...θα περάσει το ξέρω θα περάσει
κι αυτή η νύχτα που διαβόλια με έχουν πιάσει...
Printable View
χορευουν στον ρυθμο των νευρων μου...Quote:
Originally posted by raphsssodos
ξεχναω τη μπαταρια...
δεν εκτελω εργασια...
δεν θελω ενημερωση γιορτη κ διασκεδαση..
ξεχναω την μπαταρια..
μ\'αυτό το βουϊτό στο κεφάλι μου πρέπει να χορέψω τώρα;
οχι πουλι μου...αλλοι χορευουν με αυτο...τα διαβολια που με εχουν πιασει
το βουιτο ειναι οι σειρηνες του Οδυσσεα ενταξει δεν τραγουδουν και τοσο ωραια οποτε ειναι πιο ευκολο να το αγνοησεις...λεμε τωρα....
εμενα που μου βγαινει κ στερεωφωνικα απο τα ηχεια -πνευμονες σε ΟΥΦ!!!!ΑΕΡΑ!!!!
ιωάννα...Quote:
Originally posted by interappted
το βουιτο ειναι οι σειρηνες του Οδυσσεα
ξεφυγα Βασιλη?????ε?
γιατί να είσαι τόσο εκνευριστικά καλή στις παρομοιώσεις;εεε;
γιατι μαλλον δεν υπαρχουν normal λογια για να τα περιγραψω...κ μαλλον εσυ μπενεις μεσα μα μεσα στην παρομοιωση και την πιανεις μη νομιζεις αλλοι δεν καταλαβαινουν καν τι σχεση εχει ο οδυσσεας με το βουητο...η το πλυντηριο....εσυ ομως καταλαβαινεις τη σχεση τους..αρα το αλλαζω κ το κανω Βασιλη γιατι καταλαβαινεις ακριβως τις παρομοιωσεις μου??
μου την είπες τώρα μιλάμε.
σε την ειπα???χαρηκα που υπαρχει ανθρωπος γηινος να καταλαβαινει οτι παρομοιαζω ασχετα αλλα τοσο σχετικα πραγματα κ μου λες οτι στην ειπα???
τωρα στη λεω που νομιζες οτι στην ειπά...
και ο σούπερ-μαν γήινος φαινόταν...
κ συ γηινος μονο φαινεσαι...
Σημερα ο ακροβατης εγω παραπατησε παραλιγο να επεφτε ακομα προσπαθει να βρει την ισορροποια του δεν εχει ακριβως ισοοροπησει...το σκοινι γινεται ολοενα κ πιο λεπτο κι εγω ολοενα πιο αδεξιος ακροβατης..ξερω ομως οτι ολη μου τη ζωη θα ακροβατω αναμεσα σε αυτα τα 2 ακρα...θα πρεπει να προσεχω μην πεσω ουτε στη μια πλευρα ουτε στην αλλη..δεν θα πρεπει να χανω το στοχο οσο κι αν θολωνει δεν θα πρεπει να ακου φωνες που θα ειναι αντιοπερισπασμοι..θα πρεπει να ακουω να φωναζουν το ονομα μου κ να μη γυρναω...να αδιαφορω...ειδα καποτε την ταινια a beutiful mind...αυτος ειχε να ξεχωρισει τις παραισθησεις απο την πραγματικοτητα κ να τις αγνοησει...οταν εισαι αναμεσα στα 2 ακρα τοτε...η λογικη ειναι ακεραια αλλα δεν την υπακους την χανεις κι αρκετες φορες την ξαναβρισκεις λιγο πιο μεταμορφωμενη...και τοτε..σε μισεις η σε λυπασαι σε ντρεπεσαι ....ομως εξακολουθεις να υπαρχεις κι οταν πεφτεις να σηκωνεσαι βρεχεις το κεφαλι σου με νερο,με τσισα με ο,τι σκατα βρεις μπροστα σου για να συνελθεις...ομως ακροβατεις....κ πρεπει να μαθεις να το κανεις καλα....μεχρι να ακροβατεις μηχανικα οπως το ποδηλατο...δεν ελπιζω να γινω καλος ακροβατης ..αλλα να ακροβατω μηχανικα...