sofia
ξερεις να οδηγας??
Printable View
sofia
ξερεις να οδηγας??
μαθαινω....:)
αργεις ομως....
:P
αυτο ειναι αλήθεια:)
\" Αι φημαι\" αγαπητη helenaQuote:
Originally posted by Helena
Quote:
Originally posted by Mοναξιά
[
Επ\'ευκαιρία να δηλώσω και δημόσια για δεύτερη φορά σήμερα ότι αν δεν αποκατασταθεί το ψευδώνυμό μου σύντομα θα έχετε προβλήματα. Το όνομά μου, το τηλέφωνό μου και η φάτσα μου στη διάθεση κάποιων που διαδίδουν φήμες ότι είμαι κάποιος άλλος ! \'Ηδη καθυστερείτε. Θέλω να δηλωθεί και στο forum δημόσια ότι δεν έχω καμμιά σχέση με το πρόσωπο που κάποιοι υποπτεύονται, αφού το αποδείξω πρώτα. Φυσικά δεν θα σας κάνω τη χάρη να σας δώσω το επώνυμό μου όπως ίσως ελπίζετε.
η φήμη της φήμης την φήμη ώ φήμες..
αγάπη είναι ...να θές τον άλλον όπως είναι..και ολα αυτά που είναι..να τον κάνουν για σένα μοναδικό...
Και μ\'αυτο που \"ειπατε\" σαν να ξεπεταχθηκατε! απο \"μεσα μου\"
Quote:
Originally posted by krino
Μαρια 21,
η δημοσιευση προσωπικων στοιχειων στο ιντερνετ ειναι ανεπιτρεπτη.
Ξαναγραψα και αλλου οτι αμα εχετε προβληματα να τα λυσετε εκτος φορουμ.
Ειναι γραψιμο εις τα σκονισμενα υποδηματα σας να βρισκετε γεφυρα το καθε φορουμ για να \"στηνεται\" τους καυγαδες σας.
Προφανως και δεν παιρνω θεση για κανενα.
Εκεινο ομως που βλεπω ειναι δημοσιευση προσωπικου μυνηματος και ειδικα ενα νουμερο τηλεφωνου.
Κατα την γνωμη μου το να σβησεις το μυνημα σου ειναι το λιγοτερο που πρεπει να κανεις.
Αν νομιζεις οτι με αυτο το τροπο εκθετεις αλλους γελιεσαι οικτρα.
Στην προκειμενη προχωρας ενα ακομα βημα λαθος....
Διορθωσε τα κακως κειμενα, εκτος αν πρεπει να υποχρεωσεις τους αντμιν να το κανουν για σενα.
ΥΓ νομιζω οτι δεν διαθετε ουτε μισο ιχνος αγαπης αναμεταξυ σας, οκ το εμπεδωσαμε....
Ποιος ο λογος που ανταλασετε μυνηματα???
Αν απλα θελετε παιχνιδακια δεν το ληγετε αλλιως, να ησυχασουμε και εμεις??
Ζητώ δημόσια συγνώμη για την δημοσιοποιήση προσωπικών στοιχείων του χρήστη Μοναξιά....Λάθος μου που δεν έσβησα τον αριθμό του κινητού...Κατά τα άλλα μίλησα με διαφανείς διαδικασίες και ανέδειξα ότι ο κ.Μοναξιά δημοσιώς γράφει πως δεν απαντάει σε κανένα pm αλλά κατ\'ιδίαν απαντάει......Κάποιος φάσκει και αντιφάσκει;;Δεν είναι δυνατόν για μια ερώτηση στον κ.Μοναξιά αν είναι ο Τάσος,παλιός μου συνάδελφος να βγαίνει και να λέει πως κάποιος διαδίδει φήμες ότι είναι άλλος από αυτόν που είναι και να βγάζει thread για την καχυποψία...Γιατί σας ενδιαφέρει κ.Δημήτρη να αποδείξετε σε μία άγνωστη ότι δεν είστε ο Τάσος;;;;Είμαι μια άγνωστη που δεν σας έχει δει και αν είστε αυτός που είστε δεν υπάρχει θέμα απόδειξης,αν με νοείτε......Κατά τα άλλα ζητώ συγνώμη και πάλι για δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων...........
Quote:
Originally posted by Mοναξιά
Σε ευχαριστώ πολύ inter για την συμπαράσταση. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Με άκουσες στο τηλέφωνο πιστεύω ότι βεβαιώθηκες ότι δεν είμαι αυτός που νόμιζε η kassy. Και συγνώμη από τον κύριο διαχειριστή αν ήμουν κάπως απότομος αλλά ήταν μια φοβερή κρίση πανικού να βλέπεις κάτι τέτοιο δημόσια το οποίο δεν είναι αληθινό, αλλά φαντασιωση και έμμονη ιδέα.Quote:
Originally posted by interappted
krinooooooo
νταμπλας στο κεφαλι του ηρθε ρε !!!!!εδω ηρθε σε εμενα που ειμαι στην απ\'εξω
Δεν καταλαβαίνω ως προς τι τόσος κόπος να αποδείξετε ότι είστε κάποιος άλλος;;;;Σας άκουσε η Ίντερ και τι έγινε;;Και για την Ίντερ ένας άγνωστος είστε...και μια μικρή παράθεση...Κι εγώ βάζω τον φίλο μου τον Μπάμπη και παριστάνει την Πάμελα...Αν αυτό το θεωρείτε απόδειξη πάω πάσο...Λήγω εδώ το θέμα...........
ψιτ εσυ απο πανω,
σταματα να μαλακιζεσαι και να δημοσιευεις τετοια ανεπιτρεπτα πραγματα,
και ασε το καθενα να φαντασιωνεται οτι του κανει κεφι.
χμμμ μιας και μιλαμε για φαντασιωσεις,
εμενα μου ξυπνας μεσα μου το ζωο.....
για πιο λογο λες αραγε???
Κοίτα kassy, αποδεκτή η συγνώμη σου, αλλά η Inter δεν με άκουσε απλά, με άκουσε τρελλαμένο και πανικόβλητο να παλεύουμε ώρες όλοι μαζί να σβήσουμε αυτό που δημοσίευσες. Δεν θα έκανα έτσι σαν τρελλός αν το τηλεφωνο που δημοσίευσες ήταν κάποιου άσχετου πρώην φίλου σου κι όχι δικό μου, δεν θα έκανα έτσι. Εξακολουθείς παρόλα αυτά από εγωισμό να λες ότι μπορεί να με έχει βάλει κάποιος γνωστός σου να παριστάνω κάποιον. Σου ζήτησα για να βεβαιωθείς να τηλεφωνήσεις και να με δεις για να πειστείς ότι δεν είμαi, αλλά δεν το θέλησες αυτό για να μην καταρεύσει το οικοδόμημα της φαντασίας σου. Το έγραψα και σε pm στον krino ότι όποιος θελει να με δει πριβέ μπορεί, αλλά δεν συνηθίζω τις ομαδικές συναντήσεις σε πρώτη φάση όταν δεν έχω γνωρίσει καλά τα μέλη μιας ομάδας.Quote:
Δεν καταλαβαίνω ως προς τι τόσος κόπος να αποδείξετε ότι είστε κάποιος άλλος;;;;Σας άκουσε η Ίντερ και τι έγινε;;Και για την Ίντερ ένας άγνωστος είστε...και μια μικρή παράθεση...Κι εγώ βάζω τον φίλο μου τον Μπάμπη και παριστάνει την Πάμελα...Αν αυτό το θεωρείτε απόδειξη πάω πάσο...Λήγω εδώ το θέμα...........
Αυτή σου η αντίδραση είναι τυπική αντίδραση ανθρώπου με εμμονές. Είναι σαν κάποιον που νομίζει ότι πάσχει από καρδιά, και πάει στο γιατρό και ο γιατρός του λέει δεν έχει τίποτα, και αυτός επιμένει ότι κάτι έχει, και πάει σε δεύτερο και σε τρίτο γιατρό, και αυτοί του λένε ότι δεν πάσχει από τίποτα, και τελικά ούτε από αυτούς πείθεται. Και τότε του λένε ε αφού δενμ πείθεσαι από το καρδιογράφημα, κάνε ένα στεφανιογράφημα μήπως δείξει αυτό κάτι. Και αυτός αρνείται επίμονα το στεφανιογράφημα για να μην του \'\'κλέψουν\'\' την εμμονή του. Ο ναρκισμός όπως και τέτοιες εμμονές , πράγματα ασύνδετα μαζί τους, έχουν ένα κοινό, χρειάζονται διαρκώς τροφή. Σε παρακαλώ να το κοιτάξεις. Βρες κάποιον άλλον ή άλλη να τα ταίζεις γιατί έχω κι εγώ τα δικά μου προβλήματα. Βλέπεις ότι επικοινωνήσαμε από το Μάιο του 2007 γραπτά και μιλάμε φιλικά και ανθρώπινα για θέματα που σε απασχολούν κυρίως (ψυχολογικά κα). Αν ήμουν αυτός ή κάποιος άλλος που τον έβαλε να σου κάνει ζημιά, θα σπαταλούσα τόσους μήνες ; Θα έπαιρνα τα στοιχεία σου και τα προσωπικά σου δεδομένα και θα τα διέδιδα χωρίς να δώσω στίγμα, δεν θα καθόμουν από Μάιο να γράφω στο forum για άσχετα θέματα, ούτε θα απαντούσα τόσο φιλικά στο forum, ούτε θα έκανα τα αστειάκια για το σύνδρομο της Ζίνας, ούτε θα σου έστελνα το προτελευταίο μου μήνυμα παρηγοριάς εκείνο το ποίημα ποιυ σου έλεγε σε παρακαλώ μην κατηγορείς την μητέρα σου, γιατί αυτή είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο, ούτε στο ίδιο γράμμα θα σου έγραφα ότι κάποια στιγμή σύντομα θα συναντηθούμε ΦΙΛΙΚΑ. Μην παρεξηγούμαι και μην σπιλώνομαι έτσι. \'Εκανα ό,τι προσπάθεια μπορούσα να σε πείσω, πιστεύω ότι ένας Αλφα τύπος που γνωρίζεις και δούλευε σε μια ταβέρνα, ούτε θα καθόταν καν να επιχειρηματολογήσει ούτε να γράφει σε ένα forum για την θεραπεία Gestalt, και άλλα θέματα. Σε παρακαλώ ακόμα μια φορά να λήξει εδώ αυτή η εμμονή. Και σταμάτα να αναφέρεις το μικρό μου όνομα, γι\'αυτό έχουμε τα ψευδώνυμα στο internet, για να μην δίνουμε τα ιστορικά μας και τα κανονικά μας ονόματα στην φόρα. Πρόσεξέ το λίγο αυτό, εμένα τουλάχιστον με ενοχλεί. Σε αποκάλεσα με το μικρό σου μόνο όταν εκτροχιάστηκα τις τελευταίες μέρες μετά από αυτά, αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιείς δημόσια το μικρό μου όνομα. Αυτός είμαι και αν δεν σε έπεισα λυπάμαι. Δεν θα απαντήσω σε κανένα άλλο μήνυμα για λίγο καιρό γιατί δεν θέλω ένταση.
Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά παρόλα αυτά kαι αφιερώνω ένα ποίημα ξανά, πάλι συμβουλευτικό όπως ήταν κι αυτό για την μητέρα σου. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερο ποιήμα για να περιγράψει θέματα όπως εμμονές. Χρειαζόμαστε πάντα κάτι ή κάποιον εχθρό. Νομίζω λέγεται εαυτοαντικείμενο στην Ψυχολογία, όταν κάποιοι οριακοί χρειάζονται για να επιβιώνουν κάποιον εχθρό και όταν δεν τον έχουν, τον κατασκευάζουν. Για τον όρο ΕΑΥΤΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ δεν είμαι σίγουρος, μπορεί να λέγεται και ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, τον έχω διαβάσει σε ένα βιβλίο του Αντρέ Γκριν για τους οριακούς με τίτλο \'\'Η ιδιωτική τρέλλα\'\'. Το ποίημα αφιερωμένο εξαιρετικά στην kassy με καλοσύνη και το εννοώ. Δεν θα σε σώσουν οι βάρβαροι αλλά μόνο οι ίδιος σου ο εαυτός. :
Περιμένοντας τους βαρβάρους
Τι περιμένουμε στην αγορά συναθροισμένοι ;
Eίναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στη Σύγκλητο μια τέτοιαν απραξία ;
Ti κάθονται οι Συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε ;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.
Τι νόμους πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί ;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν.
Γιατί ο αυτοκράτωρ μας τόσο πρωί εσηκώθη,
και κάθεται στης πόλεως την πιο μεγάλη πύλη
στον θρόνο επάνω, επίσημος, φορώντας την κορώνα ;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.
Και ο αυτοκράτωρ περιμένει να δεχθεί
τον αρχηγό τους.
Μάλιστα ετοίμασε για να τον δώσει μια περγαμηνή.
Εκεί τον έγραψε τίτλους και πολλά ονόματα.
Γιατό οι δυο μας ύπατοι κ\'οι πραίτορες εβγήκαν
σήμερα με τες κόκκινες, τες κεντημένες τόγες
γιατί βραχιόλια φόρεσαν με τόσους αμέθυστους,
και δαχτυλίδια με λαμπρά, γυαλιστερά σμαράγδια,
γιατί να πιάσουν σήμερα πολύτιμα μπαστούνια
μ\'ασήμια και μαλάματα έκτακτα σκαλιγμένα ;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα
και τέτοια πράγματα θαμπώνουν τους βαρβάρους.
Γιατί κι οι άξιοι ρήτορες δεν έρχονται σαν πάντα
να βγάλουνε τους λόγους τους, να πούνςε τα δικά τους ;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα
κι αυτοί βαριούνται ευφράδειες και δημηγορίες.
Γιατί ν\'αρχίσει μονομιάς αυτή η ανησυχία
κ\'η σύγχυσις. (τα πρόσωπα τί σοβαρά που εγίναν).
Γιατί αδειάζουν γρήγορα οι δρόμοι κι οι πλατέες,
κι όλοι γυρνούν στα σπίτια τους πολύ συλλογισμένοι ;
Γιατί ενύχτωσε κ\'οι βάρβαροι δεν ήλθαν.
Και μερικοί έφθασαν απ\'τα σύνορα,
και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.
Και τώρα τί θα γενούμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.
μαστα....
ελπιζω να μην φαμε την υπολοιπη ζωη μας στο φορουμ προσπαθωντας να αποδειξουμε
ποιος ειναι τι εδω μεσα ε???
αντε παμε για αλλα λοιπον.......
:cool:
ερωτηση: αν σου πει καποιος οτι εισαι κουτσος ενω δεν εισαι θα κατσεις να χοροπηδας περα δωθε να του αποδειξεις ποιος εισαι?
καποτε ειχα μπει σε παρομοιο τρυπακι κ τελικα ματαια πηγαν ολα
ειμαι αυτη που ειμαι τωρα αν ο αλλος νομιζει οτι ειμαι ο Ναπολεων δεν θα παω στο Βατερλο για νατου αποδειξω οτι ουτε καν ξερω που ειναι
εν κατακλειδει
αν κατσει κανεις κ διαβασει αυτο το τοπικ θα καταλαβει που οδηγουν οι σχεσεις
σε μονοδρομο αδιεξοδου
Σε αυτό έχεις δίκιο inter. Δεν θα το κάνω, είναι εξαιρετικά κουραστικό. Κανένα σχόλιο απ\'την πλευρά μου στο εξής. Πρέπει να φροντίσω τον εαυτό μου. Καλύτερα απόσταση, θα ωφελήσει όλους, κι όταν ηρεμήσουμε, εδώ είμαστε, να ξαναγράφουμε στο forum όπως στην αρχή.Quote:
ερωτηση: αν σου πει καποιος οτι εισαι κουτσος ενω δεν εισαι θα κατσεις να χοροπηδας περα δωθε να του αποδειξεις ποιος εισαι?
καποτε ειχα μπει σε παρομοιο τρυπακι κ τελικα ματαια πηγαν ολα
ειμαι αυτη που ειμαι τωρα αν ο αλλος νομιζει οτι ειμαι ο Ναπολεων δεν θα παω στο Βατερλο για νατου αποδειξω οτι ουτε καν ξερω που ειναι
περασμενα ξεχασμενα!ετσι ειναι οι ανθρωπινες σχεσεις
Θα έλεγα έτσι είναι το internet, λόγω της ανωνυμίας αν τύχει να τραβήξεις το 10 το καλό, άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ο Ναπολέων όπως είπες. Οι ανθρώπινες σχέσεις μια χαρά είναι, αλλά δεν εδώ δεν υπήρχε καν σχέση, μια απλή φιλική κουβέντα. Φαντάσου δηλαδή να είχαμε ειδωθεί κι από κοντά, να είχε και το επώνυμό μου και το σταθερό μου τηλέφωνο, και να την έπιανε μια κρίση κάποια στιγμή επειδή μου χύθηκε κατα λάθος ο καφές πάνω της και να έδινε όλα τα στοιχεία στο internet. Ο krino έγραψε όπως και ο admin μην εκτίθεσαι και δίνεις στοιχεία, αλλά έχετε αναλογιστεί μήπως τί θα γινόταν αν δεν δίναμε στοιχεία ; \'Η θα είμαστε βουβοί στο internet ή θα τραβάμε παρόμοιες καταστάσεις ; Μέση λύση δεν υπάρχει ; Πιθανόν όχι, κι αυτό το μαύρο-άσπρο είναι τυπικό γνώρισμα της οριακής διαταραχής. Όπως έγραψε κι ένας ψυχαναλυτής, ζούμε σε μια κοινωνία borderline και αν η πραγματική ζωή είναι borderline, τότε το internet είναι δυο φορές borderline, μπορεί να γίνει σφαγείο στα καλά καθούμενα. Γεια χαρά, τα λέμε όταν ηρεμήσουμε και παρακαλώ να λήξει το θέμα, καλό είναι όπως είπε και ο krino να μην αναμασούμε τα ίδια. Ο χρόνος θα δείξει.Quote:
περασμενα ξεχασμενα!ετσι ειναι οι ανθρωπινες σχεσεις