Με ποιό δικαίωμα με βρίζεις και η διαχείριση τι κάνει γιατί δεν σε διαγράφει;;;; Απλά έχω μία απορία δεν έβρισα κανέναν...
Printable View
Δοτη σπερματος βρηκες?
Μπορουμε νομιζω να συζητησουμε την γνωση της Γερμανικης γλωσσας,την δουλεια στο εξωτερικο που ψαχνεις,την παντρεια και τον δοτη σπερματος που σκεφτεσαι!Ολα σε ενα θεμα!!Παρα να ανοιγεις καθε φορα καινουργιο θεμα..?Εγω ιδεες ριχνω!
xaxaxaxaxaxaxaxa απάντησε στο θέμα μου και άσε τα υπόλοιπα
Ναι βρε πανέξυπνα κοροϊδεύετε εσείς εμένα χαχαχααχαχα ας γελάσω.
λοιπον ολγακι, θα σου προτεινω κατι που εκ πρωτης οψεως θα σου φανει ασχετο. δεν ειναι ομως..
γιατι δεν δοκιμαζεις να συμμετεχεις περισσοτερο σε θεματα αλλων αντι να ανοιγεις απανωτα θεματα για καθε ερωτηση που σου περναει απο το μυαλο?
ολες σου οι αποριες εχουν να κανουν με κοινωνικες (και αλλες) δεξιοτητες. ολα αυτα χρειαζονται κοινωνικοποιηση. αν δεν ασχολεισαι με κανεναν αλλον απο τον εαυτο σου,ουτε κανενας αλλος θα ασχοληθει με εσενα. κοινωνικοποιησου λιγο, εστω και εδω μεσα και σιγα σιγα δοκιμασε το και στην ζωη σου.
δεν θα σε παρει κανεις απ το χερακι.πρεπει να ενδιαφερθεις κι εσυ για αλλους.
ματινα μανταρινακη το ταπεινο χαμομιλακι θα πρεπε να λεγεσαι.ηθελα να ξερα ποιος σου χει κανει το μυαλο πουρε και ασχολεισαι ολο με τετοια.ειμαι 31,εχω τις παρεες μου,τους φιλους μου,το σπιτι μου,την σχεση μου,αμαξι,μηχανακι,δεν εχω σκοπο να παντρευτω και νιωθω υπεροχα.ξεκολλα.
Mπαα, δεν ισχύουν απόλυτα αυτά που λες Όλγακι, για τους έξυπνους και ικανούς σε σχέση με την παντρειά/τύχη...
γιατί υπάρχει και μια λαϊκή παροιμία, που λέει στο περίπου... οι τρελές και οι χαζές έχουν τις τύχες τις καλές!...
Να θυμάσαι πάντα ότι αξίζεις το καλύτερο, ακόμα κι αν έχεις την συνεχή τάση να μειώνεις τον εαυτό σου,
μ' αποτέλεσμα ίσως να τόχει πιστέψει κιόλας και να το εκπέμπεις... Χρειάζεται να κάνεις μια προσπάθεια
ν' αλλάξεις την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου, να βάλεις μια σειρά... και μετά θα έρθουν κι όλα τα άλλα που θέλεις...
Μας σέβονται, μας εκτιμούν και μας θέλουν οι άλλοι, όταν εμείς πρώτοι σεβόμαστε κι εκτιμάμε τον εαυτό μας!
Αγάπησε αυτό που είσαι με τα προτερήματα και τα όποια ελαττώματά σου, γίνε σίγουρη για σένα και
τότε θα δεις ότι αυτή η θεϊκή σχέση με τον εαυτό σου, θα σε κάνει πιό ελκυστική κι ενδιαφέρουσα. :-)