O στρουθοκαμηλισμός δεν δίνει τίποτα το θετικό
Όσο για την "γκετοποίηση" είναι αν θές μία λάθος έκφραση. Το νόημα της ήταν να περιορίσει τον κύκλο των πιθανών ερωτικών του συντρόφων σε πιο κοντές κοπέλες. Πάντος δεν ήταν "κάνε τον σύλλογο του 1,68"
Printable View
μηπωσ εν κοιτασ τισ σωστεσ γυναικεσ..? θελω να πω πωσ αφου εισ τοοσο χαρισματικοσ οπωσ λεσ μηπωσ οι γυναικεσ π κοιτασ ειν ρηχεσ?
Τι να σου πω...δε νομίζω πάντως.
Μα αυτό είναι το θέμα οτι το συναντάω μπροστά μου κάθε μέρα.Όσο και να θες να μην ασχοληθείς με κάτι , όταν το βλέπεις παντού και συνέχεια όπως και να χει επηρεάζεσαι , και πόσο μάλλον όταν σε αφορά το θέμα...
τι να πω..θα μπορουσε να γνωρισει κ αλλο κοσμο περα απο αυτον τησ δουλειασ...και σιγουρα θα βρει καποια πιο κοντη απο αυτον!!! εν ειν ολεσ ψηλεσ!!
Δηλαδή αν αρχίσουμε όλοι και λέμε σε έναν άνθρωπο κάθε μέρα οτι είναι τρελός κάποια στιγμή θα το πιστέψει και ας μην είναι.
Το να εισαι στα κάτω όρια ύψους του γενικού πληθυσμού είναι πρόβλημα.
Το να είσαι μαύρος σε μία χώρα που οι περισσότεροι είναι λευκοί είναι πρόβλημα. (και το ανάποδο)
Το να είσαι έλληνας στην τουρκία είναι πρόβλημα (όπως και το ανάποδο)
Το να λές ότι τα παραπάνω δεν είναι πρόβλημα είναι στρουθοκαμηλισμός.
Για να μην αρχίσω να λέω για τα βλέμματα που δέχομαι όταν συνοδεύω κάποια κοπέλα και ειδικά αν είναι πιο ψηλή.Καταρχας πολλοί άντρες μπορεί να της την πέσουν κι όλας κι ας συνοδεύεται.Διότι το παρουσιαστικό μου τους κάνει να σκέφτονται διάφορα...