που να πάρεις και το ΝΟΖΙΝΑΝ....Κοιμήθηκες στο λεπτό!!!!χαχαχχχαχαχ!!!
Printable View
που να πάρεις και το ΝΟΖΙΝΑΝ....Κοιμήθηκες στο λεπτό!!!!χαχαχχχαχαχ!!!
Ρε συ μιλάμε μου έρχεται να κλαίω.....Μιλάμε για δόση μόλις 25mg την ημέρα και βγήκε η μαστούρα παγανιά....Τι κι αν αλλάζω χάπια την υπνηλία την έχω στο τσεπάκι.Είναι λέει ιδιοσυστασιακά τα χάπια..Εμένα αυτό το \"ιδιο\" δεν μου το έχουν δείξει ακόμα.Που κάθεσαι κρυμμένο;;;;
Δηλαδή πήρες ΝΟΖΙΝΑΝ ή για το ΑΝΑΦΡΑΝΙΛ λες?
Quote:
Originally posted by LOSTRE
Ούτε το ταβόρ με βοηθάει στον ύπνο...Τι πράμα είναι αυτό?αστα να πάνε...
lostre @@@ το χαπι με 2μιση και δεν κοιμαμαι αν παρω πανω απο 5 αλλαζω κατηγορια
καραμελες για το λαιμο!!!
πάρε αυτές με μέλι και λεμόνι
τζαααααα!!!!!
ναι ρε γιατι τα ταβορ ουτε τσαι γευση εχουν ουτε λεμονιου!
δεν κοιμαμαι λεμε!!!!ζομπι λεμε!!!!!
Αφού δεν μας πιάνει το ταβόρ ,ποια αλλη βενζοδιαζεπίνη μπορεί να κάνει δουλειά?το λεξοτανίλ?Στην αρχή της πενταετους θητείας μου στα ψυχοφαρμακα επαιρνα 3χ3 λεξο...καλο φαρμακο...
Λες να χτυπησω κατι στιλνόξ που εδωσε ο καρδιολογος στη μητερα μου αλλα δεν τα παιρνει ποτε?Μπας και τα εχει πεταξει?????
εμενα τα hipnosedon με χαλασαν 8 μηνες 1μιση καθε βραδυ το περνα και καμια φορα δεν προλαβαινα να φτασω στο κρεβατι....
και άγευστα και αναποτελεσματικά...σε θεωρεί δεδομένη γι\'αυτό...ξεπόρτισε μια νύχτα με μια καραμέλα μέλι-λεμόνι και ε, θα ζηλέψει, δεν μπορεί...και θα σου λέει πάρε με και θα σε ναρκώσω τώρα...
θα ζηλεψει θα με θελει πισω αλλα δεν θα γυρναω...γουσταρω λεμονι........Quote:
Originally posted by raphsssodos
και άγευστα και αναποτελεσματικά...σε θεωρεί δεδομένη γι\'αυτό...ξεπόρτισε μια νύχτα με μια καραμέλα μέλι-λεμόνι και ε, θα ζηλέψει, δεν μπορεί...
είναι δικό σου το θέμα οπότε μπαχαλεύω δίχως πάθος και φόβο...
ναι αλλα με ποθο:P:P:P
εγώ γουστάρω μέλι. θα την τρώμε μισή-μισή.Quote:
Originally posted by interappted
γουσταρω λεμονι........
οκ το μελι εσυ το λεμονι εγω
εσυ θα εισαι γλυκος....κι εγω ξινη?
αααααααααα κ μην προλαβεις να πεις οτι ειμαι ξινη κ αλλα κ χωρις λεμονιιιι