Δν θα σ πω πολλα, θα σ πω πως τ βιωσα εγω για 2,5 χρονια ολο αυτο π περιγραφεις.ημουν η 'αλλη'.. Κ τ περασα κ τ περναω Δυσκολα, πολυ δυσκολα.. Κ τ θεμα ηταν πως εμεις ημασταν τελικα παραπανω απο 3.. Δν θα μακρυγορησω, τ αφηνα ν συμβαινει παρ οτι ειχα αρχισει ν καταλαβαινω πολλα τον τελευταιο καιρο, με αποτελεσμα να με χωρισει εκεινος με πολυ ασχημο τροπο, ν με απειλει για τη σωματικη μ ακεραιοτητα γτ θεωρουσε πως δν τν αφηνα ν ζησει τη ζωη τ κτλ κτλ επεσα στ πατωματα απτη στενοχωρια, γτ δν ειχα τη δυναμη ν ειχα φυγει πολυ καιρο πριν απο μονη μ.. Τελικα χωρισε κ τη μονιμη γτ εφοσον ξεφορτωθηκε εμενα κ ειχε μπει σ αυτη τη διαδικασια του ηταν πιο ευκολο ν τ παρει αποφαση κ για την αλλη για να ζησει ελευθερος κ ν κανει τη ζωουλα τ. Αυτος ο ανθρωπος που ουσιαστικα συγκατοικουσαμε τ 1,5 τελευταιο χρονο της σχεσης, παρ οτι ημουν η νουμερο 2, ξυπνουσε τα βραδια με χαιδευε κ αναρωτιοταν πως θ ζουσε μακρια μου εγοσον μ αγαπαει τοσο πολυ.. Κ καλα.. Κ ομως, ειναι τοσο ευτυχισμενος κ ξεγνοιατος π ηδη μας εχει αντικαταστησει κ κυκλοφορει με τις νεες γκομενες.. Αχαχαχα ας μην θυμηθω αλλα.. Εγω καλη μ τρεχω στους ψυχολογους κ εχω χασει τον εαυτο μ.. Φυγε απο ολο αυτο, κοψτο.. Γτ αργοτερα θαναι πολυ χειροτερα. Οσο παραμενεις, δενεσαι κ το κανεις πιο δυσκολο.. Στην τελικη νομιζω πως αξιζουμε καποιον π θα αγαπαει ΜΟΝΟ εμας και τα σαββατοβραδα τ θα θελει να τα περναει μαζι μας.. Προστατευσε τον εαυτο σ.. Καντο γτ εγω π δν τ εκανα, 6 μηνες τωρα κ δεν λεω να συνελθω.. Ευχομαι ν βρεις τη δυναμη κ να προχωρησεις..