ελα ρε Δημητρη ,σοβαρεψου!πως ειναι δυνατον να εχασες σε ενα μηνα 13 κιλα?σιγουρα υπερβαλεις
Printable View
ελα ρε Δημητρη ,σοβαρεψου!πως ειναι δυνατον να εχασες σε ενα μηνα 13 κιλα?σιγουρα υπερβαλεις
ε τι ψεματα σου λεω? αν τρως ενα γευμα το μεσημερι και μετα τπτ σε 1,5 μηνα λιγο πανω απο 10 κιλα χανεις
μπραβο!!!σε θαυμαζω!!!!εχεις δυναμη θελησης!κατι που δεν χαρακτηριζει τους ψυχικα ευαλωτους..
μετα θα αρχισω να τρωω 1,5 γευμα 1 μεσημερι και 0,5 απογευμα η καπως ετσι
αν δε βαλεις την ασκηση μεσα στο πακετο σιγα σιγα θα παρεις πισω οτι εχασες..ιδιετερα οταν η εξαντλητικη διαιτα θα σε χει κουρασει ....εκει ηθελα να καταληξω
δημητρη οντως μπραβο για τα κιλα...
εμενα μ καναν αυξηση στο ρισπερνταλ και φοβαμαι μη βαλω τωρα!
δεν μπορω να τρωω μονο ενα γευμα γμτ..
οσο για τη σεξουαλικη δυσλειτρουργια αλλο τπτ..σκατα..σκεφτομαι οτι μαλλον με το ινβεγκα ημουν καλυτερα αλλα ειχα θετικα συμπτωματα
ριχτερ παιρνεις ακινετον;
Όχι,σκέτο risperdal (4mg) παίρνω..
Μόνο έτσι μπορείς να χάσεις,αν το "ράψεις" δηλαδή τελείως..
Σε θαυμάζω,εγώ δεν μπορώ να κάνω αυτό που κάνεις..
Εγώ το μόνο που κατάφερα είναι εδώ και δύο χρόνια να κόψω το τσιγάρο..
Το φαγητό δεν μπορώ,είναι απόλαυση..:rolleyes:
μπραβο εγω το τσιγαρο το θεωρω δυσκολοτερο(και ειναι!)
εγω εχασα 32-33 κιλα παιρνοντας και 6 φαρμακα. πιο πολυ ειναι στο μυαλο. ειχα παει σε μια διαιτολογο και τα χασα σε συνδυασμο με καθημερινο βαδην. επρεπε να μαι 78 κιλα και ειμαι 74 τωρα αν και το καλοκαιρι ημουν 68 και κατι ψιλα.
μπραβο spiral κ γω τοσα θελω να χασω περιπου...δεν εχω παει σε διαιτολογο ακομα λογω οικονομικων προβληματων..αλλα προσπαθω μονος να κανω διαιτα κοβωντας υπερβολες γλυκα κ τζανκ...εχασα 6-7 κιλα σε ενα μηνα....αρχισα κ γυμναστηριο κ ειναι καλη εκτονωση..παιδες πρεπει να το δοκιμασετε
υγεια παιδια(σωματικη και ψυχικη)το πολυτιμοτερο αγαθο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δημητρη η ψυχολογια μου καλυτερευσε παρα πολυ γιατι αρχισα να εκτιμω παλι τον εαυτο μου. ειναι πολυ σημαντικο να τα χεις καλα με τον εαυτο σου και οσο ναναι η εξωτερικη εμφανιση παιζει ρολο. οταν τρωω και παχαινω ειμαι σε φαση μανιας και δεν κατηγορω πλεον τοσο τα χαπια. το πολυ βαδην βοηθαει επισης
σπιραλ εχασες τοσα με το ινβεγκα;
εγω οταν το επαιρνα δεν πηρα κιλα αλλα δεν μπορουσα να χασω κιολας!
ειστε αξιοι θαυμασμου για τη γυμναστικη εγω παιρνω ρισπερνταλ και κουραζομαι παρα πολυ κανω 10 λεπτα στατικο ποδηλατο και εχω βγει οφ..
το καλοκαιρι περπατουσα αρκετα αλλα τωρα μιζεριασα και τα παρατησα! :(