Originally posted by ex_hus
Quote:
Originally posted by Kelly
......Προς το παρόν, θα σας πω τι είχα γράψει στο μήνυμα και πάνω σε αυτό να σχολιάσετε αλλά και μάλλον να μου \'πετάξετε πέτρες\' (το βλέπω να με κατσαδιάζετε!)
Ελεγα στο παιδί, που δεν ήταν πρώην ακριβώς γιατί δεν είχαμε σχέση, μόνο πηδ*** ήταν αλλά με μια λέξη τον αναφέρω εδώ πρώην, του είπα λοιπόν ότι μου άρεσε όταν το κάναμε. Ετσι ακριβώς του το είπα και αυτό είδε και ο δικός μου στο μήνυμα. Μόνο αυτό έκανε καταστροφή. Δεν έγραψα τίποτα άλλο παρόμοιο στα μηνύματά μου.
Quote:
Originally posted by gramle
Οι αντρες κελυ μου εχουν φοβερο κολλημα με αυτο. Θελουν να ειναι οι καλυτεροι. Να σου προσφερουν αυτοι το καλυτερο. Και πιστευουν ο καθενας για τον εαυτο του οτι ειναι ο καλυτερος. Αρα δεν τον αδικω τον καλο σου. Πληγωθηκε γιατι νομιζει οτι οταν το κανετε σκεφτεσαι τον αλλον. Αν οχι τοτε σου λεει γιατι το εγραψε? Μπορει εσυ να το εγραψες ετσι αλλα γι\' αυτον σημαινει πολλα. Εχουνε φοβερο κολλημα σου λεω μ\' αυτο
Κελλυ και gramle νομίζω, προσωπική άποψη, ότι αυτό το κόλλημα για όσο καιρό υπάρχει, και ναι όντως υπάρχει, είναι κόλλημα του κάθε αντρός. Δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε σχέση του. Εχει να κάνει με τον ευατό του. Και ο μόνος τρόπος να φύγει είναι να υπάρχει μία σχέση όπου η σεξουαλικότητα του καθενός μέσα στη σχέση καλύπτεται από τον άλλο. Δηλαδή για να αφήσω την ορολογία αν ένας άντρας την βρίσκε στο κρεβάτι με μία γυναίκα που επίσης την βρίσκει με αυτόν στο κρεβάτι τότε το κόλλημα δεν υφίσταται,
Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο όπως στην περίπτωση της Κελλυς τότε επανεμφανίζεται.
Και πάλι φεύγει μόνο με τον ανωτέρο τρόπο.
Αλλά , πάντα προσωπικά μιλώντας, 5 μήνες με φαίνονται too much ο άλλος να μην το έχει πάρει απόφαση να το δεχτεί ότι στην συγκεκριμένη φάση που έστειλες το μύνημα δεν ΣΕ ικανοποιούσε (αυτός εσένα) .
Γιατί στο κάτω κάτω αυτό συνέβει, είτε θες είτε δεν θές να μας το πεις Κελλυ. Και γιαυτό αποφάσισες και έγραψες στον πρώην σου. (λέω εγώ τώρα. Πάντα δέχομαι ότι μπορεί να κάνω λάθος και μάλιστα μεγάλο)
Ε και ποιά η αντίδραση εκ μέρους του, μετά την περίοδο 1 εβδομάδας άντε δύο, του θυμού και της πίκρας? Περισσότερη καχυποψία για την καχυποψία. Και εσύ να ψάχνεις τι να κάνεις.
ΕΕΕΕ χμμμμμ βρε βάλε κανένα να του μιλήσει.
Μίλα του εσύ χύμα. Σταράτα. Ξέρεις ,ας τον ονομάσω, Γιάννη μου, σε αγαπάω σε λατρεύω και από την πρώτη στιγμή αυτό νιώθω για σένα, αλλά να βρε συ εκείνο που συνέβει τότε πρέπει να το ξεχάσεις αν θές να είμαστε μαζί.
Η δεν ξέρω κάνε την μέθοδο του σάντουιτσ (βλ άλλο ποστ της gramle σελ 6 ή 7 νομίζω)
Αλλά ρε συ Κελλυ νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι πέραν της δικής σου δυνατότητα επιρροής.
Σίγουρα πάντως αφού τον αγαπάς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απο το να του το δείχνεις κάθε μέρα. Ε αυτό πρέπει να είναι και αρκετό.
Τεσπα ελπίζω να μη σε κούρασα.