Quote:
Originally posted by gramle
Ειμαι πολυ σκατα σημερα. Χτες πηγα το παιδι να παιξει σε κατι φιλους του. Πριν παω ειπα στον αντρα μου να παει να παρει 5 πραγματα απο το μινι μαρκετ που ειναι ακριβως απεναντι απο το σπιτι μας. Ο χρονος που θα σπαταλουσε θα ηταν το πολυ 10 λεπτα. Μου λεει πως αν προλαβει θα παει. Ειχε μπροστα του 3 ωρες. Να προλαβει? εγινα τουρκος. Αρχισα να βαραω πορτες και να κανω αποτομες κινησεις. Εδειχνα φανερα τον εκνευρισμο μου. Κατεβαινουμε κατω με το παιδι για να φυγουμε. Μου λεει το παιδι:\"μαμα γιατι εισαι θυμωμενη? εκανα κατι ασημο εγω?\" Του απανταω πως \"οχι δεν φταις εσυ\" και του λεω την αληθεια. \"ειμαι εκνευρισμενη με τον μπαμπα σου....κλπ\". Η ανησυχια ηταν εμφανης στο μουτρακι του. \"Μαμα, ολο μαλωνεται με τον μπαμπα, θα χωρισετε?\". Και του λεω:\"αγορι μου, μηπως ειναι καλυτερα να χωρισουμε? βλεπεις κι εσυ οτι συνεχεια μαλωνουμε. Μερικες φορες ειναι καλυτερα τα ζευγαρια να χωριζουν απ\' το να μαλωνουν συνεχεια\". Το προσωπακι του συνοφριωθηκε, κατσουφιασε. \"Δεν θελω ρε μαμα ουτε να χωρισετε ουτε να μαλωνετε. Αν χωρισετε θα πρεπει να πηγαινω μια στο ενα σπιτι μια στο αλλο. Δεν το θελω αυτο. σε παρακαλωμη χωρισετε\"
Παω να σκασω...
Ξεχασα να σας πω τι εγινε μετα. Οτι γινεται συνηθως! οταν γυρισα απο την φιλη μου ειχε ολα τα φωτα σβηστα στο σπιτι και ηταν ξαπλωμενος στο κραββατι. Ετσι κανει οταν τον πιανουν οι κρισεις πανικου. Παει και ξαπλωνει. Εμενα ομως μου φαινεται πολυ υπερβολικο. Νομιζω οτι το κανει για να νιωσω ασχημα. \"Να κοιτα τι μου εκανες, το επαθα παλι\". Ξερω κι εγω τι να πω? Δεν μπορω αλλο μωρε, ΒΑΡΕΘΗΚΑ