-
Δεν θελω να παρω αλλα κιλα... Θελω να φτασω 55!! Απλα αυτο... Προς το παρον ειμαι 64.. Μολις παω 60 θα αρχισω να τρωω λιγο (200 θερμιδες τη μερα ξερω γω) μεχρι τα 55.. Θελω να γινω οσα κιλα ημουν... Δεν μπορω να ακουσω παλι καποιον να λεει πισω απο την πλατη μου οτι εχω παχυνει , αγορια στο δρομο να λενε "εσυ παρε την χοντρη δεν μαρεσει" κ πρωην μου να μ λεει οτι πλεον μοιαζω με μπαλα! Δεν το αντεχω! Με σκοτωνει αυτο το πραγμα... Δεν θεωρω οτι ειμαι ασχημη αλλα ειμαι χοντρη! Θελω να χασω με οποιοδηποτε τροπο...
Ειλικρινα λυπαμαι για τη φιλη σου! Ειναι απεσιο να χανεις ανθρωπους το ξερω πολυ καλα..
-
ΑΜΑΝ πια η κακια των ανθρωπων!ποσο σε νιωθω τα χω περασει! γι αυτο τους μισω! και χαιρομαι οταν βλαμμενες απ το σχολειο π το παιζαν ωραιες τωρα εχουν γινει σπριαρες με λαδωμενο μαλλι!τοτε κοροιδευανε! το μεσα τους ομως και η ασχημια βγηκε εξω και καλα να παθουν τωρα μπορουν να μ φιλησουν τον κωλο οι κλωσσες! τους αντρες αμα κανουν κοιλια ''ειναι γοητεια'' βρε ουστ απο δω! θα τα καταφερεις!
ομως με τον σωστο τροπο! γιατι τπτ δεν αξιζει περισσοτερο απο μια ευτυχισμενη ζωη. κ μπορει τωρα να πιστευεις πως αμα πας 55 κιλα θα εισαι χαρουμενη αλλα δεν θα εισαι. επειδη παντα θα θες να σαι λιγοτερο και παντα θα σε βλεπεις παχουλη! ακου με π σ λεω! ολες ετσι καταληγουνε. τι τραυματα εχεις?
-
Τα λογια πονανε πολυ...δεν τα ξεχνας ποτε! και το ξερω οτι πρεπει να ακολουθω τον σωστο τροπο αλλα δεν μπορω πια... εχει περασει πολυς καιρος... 8 κιλα μου εχουν μεινει!
περισσοτερα καλυτερα σε προσωπικο μηνυμα γιατι οπως ειπα δεν το εχω να ανοιγομαι ευκολα....
-
οκ μπορεις να μ στειλεις να μιλησουμε οποτε θελεις!