ααα οκ μια χαρα....
ουφφφ οκ ησυχασα.
:cool:
Printable View
ααα οκ μια χαρα....
ουφφφ οκ ησυχασα.
Reina περιμένω συμβουλές κι αποκαλύψεις! ;)
Krino, θα σε φροντίσουμε...Don\'t worry!
Quote:
Originally posted by eirineta
Reina περιμένω συμβουλές κι αποκαλύψεις! ;)
Krino, θα σε φροντίσουμε...Don\'t worry!
εννοείται βρε eirineta..προς το παρόν ψάχνω ψεγάδια στο iq/eq, που δεν φαίνεται να υπάρχουν αλλά θα επιμείνω για να σιγουρευτώ οτι θα κάνω τον μικρό Αϊνστάιν με λουκ Μέριλυν (όχι μάνσον), περιμένω να μου faxάρει τα πιστοποιητικά stallion, ετοιμάζω το παιδικό και αριβάρω με αέρα αθήνα..:P
εντωμεταξύ, αν με ξεπεράσουν οι ώρες, προηγείσαι αβλεπτί.. :D
Κάτσε και πήρες φόρα!
Από IQ κι εγώ καλά τον βλέπω...Υπέρ του δέοντος μάλιστα. Μόνο στα δόντια δεν τον κοίταξες τομ άνθρωπο Reina! τσ τσ τσ τσ τι είναι αυτά? Παιδί Μέριλυν θέλεις? Όχι παιδί krino jr? Όσο για το ποια θα προφτάσει...κι εγώ πρέπει να κατέβω αθήνα ε?
Ρε συ, μήπως να βάλουμε τον krino να κάνει tour σε μας? Τι? Εμείς θα ανεβοκατεβαίνουμε, εμείς θα κυοφορούμε?
Κλείσε τα εισιτήριά σου krino!!
Quote:
Κάτσε και πήρες φόρα!
Από IQ κι εγώ καλά τον βλέπω...Υπέρ του δέοντος μάλιστα. Μόνο στα δόντια δεν τον κοίταξες τομ άνθρωπο Reina! τσ τσ τσ τσ τι είναι αυτά? Παιδί Μέριλυν θέλεις? Όχι παιδί krino jr? Όσο για το ποια θα προφτάσει...κι εγώ πρέπει να κατέβω αθήνα ε?
Ρε συ, μήπως να βάλουμε τον krino να κάνει tour σε μας? Τι? Εμείς θα ανεβοκατεβαίνουμε, εμείς θα κυοφορούμε?
Κλείσε τα εισιτήριά σου krino!!
-δεν τίθεται ζήτημα ποιά θα προφτάσει- το krino ειναι εξυπηρετικός και ικανός άνθρωπας..καθόλου δεν αγχώνομαι.
-καθόλου δεν με ενδιαφέρει να ελέγξω τα δόντια του αφού τον έχω δει να τα μπήγει μια χαρά, άρα δουλεύουν.
-παιδί merilyn, παιδί krino, παιδί reina, παιδί albert, ότι νάναι, εκτός από παιδί violin.
όσο για το tour darling, έχεις και τα δίκια σου, αλλά λέω να το συνδυάσω με ψώνια το πράγμα :cool:
- κι εγώ έτσι λέω...όλα θα τα προλάβει!!! εμπιστεύομαι!!!
;)
- παιδί μέριλυν, sorry, αλλά δε μου κάνει...κάτι από τα άλλα? Μπορώ να διαλέξω?
\"σε τι βγαίνει? albert, krino, eirineta, τίποτα σε καλλιτέχνη?\"
-\"όσο για το tour darling\", εσύ το έχεις προσχεδιασμένο εδώ και καιρό το έγκλημα μου φαίνεται...ακούς εκεί ψώνια! Ο άνθρωπος θα σου παραχωρήσει το χρόνο του (και όχι μόνο!) κι εσύ θα του κλείσεις ραντεβού για να προλάβεις τα μαγαζιά?
- Να το κανονίσουμε να κατεβούμε μαζί βρε! Να πάμε και για καφέ μετά οι τρεις μας! Ευρώπη γίναμε! Σουηδία! :D:D:D
δεν μου κατέβηκε έτσι η ιδέα! το έχω ακούσει στα σοβαρά! βγήκε μια με τους τρεις \"φίλους της\" για να τους ξεκαθαρίσει τη θέση της....
Το είπα εγώ!Σουηδία!!!
Quote:
- κι εγώ έτσι λέω...όλα θα τα προλάβει!!! εμπιστεύομαι!!!
;)
ναι, είναι fast and furious
- παιδί μέριλυν, sorry, αλλά δε μου κάνει...κάτι από τα άλλα? Μπορώ να διαλέξω?
\"σε τι βγαίνει? albert, krino, eirineta, τίποτα σε καλλιτέχνη?\"
θες παιδί Reina?:P
-\"όσο για το tour darling\", εσύ το έχεις προσχεδιασμένο εδώ και καιρό το έγκλημα μου φαίνεται...ακούς εκεί ψώνια! Ο άνθρωπος θα σου παραχωρήσει το χρόνο του (και όχι μόνο!) κι εσύ θα του κλείσεις ραντεβού για να προλάβεις τα μαγαζιά?
ναι, είναι fast and furious
- Να το κανονίσουμε να κατεβούμε μαζί βρε! Να πάμε και για καφέ μετά οι τρεις μας! Ευρώπη γίναμε! Σουηδία! :D:D:D
εμένα μετά την εγκυμοσύνη θα μου μυρίσει σπληνάντερο..
αντέχεις?:cool:
- fast and furious και ταυτόχρονα πολύ σκληρός για να πεθάνει με δυο γυναίκες!!! Είπα εμπιστεύομαι!!! (γράφεις krino?)
;)
- παιδί Reina? Τι χαρακτηριστικά διαθέτει? Κάτι σε πράσινο μάτι? Κάτι σε εύλογο ύψος μιας και είναι το μεγάλο μου απωθημένο? Στείλε μου με mail plz τα στοιχεία και θα σκεφτώ πώς θα συνεχίσω τη συνεργασία μας...αν και μου φαίνεται πολύ καλό εκ πρώτης όψεως!:D
Μήπως θα ήθελες παιδί eirineta? :cool:
- σπληνάντερο ε? Θα ζοριστώ λίγο αλλά μπροστά στο αποτέλεσμα...ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!:D:D:D
Και για σπληνάντερο και για πατσά και για ό,τι άλλο θες θα σε πάω!
Εμένα μάλλον κάτι σε σοκολατίνα το βλέπω να μου ξυπνάει....Πειράζει αν βάλω καμιά δεκαριά κιλά στην εγκυμοσύνη?
Quote:
- παιδί Reina? Τι χαρακτηριστικά διαθέτει? Κάτι σε πράσινο μάτι? Κάτι σε εύλογο ύψος μιας και είναι το μεγάλο μου απωθημένο? Στείλε μου με mail plz τα στοιχεία και θα σκεφτώ πώς θα συνεχίσω τη συνεργασία μας...αν και μου φαίνεται πολύ καλό εκ πρώτης όψεως!:D
Γιες, αϊ ντου/Γιες ιτ ιζ..
Μήπως θα ήθελες παιδί eirineta? :cool:
να του πω όταν μεγαλώσει ότι δεν είναι παιδί της θαυμάσιας μητέρας του?:o
όχι, δεν μπορώ.. θα κρατήσω τη Merilyn:P
- σπληνάντερο ε? Θα ζοριστώ λίγο αλλά μπροστά στο αποτέλεσμα...ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!:D:D:D
Και για σπληνάντερο και για πατσά και για ό,τι άλλο θες θα σε πάω!
Γιες πλιζ..
Εμένα μάλλον κάτι σε σοκολατίνα το βλέπω να μου ξυπνάει....Πειράζει αν βάλω καμιά δεκαριά κιλά στην εγκυμοσύνη?
εμένα καθόλου...το krino δεν ξέρω:P
- Κοίτα, τα πράγματα έτσι είναι...Το παιδί ήδη θα πρέπει να μάθει την αλήθεια για τον πατέρα....Ε, τι ψυχή έχει να του πεις ότι έχει κι άλλη μαμα? Δε θα σε απογοητεύσω...promise! Αλλά τελικά ίσως είναι καλύτερο το σχέδιο: εσύ παιδί reina κι εγώ eirineta! Τι λες?
- οπότε άκυρο το mail με τα χαρακτηριστικά...κρατάω το δικό μου!!! :cool:
- το krino μάλλον σε πολλά δεν τον υπολογίσαμε και είναι και ο ξενοδόχος...Αλλά για την καλοσύνη που μου δείχνει και τη μελλοντική εξυπηρέτηση....την παραβλέπω τη σοκολατίνα....κάτι σε special K που κρατάει τη γραμμή το βλέπω να μου μυρίζει...
- κι εκείνος τα παιδιά πώς και πότε θα τα βλέπει? :o:o:o
Quote:
- Το παιδί ήδη θα πρέπει να μάθει την αλήθεια για τον πατέρα....
όχι απαραίτητα..θα μας πει το κρίνο
- οπότε άκυρο το mail με τα χαρακτηριστικά...κρατάω το δικό μου!!! :cool:
όχι απαραίτητα..θα μας πει το κρίνο
- το krino μάλλον σε πολλά δεν τον υπολογίσαμε και είναι και ο ξενοδόχος..
όχι απαραίτητα λαίμαι..θα μας πει
- κι εκείνος τα παιδιά πώς και πότε θα τα βλέπει? :o:o:o
όχι απαραίτητα... το κρίνο θα μας πει..
:Pυπομονή:P
ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?
θα μας πει: μόνο 2 σελίδες μελάνι χυμένες για πάρτη μου?
Α! Σωστό!
Τουλάχιστον, όπως βλέπεις, παρά το ότι μας βάρεσε μ........., όλο καλά λέμε γα την πάρτη του...
(αφού τα αξίζει μωρέ!)