www.okcupid.com
www.pof.com
Go!
Printable View
Τι είναι αυτά;;; Τίποτα σάιτ γνωριμιών;;;;
Λειτουργούν αυτά;;;;
Μια φίλη μου γνώρησε τον άντρα της από το zoosk. Αλλά εγώ δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ....δλδ έκανα μια δύο γνωριμίες , βγήκαμε μια φορά και δεν προέκυψε τίποτα.
Τζίφος για μένα και αυτά τα σάιτ! Κλάψ!!!!
Εεε, αυτό είναι το νόημα, βγαίνεις με 100 για να πετύχεις τον 1. Εκτός αν νομίζεις ότι
αυτοί που βρήκαν ταίρι δεν κάναν πρώτα παρέα με άπειρες κοπέλες/άντρες;
Αμ το άλλο; Που θα έχεις δωρεάν έξοδο κάθε βράδυ; Καθότι οι άντρες ως γνωστοί
μλκπίτουρες έχουν το συνήθειο να κερνάνε την κοπέλα, είτε παίζει κάτι είτε όχι.
Βρε παιδιά, οι άλλοι όλοι πώς καταφέρνουνε τα πάντα και εγώ δεν μπορώ;;;; Τι κάνουνε;;; Κάνουνε ιδιαίτερες προσπάθειες σε όλα;;;;
Θα σου πω μια ιστοριουλα που μου ειπε ενας γεροντας...(ιερεας)
Καπου στη μεση της θαλασσας ενα ψαραδικο σε μια καταιγιδα βυθιστηκε...
ετσι ο ψαρας εγκατελειψε τη βαρκα του και πηδηξε στη θαλασσα για να σωθει...
Προσπαθοντας να σωθει και βουλιαζοντας μεσα στη θαλασσα καλουσε
την Παναγια να τον βοηθησει...
-Παναγια μου σε παρακαλαω.. βοηθησε με...
-Παναγια μου σε παρακαλω βοηθησε....
επαναλαμβανοντας διαρκως το ιδιο πραγμα....
-Μεχρι που η Παναγια εμφανιστηκε μπροστα του και του λεει...
Να σε βοηθησω βρε ευλογημενε...αλλα ΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ...παλεψε...κολυμπα...
:)
Ολγακι δλδ τα εχεις ολα λυμενα και αυτο που σε απασχολει και σε στεναχωρει ειναι ο γαμος?
Καλησπέρα!
Επειδή κι εμένα με έχει απασχολήσει τελευταία το θέμα, σκέφτομαι ότι όταν περνάς τα 30 σίγουρα δεν ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα. Δεν ξέρω καν αν ερωτεύεσαι...Η ιδέα να παντρευτώ κάποιον μόνο και μόνο για να θεωρούμαι παντρεμένη ή για να κάνω ένα παιδί μου προκαλεί θλίψη...
Ναι μεγαλωνοντας τα ψειριζεις παραπανω,οχι ομως οτι δεν ερωτευεσαι..Απλα μαθαμε οτι απο καποια ηλικια ΠΡΕΠΕΙ να βαλουμε στεφανι και να κανουμε παιδι..Αν αυτο το κανεις με το πρεπει θλιβερο δεν ειναι?Γι'αυτο βλεπουμε γυναικες παντρεμενες που τα παρατανε ολα,που δεν φερονται στα παιδια τους με αγαπη λογω του ΠΡΕΠΕΙ που εβαλαν θηλια..
Ε οχι δεν πρεπει!!Πρεπει μονο να το θες με τον ανθρωπο που θελεις γιατι το θελεις..!Και φυσικα δεν ειμαστε ολοι γεννημενοι για γονικες καταστασεις.
Το σημαντικό και το δύσκολο σε ένα γάμο είναι να μπορέσουν οι σύντροφοι να χτίσουν τη μεταξύ τους σχέση. Το αν θα έρθει ένα παιδί ή όχι για μένα είναι δευτερεύον.
Ε οχι και δεν ερωτευεσαι μετα τα 30...ο ερως χρονια δεν κοιτα....για του λογου το αληθες παρε ενα παραδειγμα...
http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS.../9_530_530.jpg