Quote:
Originally posted by kanenas
Θα το πω ωμα, κι ελπιζω να μη σε πειραξει. Ισως ολα ξεκινησαν επειδη δεν τολμουσες να δεχτεις οτι ενδεχεται να εισαι ομοφυλοφιλος (ξερεις, κουνιστος, ακαταλληλος να μεγαλωσεις ενα παιδι κ.α.) κ στην ντροπη που αυτο θα οδηγουσε (βλ. οικογενεια). Ετσι, οδηγηθηκες στο να απαρνηθεις το φυλο σου. Χωρις ομως να εχεις αιτιολογησει (στον εαυτο σου) το γιατι. Λεσ κ το να εισαι ομοφυλοφιλος ειναι κατι κακο, το οποιο δεν θα επρεπε να συμβει σε σενα. Ισως για αυτο εχεις προβλημα με την ταυτοτητα σου.
Ως επιρρωση των ανωτερω, προσεξες αυτη την περιεργη κουβεντα που ειπες: «δεν αντιπροσωπευω το φυλο μου», αντι του «το φυλο μου δεν μ\' αντιπροσωπευει». Σαν το φυλο να ειναι κατι στο οποιο οφειλεις να ανταποκριθεις, αυτη η εντυπωση μου δοθηκε.
Φιλε μου,δεν θα βιαζομουν να απαντησω αν ηξερα πως μια τετοια πιθανοτητα υπαρχει.Ως που να φτασω να πω αυτο που ειμαι για το λαθος σωμα περασα αρκετα.Αυτο που νιωθω δεν το ενιωσα πριν ενα χρονο η δυο.Ειναι 8 ολοκληρα χρονια.Μεσα σε αυτα τα χρονια ισως τα μισα να μπορεσα εντελως να προσδιορισω τι ακριβως ειμαι.Ομως γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβει καποιος οτι εκεινο που ειμαι ειναι οτι ζω σε ξενο σωμα;Οι ομοφυλοφιλοι και θα το ξαναπω δεν εχω προβλημα μαζι τους,καθε αλλο... οι ομοφυλοφιλοι τους ειναι πιο ευκολο να το αποδεχτουν παρα εγω γιατι λες εισαι ομοφυλοφιλος και τελειωσε.Εγω πρεπει να εξηγησω ολοκληρη ιστορια,να πω ζω σε ξενο σωμα,νιωθω ετσι,ερωτευομαι ατομα τετοια,να μπορεσει ο αλλος να το καταλαβει κλπ.