Χαχαχαχα , Εναι ρε αθλουμε υπαρχει προβλημα? Α προβλημα μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιπ,,,, Ωραιος ο τομχετ , ξερει απο Ελληνικες ταινιες
Printable View
δεν βλεπω ελληνικες ταινιες..αυτο που ξερω ειναι οτι περισσοτερο φταιει σε αυτη την περιπτωση ο αντρας παρα η φιλη μου..με την οποια θυμωσα οταν το εμαθα
εννοειται...
για αυτο και γω στεκομαι στο κερατωμα του αλλου ( αληθεια θεωρειται κερατωμα αυτο? ) που με οποια λογικη και αν το δεις ειναι λαθος
Unlucky, ειλικρινα τώρα... Νομιζεις πως υπαρχουν πολλοι άντρες που θα έλεγαν όχι σε μια π...α στην τουαλέτα; Τι θα πει τι σχεσεις ειναι αυτες; Η π..α χαλάει την σχέση;
Εγω ξερεις τι βλεπω τελικα; Γυναικες που ανέχονται εκατοντάδες καραμαλακίες που κάνουν οι γκομενοί τους και τους κανουν τις ζωες μαυρες, αντι να τους εχουν διωξει σουμπιτους, και οταν γινει μια π...α σε μια τουαλέτα μπορουν να φυγουν την ιδια στιγμη ξεχνωντας τα πάντα.
Αυτο ειναι αηδιαστικο. Οχι οι π...ς
κατάφερες να δεις το όσα παίρνει ο άνεμος...;
Όχι... :Ρ:p
κι ότι ετοιμαζόμουν να σου βγάλω το καπέλο για την υπομονή σου....
Το έχω στα υπόψιν όμως! Δεν παλεύεται ε?
αυτό και το Ben Hur προσπαθώ χρόνια να τα δω ολόκληρα...
άσε που αυτή η O' Hara είναι για μπάτσες και για κάποιο λόγο πρέπει να συμπάσχεις κι όλας μαζί της....
Χαχαχαχα!!! Τι κάνει αυτή και είναι για μπάτσες?? Έχω περιέργεια να το δω τώρα!!!
εμενα μου αρεσε η ταινια και η vivien leigh πολυ ομορφη...