οκ τότε συμφωνούμε ;)
Printable View
οκ τότε συμφωνούμε ;)
Καλά τα γκαρσόνια τι σχέση έχουν με την ευγένειά του;Έλα ένα διπλό και γρήγορα.Χαχα.Δούλευα ως σερβιτόρα για λίγο και γενικά είχα νιώσει σε τι εκτίμηση έχει ο κόσμος τους σερβιτόρους....Φέρε εκείνο,πιάσε τ\'άλλο.Μανίτσα μου ερχόταν να τους πετάξω το βετέξ στα μούτρα και να τους πω καθάρισε εσύ.Βέβαια μπορεί να φταίει κι ότι οι πελάτες ήταν ελίτ κλας και είχαν τα γκαρσόνια όπως τις Ρωσίδες βοηθούς στο σπίτι τους.Όργανα προς την εξυπηρέτησή τους.....Σεβασμός στο ταλαίπωρο γκαρσόνι.Σεβασμός στον εργάτη.Πάμε για ένα συνδικάτο....Στο θέμα μας.Αν κάποιος είναι γενικά αγενής δε χρειάζεται να φανεί από το πως θα φερθεί στο γκαρσόνι.Το δείχνει η εν γένει συμπεριφορά του.Quote:
Originally posted by Pappas10
Χωρίς να έχω καμία διάθεση να το παίξω συμβουλάτορας, απλά μερικές απόψεις μου επιγραμματικά.
1. Έναν άνθρωπο δεν τον \"βρίσκεις\". Τον \"φτιάχνεις\" και \"φτιάχνεσαι\" και εσύ μαζί του. Είναι μία επίπονη διαδικασία, αμβλύνεις κάποιες γωνίες σου και κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, το ίδιο και ο/η σύντροφος.
Σαν να είναι 2 κομμάτια παζλ που δεν εφάπτονται γιατί το χαρτί είναι κακής ποιότητας και έχει αφήσει υπολοίματα αλλά βλέπεις ότι ταιριάζουν στην εικόνα και προσπαθείς να τα πιέσεις και να κόπσεις το επιπλέον χαρτάκι ώστε να κολήσουν ένα πράγμα.
2. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Αντίφαση με το παραπάνω; Όχι. Οι άνθρωποι διωρθόνονται αλλά δεν αλλάζουν. Πολλοί κάνουμε το λάθος να επικεντρονώμαστε σε 1 σημείο απόλυτης ταύτισης, αγνωώντας ότι στα άλλα μπορεί να έχουμε ΘΕΜΕΛΙΑΚΕΣ διαφορές. Τέτοιες διαφορές δεν αλλάζουν. Ή κάνεις συμβιβασμό για όλη σου τη ζωή, ή παράτα το λοιπόν.
Για παράδειγμα... αν πετάει τις κάλτσες του θα μάθει να τις μαζεύει, αν δεν γουστάρει ρομαντικές κομεντί θα μάθει να βλέπει και ένα \"Νότινγκ Χίλ\"... αν όμως δεν έχει καλό χιούμορ δεν αλλάζει.. αν είναι \"μαμάκιας\" πάλι δεν αλλάζει. Φιλική εμπειρική συμβουλή. Όταν βγαίνετε έξω, κοιτάξτε πως συμπεριφέρεται στα γκαρσόνια... αν είναι αγενής μαζί τους.. κάποια στιγμή θα είναι και μ\' εσας.
Αυτά για την ώρα... μπορεί να λέω κι αρλούμπες κι ελπίζω να μη σας κούρασα.
Με εκτίμηση,
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Υ.Γ Θυμήθηκα το Βέγγο στο \"Πολυτεχνίτης κι Ερημοσπίτης\" που έκανε το γκαρσόνι.Όλα τα λεφτά το σκηνικό με το \"σκασμένο\" μικρό παιδί....και τη μακαρονάδα....
Έχω δουλέψει γκαρσονούμπα σούπερ για αρκετά χρόνια. Γενικά η αγένεια με εξοργίζει αλλά στην προκειμένη περίπτωση είμαι και λίγο πιο ευαίσθητος.Quote:
Originally posted by kassi_21Καλά τα γκαρσόνια τι σχέση έχουν με την ευγένειά του;Έλα ένα διπλό και γρήγορα.Χαχα.Δούλευα ως σερβιτόρα για λίγο και γενικά είχα νιώσει σε τι εκτίμηση έχει ο κόσμος τους σερβιτόρους....Φέρε εκείνο,πιάσε τ\'άλλο.Μανίτσα μου ερχόταν να τους πετάξω το βετέξ στα μούτρα και να τους πω καθάρισε εσύ.Βέβαια μπορεί να φταίει κι ότι οι πελάτες ήταν ελίτ κλας και είχαν τα γκαρσόνια όπως τις Ρωσίδες βοηθούς στο σπίτι τους.Όργανα προς την εξυπηρέτησή τους.....Σεβασμός στο ταλαίπωρο γκαρσόνι.Σεβασμός στον εργάτη.Πάμε για ένα συνδικάτο....Στο θέμα μας.Αν κάποιος είναι γενικά αγενής δε χρειάζεται να φανεί από το πως θα φερθεί στο γκαρσόνι.Το δείχνει η εν γένει συμπεριφορά του.
Υ.Γ Θυμήθηκα το Βέγγο στο \"Πολυτεχνίτης κι Ερημοσπίτης\" που έκανε το γκαρσόνι.Όλα τα λεφτά το σκηνικό με το \"σκασμένο\" μικρό παιδί....και τη μακαρονάδα....
εμενα με εξοργίζει η αγένεια παντού και πιστεύω πώς δείχνει πολλά απωθημένα,κόμπλεξ...
επίσης πιστεύω ότι ολες οι πράξεις μας, δείχνουν κάτι και δεν ειναι τυχαίες...το παράδειγμα σου Μιχάλη λοιπόν, μόνο άστοχο δεν είναι...κατά τη γνώμη μου πάντα:)
Quote:
Originally posted by Pappas10
Έχω δουλέψει γκαρσονούμπα σούπερ για αρκετά χρόνια. Γενικά η αγένεια με εξοργίζει αλλά στην προκειμένη περίπτωση είμαι και λίγο πιο ευαίσθητος.Quote:
Originally posted by kassi_21Καλά τα γκαρσόνια τι σχέση έχουν με την ευγένειά του;Έλα ένα διπλό και γρήγορα.Χαχα.Δούλευα ως σερβιτόρα για λίγο και γενικά είχα νιώσει σε τι εκτίμηση έχει ο κόσμος τους σερβιτόρους....Φέρε εκείνο,πιάσε τ\'άλλο.Μανίτσα μου ερχόταν να τους πετάξω το βετέξ στα μούτρα και να τους πω καθάρισε εσύ.Βέβαια μπορεί να φταίει κι ότι οι πελάτες ήταν ελίτ κλας και είχαν τα γκαρσόνια όπως τις Ρωσίδες βοηθούς στο σπίτι τους.Όργανα προς την εξυπηρέτησή τους.....Σεβασμός στο ταλαίπωρο γκαρσόνι.Σεβασμός στον εργάτη.Πάμε για ένα συνδικάτο....Στο θέμα μας.Αν κάποιος είναι γενικά αγενής δε χρειάζεται να φανεί από το πως θα φερθεί στο γκαρσόνι.Το δείχνει η εν γένει συμπεριφορά του.
Γι\'αυτό και δείχνεις μια ευαισθησία στα γκαρσόνια.Α,ρε..Του πεταματού τους είχαν.Κι εγώ κάθισα λίγο.Να δεις κάτι παληκάρια να λιώνουν..Τους λυπόμουν ομολογώ.Ομολογώ πως δεν δέχομαι να με διατάζουν και μετά βίας συγκρατούσα τα νεύρα μου......Δεν ήταν η δουλειά για εμένα....Χαχα....Άσε που δεν έπιανε βρε αδερφέ το χέρι μου.Ο δίσκος πήγαινε υπό σεισμό....Εγώ αισθανόμουν ότι μου φέρονταν σα να ήμουν η φιλιππινέζα του σπιτιού τους.Γιατί είπαμε ήταν high-class το μαγαζί....Και να κανεις το ρημαδοξεσκόνισμα του τραπεζιού και να στην γλυκοπέφτει ο πελάτης...
Εμένα ευτυχώς δεν μου την έπεφταν πελάτες... ήμουν αξύριστος βλέπεις.Quote:
Originally posted by kassi_21Γι\'αυτό και δείχνεις μια ευαισθησία στα γκαρσόνια.Α,ρε..Του πεταματού τους είχαν.Κι εγώ κάθισα λίγο.Να δεις κάτι παληκάρια να λιώνουν..Τους λυπόμουν ομολογώ.Ομολογώ πως δεν δέχομαι να με διατάζουν και μετά βίας συγκρατούσα τα νεύρα μου......Δεν ήταν η δουλειά για εμένα....Χαχα....Άσε που δεν έπιανε βρε αδερφέ το χέρι μου.Ο δίσκος πήγαινε υπό σεισμό....Εγώ αισθανόμουν ότι μου φέρονταν σα να ήμουν η φιλιππινέζα του σπιτιού τους.Γιατί είπαμε ήταν high-class το μαγαζί....Και να κανεις το ρημαδοξεσκόνισμα του τραπεζιού και να στην γλυκοπέφτει ο πελάτης...
Τι χαρατηρίζει την ευγενική συμπεριφορά;Θωρούσα πάντα την πολλή ευγένεια δείγμα υποκρισίας.....
Προς Παππά:Για δεν ξυριζόσουν κι εσύ;;;;Πρώτα στον μπαρμπέρη και μετά στην γκαρσονιά......έτσι λέτσος πήγαινες στην δουλειά;;;Για ένα εστιατόριο με θαλασσινά και ως Σεβάχ ο θαλασσινός θα ήσουν ότι πρέπει....Πού χάθηκες;;
Όταν θυμώσω το βγάζω, γιατί καταρχήν δεν μπορώ να το ελένξω και γιατί πιστεύω οτι σε μια σχέση πρέπει να είσαι αυθεντικός...Νευρίασες το δείχνεις..Το να ελέγχεις τον τρόπο που μιλάς βέβαια είναι σημαντικό, δεν πρέπει ούτε να βρίζεις ούτε να υποτιμάς τον ανθρωπό σου.. Τώρα το αν γυρνάς πίσω εξαρτάται από το δέσιμο που έχεις με τον άλλον, τα χρόνια που είστε μαζί, αν ακόμα αισθάνεσαι οτι αξίζει να προσπαθήσεις. Πάντως αν έφυγες επειδή σε ενοχλούσαι μια συγκεκριμένη κατάσταση, καλό θα ήταν να βάλεις τους όρους σου, γιατί σε μια σχέση δεη λέει να καταπιέζεσαι. Τώρα για το εάν οι γυναίκες μπορούν να μην \"ελέγχουν\", μπορούν όσο και οι άντρες, αρκεί το άτομο που έχεις δίπλα σου να σου εμπνέει εμπιστοσύνη, να μην κάνει πράγματα που σε πειράζουν(στα πλαίσια του λογικού) και φυσικά να μην σου έχει δώσει δικαιώματα
Σε κάλυψα?Quote:
Originally posted by alexandros3
Όταν κάτι σας ενοχλεί (ή σας εξοργίζει) το λέτε έξω από τα δόντια, το επεξεργάζεστε και το λέτε με τρόπο συνετό, το καταπίνετε και το βγάζετε αλλού;
-όταν κάτι φτάσει να με εξοργίσει όπως το λες, σημαίνει οτι έχω φύγει απο τη σχέση
Προτιμάτε να πάτε down in a blaze of glory και να μην σηκώσετε μύγα στο σπαθί σας ή ελέγχετε εαυτό και συναισθήματα και προσπαθείτε να είσαστε πάντα ήρεμοι;
-ελέγχω πάντα τον εαυτό μου και προσπαθώ να είμαι ήρεμη
Πως αντιμετωπίζετε την απόρριψη; Λέτε απαλάχτηκα από σένα απαλάχτηκα, ή σας πιάνει το γαμώτο και αρχίζετε να ξεψαχνίζετε τι κάνατε στραβό ή τι έκανε η άλλη/άλλος στραβό;
Κάνετε επιστροφές (καταστροφές) ή μαύρη πέτρα πίσω μου μαύρη σα καλιακούδα;
Όταν κάνει ο άλλος/η επιστροφές πάτε με τα μούτρα πάλι ή βάζετε όρια, ή δεν ανταποκρίνεστε γιατί κάτι χάλασε και πάει;
- όταν φεύγω, φεύγω και δεν γυρνάω πίσω , όταν τρώω απόρριψη ελέγχω τον εαυτό μου να δεί αν έκανε κάτι στραβό. Αν ναι ζητάω συγγνώμη, αν όχι το πρόβλημα είναι του άλλου.
Μοιράζεστε εσώψυχα ή πάτε σταδιακά και βλέποντας ή κρύβετε τα πάντα (συνταγή για λάθη).
-μ αρέσει κάργα να μοιράζομαι εσώψυχα.
Κλείνετε τα μάτια σας, αφήνετε να σας παρασύρει το συναίσθημα ή πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας κυριαρχεί η λογική, η προσμέτρηση, η ανάλυση και η αξιολόγηση;
- ανάλυση και συναίσθημα μαζί σε ισσοροπία, τουλάχιστον αυτό προσπαθώ
Όταν θέλετε να βγείτε από μια σχέση έχετε το θάρρος να το πείτε ξεκάθαρα και να το αιτιολογήσετε αν σας ζητηθεί ή φτάνετε τα πράγματα σε τέτοιο σημείο που σπάει από μόνη της;
- αν θέλω να φύγω απο μία σχέση σημαίνει οτι δεν τηρεί τις προδιαγραφές μου.Αυτό φαίνεται απο την πρώτη στιγμή. Αν νιώσω βαρεμάρα κάνω τα πράγματα έτσι ωστε αυτή να μην υπάρχει.
Και ιδιαίτερα προς τις γυναικίες παρουσίες στο φόρουμ, αντέχετε να μην ελέγχετε, δηλαδή να μην πέρνετε τηλέφωνα συνέχεια, να μπορείτε να ηρεμήσετε λιγάκι;
- Δεν υπάρχει η λέξη αντέχω, είναι νόμος αυτό.
Σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κι όλοι κάνουμε ίσως λίγο απ\' όλα απλά θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως δρούμε στις σχέσεις μας.
Είμαι υπέρ του δέοντος ευγενικός, υποχωρητικός και μετρημένος ειδικά με τις γυναίκες. Παλιά ήμουν ένα τέρας ξεσπασμάτων. Από τότε που έφαγα πολλά χαστούκια μπήκα στη θέση μου και πιστεύω ότι θυμός και οι φωνές δεν οφελούν κανέναν και ότι τελικά γυρνάνε μπούμερανγκ. Από την εποχή που αναπροσάρμοσα τη συμπεριφορά μου είδα πάρα πολλά οφέλη.
Τέρας ξεσπασμάτων;Πολλά χαστούκια;Αχαχαχα...Α,ρε Μοναξιά!!!!
Ήσουν παλιά εσύ ο \"Ζήνος\" στις σχέσεις σου!!!
Ναι, ναι, ακριβώς ! \'Ενοιωθα σαν στρατιωτικός. Τώρα το θέλω αυτό, όλα μου φαίνονταν ότι γίνονταν αργά (και τώρα το ίδιο νοιώθω αλλά τουλάχιστον δεν ουρλιάζω άντεεεεεεε πότε θα κάνεις αυτό που σου είπα ; χαχαχα)Quote:
Originally posted by kassi_21
Ήσουν παλιά εσύ ο \"Ζήνος\" στις σχέσεις σου!!!
Heil Hitler!!!!!Σου έλειπε η στολή παραλλαγής φαντάζομαι......Ο νυν \"υποτακτικός\" πρώην αυταρχικός;;Απίστευτο...Λες να ηρεμήσω κι εγώ στο μέλλον;Χαχαχα!!!
Απλά οξύθυμος, ανυπόμονος και λίγο αυτάρχα. Μαθαίνεις να το ελέγχεις όμως, ειδικά αν γνωρίσεις μερικές Ζήνες να δώσουν μερικά χαστουκάκια στο υπερτροφικό Εγώ σου, κάτι που είχα και χρειαζόταν λίγο τακτοποίηση. \'Ετσι μετά λες Heil Ζήνα !!!!Quote:
Originally posted by kassi_21
Heil Hitler!!!!!Σου έλειπε η στολή παραλλαγής φαντάζομαι......Ο νυν \"υποτακτικός\" πρώην αυταρχικός;;Απίστευτο...Λες να ηρεμήσω κι εγώ στο μέλλον;Χαχαχα!!!