δε γα.....ιεσαι και συ και το σαιτ σου? αντε να τα φτιαξεις με την μαρια την δαιμονισμενη να την κανεις καλα θεοφοβουμενε
http://www.youtube.com/watch?v=XLSzJjQs_80
Printable View
δε γα.....ιεσαι και συ και το σαιτ σου? αντε να τα φτιαξεις με την μαρια την δαιμονισμενη να την κανεις καλα θεοφοβουμενε
http://www.youtube.com/watch?v=XLSzJjQs_80
Για την συγκεκριμενη γυναικα , επειδη ειναι απο την γειτονια στην οποια μεγαλωσα , γνωριζω μετα βεβαιοτητας δυο πραγματα.
Το πρωτο ειναι πως αποδεδειγμενα πασχει απο καποια ψυχικη νοσο . Το δευτερο ειναι πως καποιοι την εκμεταλλευονταν οικονομικα , και για αυτο δεν την αφηναν να παιρνει τα φαρμακα της.
Piece of Mind καταλαβαινω καλα το νοημα του ποστ σου , αλλα θεωρω ακυρο να χρησιμοποιεις το ονομα ενος ευαλωτου και ταλαιπωρημενου ψυχικα ατομου για χιουμορ.
Θα μπορουσες απλα να γραψεις , Γιωργο τραβα γαμησου...
Μαριαννα η σχεση σου , απο οποια μερια και να το δεις εχει τελειωσει . Μαλλον θα πρεπει να το παρετε αποφαση και να το ληξετε και επισημα.
Kωνσταντίνε δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, αυτό μου το είπε και ο ίδιος ουσιαστικά. Υποστηρίζει ότι αυτό μπορεί με "δουλειά" όταν μείνουμε μαζί να το επαναφέρουμε επειδή λέει με αγαπάει πολύ και αξίζει να το προσπαθήσουμε. Επομένως όσο καιρό είμαστε χώρια ουσιαστικά μου ξέκοψε οποιαδήποτε "βελτίωση" στο σεξουαλικό.
Κεράσι αυνανίζεται πάρα πολύ συχνά. Κάθε μέρα. Μόνο τις μέρες πριν έρθει να με βρει σταμάτησε για δυο βδομάδες για να δει μήπως φταίει αυτό. Εγώ να σου πω την αλήθεια μετά το βιολογικό σκέφτηκα αμέσως το ψυχολογικό, ειδικότερα την πιθανότητα δημιουργίας στυτικής δυσλειτουργίας από τον συχνό αυνανισμό σε συνδυασμό με το πορνό που έβλεπε με μεγάλη συχνότητα (το οποίο δεν με πείραζε, έχουμε δει και μαζί, αρκεί να μην προκαλεί πρόβλημα στη μεταξύ μας σχέση- είμαι αρκετά ανοιχτόμυαλη σε αυτά). Είναι επιστημονικά γνωστό ότι ο εθισμός στο πορνό και τον αυνανισμό μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία λόγω των αξιώσεων που δημιουργεί ο άντρας για τη συμπεριφορά της σεξουαλικής συντρόφου και τον τρόπο της πράξης. Επίσης ο συχνός αυνανισμός δημιουργεί ένα σύνδρομο του οποίου μου διαφεύγει το όνομα, σύμφωνα με το οποίο το πέος συνηθίζει στην τριβή και την πίεση της παλάμης. Η τριβή αυτή και η πίεση δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσω του κόλπου, συνεπώς το πέος παύει να ερεθίζεται με την κανονική ερωτική πράξη.
Το πορνό απ' όσο ξέρω το έχει μειώσει πολύ. Μου είπε έχει να δει κανα μήνα. Τον αυνανισμό δεν μπορεί να τον μειώσει και ευλόγως, διότι μένει μόνος του. Όταν του τα είπα όλα αυτά δεν μου απέκλεισε ότι μπορεί να έχουν κάποια βάση. Εγώ όμως δεν είμαι ψυχολόγος, δεν ξέρω αν είναι εκεί το πρόβλημα και τί να του πω για να το αντιμετωπίσει.
Επίσης όλη αυτή η συζήτηση έγινε πριν μου πει ότι δεν τον ανάβω (δεν μου το ξεστόμισε, τον ρώτησα και είπε ένα ναι). Αν ήταν το πρόβλημα η στυτική του δυσλειτουργία (την οποία δυστυχώς θεωρώ ότι έχει) και ένιωθα ότι με ήθελε αλλά δεν μπορούσε, θα επέμενα και άλλο γιατί τον αγαπάω. Όταν μου είπε ότι δεν τον ανάβω πες μου τί μπορώ να κάνω; Δεν είναι ότι είμαι χοντρή και άσχημη και μπορώ να γίνω αδύνατη και καυτή. Είμαι αρκετά εμφανίσιμη ήδη. Μπορώ να ντυθώ πιο σέξυ,ναι. Αλλά αυτά μου φαίνονται πολύ επιφανειακά. Είμαι πολύ απογοητευμένη. Δεν έχω καταλήξει ακόμα πώς θα κινηθώ, γιατί επεξεργάζομαι ακόμα τις τελευταίες πληροφορίες της συνάντησής μας. Αλλά θα ήθελα να μην το τραβήξω πολύ ακόμα. Έχω κουραστεί πολύ και με στεναχωρεί απίστευτα αυτή η κατάσταση.
Επίσης κάτι άλλο. Πολλές φορές και όταν είχαμε επαφές στο παρελθόν (όπως είπα ούτε συχνά, ούτε με εξαιρετική ποιότητα) δεν μπορούσε να τελειώσει. Είναι και αυτό μια μορφή δυσλειτουργίας κατά τους σεξολόγους. Συνεπώς θεωρώ ότι έχει κάποιο πρόβλημα με τη στύση του. Είχε όπως είπα κάνει δύο μικροεπεμβάσεις μικρός, σαν περιτομή, γιατί το "πετσάκι" ήταν μορφολογικά έτσι που δεν του επέτρεπε κανονική στύση και τον ενοχλούσε (συγγνώμη γι αυτές τις λεπτομέρειες). Καμια φορά κατά την πράξη έχει μια ευαισθησία εκεί. Επίσης μου είχε πει ότι ο πατέρας του όταν ήταν μικρός και αυνανιζόταν τον μάλωνε γιατί ήταν "κακό πράγμα". Συνεπώς έχω την υποψία ότι πέρα από το ότι "δεν τον ανάβω" έχει πρόβλημα στυτικό, το οποίο είναι ενδεχομένως είναι αποτέλεσμα συνδυασμού ανατομικών και ψυχολογικών παραγόντων.
Αυτό όμως, με όλη την αγάπη και την κατανόηση που έχω, πείτε μου πώς μπορώ να το λύσω εγώ αν δεν κάνει αυτός κινήσεις να πάει σε γιατρό/ψυχολόγο; Και εμπάσει περιπτώσει μίλησε μια φορά με ψυχολόγο. Γιατί δεν θέλει να μου πει τί είπαν; Μου είπε "σε παρακαλώ, είναι δικό μου πρόβλημα". Δεν ειναι δικό του, είναι δικό μας. Του το είπα και μου λέει μη με ξαναρωτήσεις γιατί αυτά δεν λύνονται από απόσταση, και να έρθεις να μείνουμε μαζί. Πώς θα λυθεί όταν μείνουμε μαζί; Τώρα που με είδε ότι χάνω την υπομονή μου μου λέει να μου μιλάς και να μου λες αυτά που σκέφτεσαι. Όμως με αυτή του τη συμπεριφορά φοβάμαι πια να επανέλθω στη συζήτηση.
Επίσης είναι δυνατόν μια γυναίκα που δεν σε ανάβει όπως λες, να την βλέπεις κάθε μέρα και ξάφνου να σε "ανάψει";
Πείτε μου από πού να πιαστώ. Από πού να πιαστώ να προσπαθήσω κι άλλο.
Επίσης κάτι άλλο. Όταν τελειώσουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είχαμε πει ότι θα πάω να τον βρω εκεί που μένει. Αυτό ήταν το αρχικό πλάνο όταν ξεκινήσαμε τη σχέση μας από απόσταση. Μου λέει λοιπόν, έλα εδώ να το προσπαθήσουμε κάποιους μήνες όπως είχαμε πει γιατί φάγαμε τον γάιδαρο (επειδή από τα 4 χρόνια σχέση από απόσταση έμεινε ο ένας), και αν δεν μπορέσουμε να βρούμε το ερωτικό τότε πάει, το χάσαμε και ας χωρίσουμε. Είμαι σχεδόν 31. Να περιμένω επομένως σχεδόν ένα χρόνο με βάσει αυτά τα δεδομένα, να πάω εκεί, και πάνω στο εξάμηνο όπου το πράγμα θα είναι πλέον σαφές, να μείνω ή να φύγω.
Μπορεί τώρα να ακουστώ πολύ "γυναικάκι¨που το αγχώνει η ηλικία του. Αλλά είμαι μορφωμένος και προοδευτικός άνθρωπος. Και άνθρωπος συναισθηματικός που μπορεί να κάνει θυσίες για τον άνθρωπό του. Θα θυσίαζα άνετα την καριέρα μου για μια μεγάλη αγάπη και έναν μεγάλο έρωτα. Αλλά η (μεγάλη) πιθανότητα να βρεθώ στα 33 μου χωρισμένη σε ένα μέρος ξένο, όπου θα με συντηρεί μάλιστα προσωρινά αυτός, με τρομάζει.
Τέλος μου λέει πως καλώς ή κακώς η σχέση μας λόγω συνθηκών (απόσταση) δεν θεωρείται συνηθισμένη και φυσιολογική. Αρα και ο τομέας αυτός μπορεί να πληγεί και να μην είναι φυσιολογικός. Πρέπει να ξαναβρούμε κατά τη γνωμη του αυτή τη "φυσιολογικότητα" με το να μεινουμε μαζί. Αλλωστε λέει πως δεν είμαστε από τα ζευγάρια των οποίων η σχέση στηρίζεται στο σεξουαλικό. Το οποίο ισχύει, έχουμε κυρίως συναισθηματικό και πνευματικό δέσιμο. Όμως άλλο πράγμα το σεξουαλικό να μπαίνει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα με τη συγκατάθεση και των δύο, άλλο να μην υπάρχει καθόλου.
Πολύ σωστά....Η ρουτίνα θα τα κάνει χειρότερα τα πράγματα και θα ''καλύψει'' το πρόβλημα μέχρι να φτάσεις εσύ στα όρια να του ξαναμιλήσεις.Δεν κρίνω έτσι?Μιλάω απλά σαν άντρας και με αυτά που διαβάζω...Θα διαβάσω και τα άλλα σχόλια και θα σου πω την άποψή μου....!!!Απλα αυτό της marian_m για τη ρουτίνα μου άρεσε κι απάντησα....
Γεια σου Μαριάννα κι από μένα...!!!Λοιπόν,όπως είπα και πιο πάνω η ρουτινα θα τα κάνει χειρότερα τα πράγματα,γιατί τότε σίγουρα δε θα τον ανάβεις,πόσο μάλλον όταν σου λέει όταν δε τον ανάβεις τώρα που κάνετε τόσο καιρό να βρεθείτε.Το ότι είσαι μορφωμένος και προοδευτικός άνθρωπος,όπως λες,φαίνεται.Πρώτον από το ότι ψάχνεις να βρεις το πρόβλημα και πραγματικα θέλεις να λυθεί για να συνεχίσετε ήρεμα κι ωραία τη ζωή σας,παρόλο που αυτός ο ''τομέας'' δεν είναι το δυνατό σημείο της σχέσης σας και δεύτερον από τον τρόπο που γράφεις.Θα σου μιλήσω σαν άντρας 27 ετών...Πιστεύω πως το ερωτικό κομμάτι της σχέσης σας,δεν θα στρώσει.Αυτο γιατί ποτέ δεν ήταν επαρκές για σένα κι απλά συμβιβαζόσουν με την κατάσταση,αλλά και γιατί η σχέση σας είναι μεγάλη.Αν ήταν να αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό το κομμάτι θα άλλαζε σε μικρότερη ηλικία ή απλά σε μικρότερο χρονικό διάστημα αν μιλούσαμε για μία σχέση 1 χρόνου.Δεν θεωρώ ότι τα 36 είναι μεγάλη ηλικία,καμία σχέση,ίσα ίσα που μιλάμε για έναν νέο άνθρωπο.Απλά πιστεύω πως στην ηλικία των 25 πχ έχεις αλλη τρέλα,άλλη όρεξη και γενικά περισσότερο...''ενθουσιασμό? ?'' να το πω?....Πάνω κάτω πολλές απόψεις τις βρήκα ενδιαφέρουσες αλλά εγώ θα σου αναφέρω τις λέξεις πάθος και πόθος.Δηλαδή,όταν σου λείπει ένας άνθρωπος περιμένεις πως και πως να τον συναντήσεις,να τον αγκαλιάσεις,να μιλήσεις μαζί του,να κάνεις έρωτα μαζί του,σεξ μαζί του και να ξεχάσεις τα όποια προβλήματα έχεις.Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος στην ουσία και μόνο με την παρουσία του θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα.Οπότε θεωρώ λίγο ''τραγικό'' αυτό το ''δε με ανάβεις''....Ενας άντρας που αγαπάει πραγματικά,δε θα το έλεγε και σίγουρα θα έκανε ότι περνά από το χέρι του για να ικανοποιήσει την σύντροφό του.Αυτό δε σημαίνει ότι δε σε αγαπάει έτσι?Μιλάω γενικά γιατί ο άντρας διαχωρίζει το σεξ από τα αισθήματα.Στη συνέχεια ας έρθουμε και στο περιβόητο πορνό.Άκουσέ με...Ο άντρας έβλεπε από μικρός,θα βλέπει τώρα,θα συνεχίζει να βλέπει παντρεμένος και θα συνεχίζει να βλέπει στα γεράματα.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΡΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΟΝΟ...Βλεπει γιατί του αρέσει.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΡΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ Η ΜΕ ΑΛΛΕΣ.....Βλέπει γιατί του αρέσει.....ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΡΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ''ΟΡΕΞΕΙΣ''.....Βλέπει γιατί του αρέσει....Τον εξιτάρει πως να σου το πω!!!Οπότε μη μπαίνεις στην διαδικασία να συγκρίνεις τον ευατό σου με το πορνό και γιατί θέλει το πορνό κι όχι εσένα.!!!Αλλο το ένα άλλο το άλλο.Συνήθως με το πορνό ''αναβεις'' και όλο αυτό το βγάζεις με τη συντροφό σου...Δεν ακυρώνεις την σύντροφό σου βλέπωντας πορνό....Αν έχεις απορίες πάνω σε αυτό μπορώ να σου εξηγήσω απλά δεν θέλω να μακρυγορώ.Στη συνέχεια μην αναφέρεις συνέχεια το εμφανίσιμη.Αλλο το σεξ για εναν αντρα,άλλο η σχέση και συνεχίζω να επιμένω.Μέχρι τώρα οι ερωτικοί μου σύντροφοι (ευτυχώς) ήταν αρκετοί ,και δε το λεω γιατι είμαι αντρακλας,ούτε για να βγω ο μαμιάς της γειτονιάς..καμία σχέση αλλά για να σου ξεκαθαρισω πως σκέφτεται ένας άντρας για το σεξ επειδή αυτό είναι το σημείο που εσύ έχεις δημιουργήσει το θέμα.Ακουσέ με,και την ομορφότερη γυναίκα να έχεις δίπλα σου,μπορεί να πας με την χειρότετη για 1002 λόγους,οπότε ασε την εμφάνιση στην άκρη.Ναι η εμφάνιση ειναι ένα μερος του πακέτου για το τελειο σεξ αλλά μόνο αυτό δεν αρκεί.Δεν ρίχνω φταίξιμο σε κανέναν,ούτε σε σένα,ούτε στον σύντροφό σου κι ολοοοο αυτό το κείμενο είναι η άποψή μου για την τελική μου απόφαση ότι πρέπει να σκεφτείς λογικά ότι κάτι δεν θα αλλάξει και να προχωρήσεις.Εκτός αν συμβιβάζεσαι με αυτό.Αν ο συμβιβασμος έχει να κάνει με το οικονομικό κι ότι σου στάθηκε και τα σχετικά,ξέχνα το...Μη νιώθεις ενοχές γι αυτό.Mην προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες για να μην αποδεχτείς την πραγματικότητα..!!! :)
Ναι, και γω πιστεύω ότι η ρουτίνα, ακόμα και αν δεν κάνει κακό, πάντως δε θα βοηθήσει.
Στο μεταξύ μέχρι τώρα πίστευα πως έχει και σχετικά χαμηλή libido, παρά το γεγονός ότι ο συχνός του αυνανισμός δεν υποδηλώνει κάτι τέτοιο. Όταν όμως του έκανα την συζήτηση που σας είπα αν τον αναβω κλπ (παρά το γεγονός ότι με θεωρεί πολύ όμορφη όπως λέει), του έκανα και την εξής ερώτηση: με ποιά συχνότητα θα ήθελες να κάνεις σεξ μέσα στον γάμο σου; Και μου λέει "θα ήθελα 2-3 φορές την εβδομάδα". Αρκεί να σας πω πως αυτή τη συχνότητα την είχαμε μόνο τον πρώτο καιρό της σχέσης μας. Κατόπιν είμαστε πολύ μακριά από αυτά τα ποσοστά. Ακόμα και για το διάστημα (1 χρόνο συνολικά) που συγκατοικούσαμε. Όταν του το αναφέρω μου λεει άλλο αυτό, μην κρίνεις από εκείνο το διάστημα. Είχαμε επαγγελματικά άγχη (όντως) και δεν το θεωρούσε κανένας από τους δύο πρόβλημα (πράγματι). Τώρα που κάνω όμως την ανασκόπησή μου, βλέπω πως το πρόβλημα, έστω σε πιο ήπια μορφή, υπήρχε και τότε.
Ο αυνανισμός είναι κομμάτι της ζωής του άντρα και δεν πρόκειται να αλλάξει.Αλλά να ξέρεις ότι δεν έχει καμία σχέση με τις επιδόσεις του.Πρώτον γιατί αν αυνανίζεται συχνά,πάει να πει ότι έχει κι αλλες ορέξεις εφόσον έκανε ότι έκανε με τη συντροφό του και δευτερον 'εχει γενικά πολλές ''ορεξεις''....Μην μπούμε στη διαδικασία της τεστοτερόνης που διαφέρει από άντρα σε άντρα...Ας μείνουμε στον όρο ''ορέξεις''....!!!Οπότε επιμένω ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ....Το μόνο που μπορεί να κάνει ο αυνανισμός είναι να σου ανεβάσει τον χρόνο εκσπερμάτωσης και τίποτα παραπάνω...!!!Ε οκ δε θα έχουμε και κάθε μέρα την τέλεια στύση....Λογικό δεν είναι?Αλλά δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο κι επιμένω...:) Στην ουσία δηλαδή θα καταλάβαινες αν αυτό οφείλεται στον αυνανισμό ή στο ότι δε θέλει.Με τον αυνανισμό θα τύχει λίγες φορές αλλά τις άλλες θα ήσουν εντάξει εσυ.Εδω οπως λες ομως,μιλάς για καθημερινό αυνανισμό...
Ntoubroutza σε ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σου και για τα καλά σου λόγια. Είσαι πολύ σαφής και η άποψή σου μου είναι πολύ χρήσιμη. Δεν συγκρίνω καθόλου τον εαυτό μου με τις πορνοστάρ. Σε γενικές γραμμές έχω αρκετή αυτοπεποίθηση, εμφανισιακά και ερωτικά. Σίγουρα όμως η κατάσταση αυτή με τον φίλο μου μου κόστισε σε αυτό τον τομέα. Και εχεις απόλυτο δίκιο, η εμφάνιση δεν συνεπάγεται σεξουαλική έλξη από την πλευρά του συντρόφου. Και σε μένα έχει συμβεί άντρες πολύ όμορφοι να μη με συγκινούν καθόλου ερωτικά. Ο πόθος και η ανυπομονησία πλέον θεωρώ πως δεν υπάρχει σε κανέναν από τους δύο. Αν και ο φίλος μου μου λέει πως ανυπομονεί να έρθει να με βρει κάθε φορά. Και πραγματικά βλέπω ότι χαίρεται όταν έρχεται. Αυτή του η συμπεριφορά με μπερδεύει, όπως και η επιμονή του να μείνουμε μαζί και η σιγουριά του ότι όλα θα φτιάξουν.
Ξέρω πως δε θέλει να χωρίσουμε και την απόφαση (βάσει λογικής όπως λες και συ) θα πρέπει να την πάρω εγώ και για τους δύο. Και είναι αλήθεια αυτό που λες, πως το συναισθηματικό μου δέσιμο και η ευγνωμοσύνη μου απέναντί του για την οικονομική και ψυχολογική του στήριξη όλο αυτό τον καιρό με δυσκολεύουν πάρα πολύ να πάρω την απόφαση να φύγω. Νιώθω δηλαδή ότι όχι μόνο θα τον πληγώσω, αλλά θα του φερθώ "'αδικα" και "αχάριστα". Αν και γνωρίζω πως είναι λάθος να συνεχίσω να προσπαθώ μόνο από αγάπη και ευγνωμοσύνη, όταν η λογική μου μου λεει πως το πρόβλημά μας μάλλον δε θα λυθεί ποτέ.
Καλα δεν ελεγες στο πρωτο σου μηνυμα ότι εχει πρωινές στυσεις? μήπως ειναι πολύ αγχώδης (άρα ψυχολογικο το αίτιο) και όλα τα υπολοιπα που σου λεει ειναι για να καλύψει αυτο το ψυχολογικο αιτιο? σαν να του εχει γινει εμμονη και γι αυτο αδυνατει? ειναι βεβαια και το θεμα χημεια που θετεις, που λες εξαρχης δεν ειχατε και την καλυτερη χημεια. για να αλλάξει πλήρως αυτο πρέπει να του φυγει η χαλια ψυχολογια και εσυ να του μετατραπεις σε κουκλα.
ioannis2 ναι έχει πρωινές στύσεις. Δεν λέω ότι το πρόβλημά του είναι ορμονικό, όπως πολύ σωστά επισημαίνει και ο Ntoubroutza, μιας και αυνανίζεται με αυτή τη συχνότητα. Αυτό όμως δεν αποκλείει κάποια στυτική δυσλειτουργία την ώρα της πράξης λόγω ψυχολογικών και ανατομικών, όπως εξήγησα, αιτίων, το οποίο θεωρώ πως συμβαίνει. Να γίνω μια κούκλα και να του φύγει η κακή ψυχολογία; Ας πούμε ότι το πρώτο περνάει από το χέρι μου. Το δεύτερο όχι :)