Τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν θέλω να μάθω την αλήθεια, γιατί αν τη μάθω, τι θα έχω για να ονειρεύομαι μετά??? Το απόλυτο κενό...
(Έχω απαντήσει σε όλα τα ποστς σας, απλά είναι στην πίσω σελίδα)
Printable View
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν θέλω να μάθω την αλήθεια, γιατί αν τη μάθω, τι θα έχω για να ονειρεύομαι μετά??? Το απόλυτο κενό...
(Έχω απαντήσει σε όλα τα ποστς σας, απλά είναι στην πίσω σελίδα)
γεια σ αλκμηνη..:)
καταρχασ να σ πω οτι φετος τελειωσα την πρωτη λυκειου οποτε δεν 3ερω κατα ποσο θα με ακουσεισ...
η γνωμη μου ειναι να ου ζητησεις καποια στιγμη να βγειτε απο κοντα..στ τσατ που μιλατε να του στειλεισ κατι του τυπου "σκεφτομουν να κανονιζαμε καμια μερα αν θελεισ να παμε βολτα γιατι η τυχη δεν ειν με το μεροσ μασ.." η κατι αλλο οτι σ βγει εκεινη την στιγμη... αν το αφησεισ θα σε αφησει...και τιποτα δεν α3ιζει να μενει ανεκπληρωτο!! καλυτερα να μετανοιωσεισ γ κατι που εκανεσ παρα γ κατι που δεν εκανεσ!!! εχω περασει κατι αντιστοιχο..θα μ πεισ ειμαι 16 χρονων..ε και? ο ερωτας δεν κοιταει ηλικιεσ..!!! εχω 5 χρονια που πεδευομαι με εναν ανθρωπο..ειπα οτι νοιωθω και ηρθαμε πολυ κοντα.. εκεινεσ οι μερεσ γ εμενα δεν μπορεισ να φανταστεισ ποσο ομορφεσ ηταν..βεβαια στ τελοσ ο καθενασ πηρε τον δικο του δρομο..αλλα δεν εχει σημασια..προσπαθησα!! ποτε δεν 3ερεισ τι θα γινει αν δεν προσπαθησεισ!! μην σκεφτεσαι το παπαδιλικι!!! μπορει να μετανοιωσει αν ερθετε κοντα..αλλα μην περιμενεισ την χειροτονια του γ να του το πεισ..βγειτε απο κοντα...μιληστε γνωριστειτε και μετα οταν νοιωσεισ ανετα την καταλληλη στιγμη μιλα του..δεν ειν κακο..:)
Λίγες σχέσεις αντέχουν "από κοντά", όταν η επαφή γίνεται από απόσταση. Και στο ίντρνετ ανοίγεσαι εύκολα, όπως παλιά με την αλληλογραφία, γιατί είναι δύσκολο σε πολλούς να εκφρασουν τις βαθιές σκέψεις τους κοιτόντας τον άλλον στα μάτια.
Σο εύχομαι το καλύτερο για τον έρωτά σου, όμως βαθιά στο μυαλό σου να κρατάς το ότι σε άκουγε στα πλαίσια του εκκλησιαστικού τομέα που θα ακολουθούσε.
Δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολη η όλη κατάσταση. Υπάρχουν πολλά εμπόδια και πολλές οι πιθανότητες να εκτεθώ ανεπανόρθωτα. Γι' αυτό προτιμώ να περιμένω για λίγο, να μην κάνω και φουλ επίθεση. Σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές σου και βεβαίως και είναι πολύτιμες, όπως όλων! :)
Έχεις δίκιο, το ιντερνετ δίνει πολλές φορές λανθασμένες εντυπώσεις, όμως γενικότερα ξέρω πώς κινείται και στην έξω ζωή του. Δεν τον γνωρισα από το ιντερνετ, απλώς οι συνομιλίες μας ξεκίνησαν από εκεί. Ήταν ο μόνος τρόπος να τον προσεγγίσω. Να είσαι καλά, αν και χλωμό να υπάρξει ευχάριστη εξέλιξη, και φυσικά και με άκουγε γι' αυτό. Όμως το να ρωτάει συνέχεια από το ιντερνετ αν ήμουν εγώ αυτή που είδε, ε με βάζει σε σκέψεις, όπως και να 'χει. Και ειδικά αν θες κάτι πολύ, φτιάχνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας..
Αλκμηνη υπαρχει κανενας αλλος που να σε φλερταρει αυτο το διαστημα?
εφοσον του το ειπες, θα καταλαβεις απο τις επομενες συζητησεις σας αν δειχνει περισσοτερο ενδιαφερον απο πριν, η αποφευγει εντελως.
αν τον δεις θετικο, ενθαρρυνε τον να σου κανει καποια προταση για εξοδο, η καλεσε τον εσυ σε καποια παρεα σου και κρινε απο την συμπεριφορα του αν υπαρχει περιθωριο για κατι παραπανω. αν τον δεις να κλεινεται και να σε αποφευγει,ξεχνα τον να μην χανεις αλλο χρονο γιατι την εχεις την ταση ,μου φαινεται...
Και πάλι δεν ξέρω αν θα το καταλάβω από τις επόμενες συζητήσεις, γιατί είναι πολύ κοινωνικός οπότε μπορεί λόγω αυτού να μου μιλάει.
Πώς να τον ενθαρρύνω δηλαδή?? Συγνώμη που ρωτάω, αλλά δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ, ώστε να μη φανώ ξελιγωμένη, αλλά ούτε και αδιάφορη.
Έχω την τάση να χάνω χρόνο, έχεις απόλυτο δίκιο!!!! Σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές :)
Και ρωτα τον κ το προγραμμα του. Αν σπουδαζει τωρα, τι θα κανει μετα, ετσι ανθρωπινα, φιλικα οχι να πεσεις με τα μουτρα, για να καταλαβεις αν θα παει κ για επισκοπος. Παντως συνεχισε το γτ βλεπω οτι σ εχει ανανεωσει, μονο κ μονο που το σκεπτεσαι σου δινει νοημα στη ζωη, οποτε τραβα το και οπου παει.
το μιλαω απο το "μιλαω", εχει μεγαλη διαφορα. αν ενδιαφερεται να γνωριστειτε, θα σου κανει και προσωπικες συζητησεις,οχι περι ανεμων και υδατων.
αν πια ΤΟΣΟ πολυ δεν αντιλαμβανεσαι αν θελει η αποφευγει, πηγαινε την συζητηση στον τροπο που διασκεδαζει, πες του οτι σου αρεσει κι εσενα κατι που κανει να δεις αν θα σε προσκαλεσει, κι αν πει κατι για εξοδο η για θεατρο,σινεμα, οτιδηποτε και δεν σε καλεσει, πες του οτι κανονιζετε κατι τετοιο συντομα με την παρεα σου κι αν θελει να ερθει κι εκεινος.
αν δεχτει, στην εξοδο θα δεις αν σε πλησιαζει η προσπαθει να κρατησει την γνωριμια σε καθαρα φιλικο πλαισιο.επισης, αν πιειτε εναν καφε/ποτο και μετα εξαφανιστει η σε αποφευγει, αστο. μην τηλεφωνεις και ξανατηλεφωνεις, και κυριως μην αρχισεις να εμφανιζεσαι ακαλεστη...
ε δεν χρειαζεται να τα κανεις και ολα εσυ! αν ενδιαφερεται θα κουνηθει κι αυτος
Remedy, πόσο σ' ευχαριστώ για τις "οδηγίες προς ναυτιλωμένους"!!! ;) Τα έχω κάνει σκ*τ* στο παρελθόν, γι' αυτό και φοβάμαι να κάνω οποιαδήποτε κίνηση. Δεν ξέρω πώς πρέπει κανείς να εκδηλώσει ενδιαφέρον χωρίς να γίνεται πιεστικός, γιατί κάτι τέτοιο έκανα. Τώρα έχω ένα πλάνο για το πώς κινούνται οι φυσιολογικοί άνθρωποι :p
Καλά, ακάλεστη σε καμία περίπτωση δε θα εμφανιζόμουν, είπαμε!!! χαχα!! Θα κουνηθεί λες αν ενδιαφέρεται ε? Ακόμη και αν είναι ντροπαλός?
χαιρομαι που δεν κανεις τετοια ξεφτιλικια, γιατι εκτος του οτι ρεζιλευεσαι, δεν φερνουν και αποτελεσμα. απλα αναγκαζεις τον αλλο να σου φερθει ασχημα, ενω μπορεις να φυγεις και μονος σου οταν βλεπεις οτι αποφευγει. ;)
ναι, αν ενδιαφερεται, θα κουνηθει. αν ειναι ντροπαλος θα χρειαστει απλα περισσοτερη ενθαρρυνση.κι επειδη ειναι και χριστιανοπουλο, ειναι πιθανο να ειναι πιο ντροπαλος απο το σύνηθες. οποτε μπορεις να ξανοιχτεις λιγο σε μια συζητηση περι ψυχαγωγιας να δεις πως θα παει.