Originally Posted by
fterwto
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου οτι μια σχεση καθοριζεται απο τα θελω.Ειμαι των θελω και καθολου των πρεπει.Και μαυτον τον παρονομαστη λειτουργω.Και στα κοινα θελω.Το κομματι του αντρα υπηρχε απο την αρχη της σχεσης ,απλα προφανως ειμασταν στην φαση που νιωθαμε δυνατες και πειραματιζομασταν,οποτε ητανε ας πουμε το αλατοπιπερο.Τωρα που νιωθουμε οτι εχουμε δεθει πιο πολυ αυτο μας κλωτσαει.Και φυσικα πρεπει να φευγεις απο κατι που δεν τραβαει διοτι ειναι ψυχοφθορο και μπορει να διαιωνιζεται και να δυιλιζεται για χρονια.Το θεμα δυστυχως ειναι οτι μεσα μας συναισθηματικα ειμαστε πολυ μα πολυ δεμενες μεταξυ μας και δεν ξερουμε πραγματικα ποια ειναι η σωστη αποφαση.
Και δω πολυ σωστα λες οτι χρειαζεται αποσταση και θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.Γιατι τοτε θα καταλαβουμε τι συμβαινει.Κατι τετοιο το εδωσα,λειποντας ,ενα μηνα απο αθηνα.Το ιδανικο θα ητανε να εφευγα απο το σπιτι και να παιρναμε τον χρονο που χρειαζομαστε.Ειναι το πιο υγειες.Πες μου ομως τωρα,στις δεδομενες συνθηκες,οπου εκτος απο τα ψυχολογικα μας,εχουμε να αντιμετωπισουμε και βιοποριστικα θεματα,πως το λυνεις αυτο?Εμεις συγκατοικουμε,και αποσταση σημαινει,σηκωνομαι και φευγω απο το σπιτι,και αφηνω την Αθηνα για μενα.Διοτι οικονομικα δεν την παλευω να νοικιασω μονη.Οι φιλοι μου ολοι που εχουνε κατεβει αθηνα,επειδη ειμαστε ολοι του θεατρου και ολες οι δουλειες ειναι εδω μαζεμενες,ολοι συγκατοικουν.Κανεις δεν εχει την πολυτελεια να μεινει μονος του.Και γω λογω δουλειας,δουλευω εκτος απο τα θεατρα, και στο σπιτι που σημαινει οτι δεν μπορω απλα να παρω πραγματα και να κοιμαμαι αλλου.Γινεται αυτο,αλλα δεν θα μπορω να δουλευω στο χωρο που εχω διαμορφωσει στο σπιτι.Ειναι βηματα που εαν γινουνε τωρα,εχουν αντικτυπο και στην οικονομικη μου ζωη,μεγαλο.Και γω εχω να αντιμετωπισω και αυτο.Η μικρη σπουδαζει.Εγω δουλευω και στο ελευθερο επαγγελμα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.Οποτε ρεαλιστικα και κατι τετοιο εμενα με ευνουχιζει.Και λογω χαρακτηρα οτι δεν θελω να κρεμομαι απο κανεναν,αλλα ολοι πλεον οικονομικα ειμαστε χαλια και μαζευομαστε και συγκατοικουμε.Ουτε ειμαι της λογικης με ταιζει ο μπαμπας.Οποτε η κατασταση με το σπιτι,που πληρωνα εγω λογαριασμους και μοιραζομασταν τα υπολοιπα εξοδα,μας βολευε και τις δυο.Κ σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι ειχαμε βολευτει χωροταξικα και μεναμε μαζι.Μεναμε μαζι γιατι γουσταραμε.Αλλα τωρα που πρεπει να παρουμε αποσταση,υπαρχει και σοβαρο προβλημα με επιπτωσεις.