχή...σαν πρώτη ματιά πάντα
Δεν ξέρω αν μίλησες τελικά με τους δικούς της και τι ήταν αλήθεια και τι ψέμα από αυτά που σου λέει το κορίτσι.
Σίγουρα τα αντικαταθλιπτικά δεν ήταν πολλά για να πεθάνει, αλλά αρκετά για να την απομακρύνουν από τον υπολογιστή.
Εχω την εντύπωση ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να τραβήξει την προσοχή σου, μια και δεν καταφέρνει να τραβήξει την προσοχή των δικών της.
Ισως αν είναι ψέματα αυτά που λέει ή αν μπερδεψε πιά την αλήθεια με την φαντασία , να έχουν πάψει να ασχολούνται μαζί της (κακώς βέβαια, έπρεπε να την πάνε σε ειδικό ).
Ετσι και εκείνη βρήκε εσένα που άρχισες να ασχολείσαι με το πρόβλημά της και με εκείνη.
Για να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον σου , και για να περιστρέφεσαι γύρω από το πρόβλημά της , χρησιμοποιεί το παιχνίδι αυτό του θέλω - δεν θέλω, μπορώ - δεν μπορώ.
Δεν ξέρει κανείς που είναι η αλήθεια και που το ψέμα ή η φαντασία της.
Καλά θα κάνεις να ενημερώσεις τους δικούς της , ώστε να μην αισθάνεσαι και εσύ όλη αυτή την πράγματι μεγάλη ευθύνη.
Κοίταξε λίγο τον εαυτό σου, για να μην επιδεινώσεις την κατάστασή σου.
Το μοναδικο νεο που εχω προς το παρον ειναι οτι πηγε σε ψυχολογο αυτος διεγνωσε schizo-affective personality ....ευελπιστω οτι θα παει και σε ψυχιατρο και μετα θα μου ρθει....
Νεα νεα και αλλα νεα....λοιπον φαινεται οτι μου ελεγε αληθεια για τα περισσοτερα.....την εχω εδω 3 μερες συχνα πυκνα μου λεει οτι οι φωνες δεν την αφηνουν να ησυχασει και κραταει το κεφαλι της να τις σταματησει η το σκεπαζει με κατι οπως το μαξιλαρι η ενα σεντονι...δε παλευεται αυτο και η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι μου ζητησε βοηθεια και δεχεται να παει σε γιατρο για αυτο τη τριτη εχουμε ραντεβου με γιατρο,,,,ελπιζω να μπορει να ελεγχθει με χαπια
Α,ήρθε ε?Πόσο καιρό θα μείνει στην Ελλάδα?Μακάρι να μπορέσει να τη βοηθήσει ο γιατρός που θα πάτε.
Μεχρι1 αυγουστου οποτε μακαρι να ξεκινησει θεραπεια εδω τουλαχιστον για καποιο λογο μπορω και την ηρεμω
Φίλε Μαζ, αν θα μπορούσες δες το και έτσι πάντως (όντως το φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι αλλά μπορεί να γίνει)
Η αγαπημένη σου ξαδέρφη ήρθε και σε επισκέφτεται στην Ελλάδα. Περάστε καλά. Τα προβλήματα υγείας (γιατί τέτοια είναι) που αντιμετωπίζει θα λυθούν με το χρόνο και ΤΙΠΟΤΑ δεν προσφέρει η αγωνία να λυθούν εδώ και τώρα. Η υποστήριξη - καθοδήγηση - συμπαράστασή σου ΗΔΗ έχουν φέρει θετικά αποτελέσματα και θα φέρουν και άλλα.
Να είσαι καλά.
Μολις γυρισα απο τον γιατρο ο οποιος με απογοητευσε ....φυσικα δε φταιει τοσο ο ανθρωπος απλα δε το περιμενα τοσο δυσκολο....μου ειπε οτι κανονικα μετα το γραφειο του η μικρη πρεπει να μπει αμεσως σε νοσοκομειο ...ψυχωτικη λοιπον ,,,χρειαζεται φαρμακα και σε ενεσιμη μορφη..... βεβαια μου ειπε οτι με ενα μηνα νοσηλεια θα εχει πολυ καλα αποτελεσματα...αρα τωρα πρεπει ολοι να μαθουν και πιθανοτατα να γυρισει και πισω...πως 8α της το πω διαολε
Ανένδοτος ο γιατρός? Ή κλινική ή τίποτε άλλο?
Και στην ξαδέρφη σου τι είπε αυτός?
Τιποτα το αφησε πανω μου ναι ανενδοτος για αμεσα και σωστα αποτελεσματα....αμερικανοσπ ουδαγμενος....τα αγγλικα του ομως χαλια...οποτε εγω εκανα τις συννενοησεις ειπα στη μικρη οτι σε κλινικη θα ναι καλυτερα και πιο γρηγορα αλλα δε θελει...απο την αλλη ο γιατρος μου απαγορευσε να παρω την ευθυνη και φυσικα δε μπορω να παρω την ευθυνη αυριο μιλαω με αμερικη αν αναγκαστω να τη διωξω παντως θα ναι οτι πιο δυσκολο εχω κανει στη ζωη μου διαολε γινεται ολο και πιο δυσκολο
Μαζ, σκουρα τα πραγματα. Οχι οτι δεν φαινοταν απο την αρχη οτι θα ηταν δυσκολα αλλά αυτη την εξελιξη δεν την περιμεναμε. Οι δικοι της πως πιστευεις οτι θα αντιδρασουν με αυτη την αποφαση του γιατρου?