Το ότι ο αδερφός λέει πάλι ότι του είπε ο goofy δεν το σκέφτηκες καθόλου e?....
Ξεκολλα ρε c....
Ο τύπος είναι μυθομανής,αυτό και τέλος.
Από κει και πέρα λέει μαλακίες,σε έχει βρει θύμα και σε παίζει.
Ξεκολλα γιατί αρρωσταίνεις των εαυτό σου τσάμπα.
Printable View
δν απαντας ομως!!! γιατι να μν το μαθει ο πατερας σου?
λοιπον... η ζωη σου ειναι στα χερια σου... οι επιλογες ειναι δικες σου.... εσυ ζεις οπως ζεις κ νιωθεις αυτα που νιωθεις κ κανενας αλλος!
αν λοιπον νομιζεις οτι η λυση ειναι να παρακαλας τους γονεις του να τν κλεισουν μεσα γιατι φοβασαι εσυ... οχι δν θα το κανουν! αρα, η καθεσαι με σταυρωμενα τα χερια να παιζει μπαλα μονος του(κ η μπαλα να εισαι εσυ!) η αναλαμβανεις τις συνεπειες της δρασης σου! δυστυχως δν μπορουμε να τα εχουμε ολα! ειτε ετσι ειτε αλλιως εκτεθειμενη θα νιωθεις!!! κ να ρωτησω κ κατι αλλο? θα ηθελες να ληξει ολο αυτο... η επομενη κοπελα που θα ειναι μαζι του θα ηθελες να περασει τα ιδια? θα εχει κ εμπειρια πλεον ο τυπος κ θα ειναι κ πιο ευκολο!!! αν λοιπον δν σκεφτεσαι τν εαυτο σου σκεψου τν συνανθρωπο σου που εχει σειρα μετα απο σενα! καλο κουραγιο οτι κ αν κανεις!!!
Συμφωνώ απόλυτα με τη Βίκη,
Εμπειρία έχει γιατί όπως είπε παραπάνω το ίδια έκανε και στη προηγούμενη σχέση του,το ίδιο κάνει στην ίδια και το ίδιο θα κάνει και στις επόμενες.
Ο ´ανθρωπος δεν είναι καλά
Κατά τη γνώμη μου έχεις δύο επιλογές...
Η φέυγεις εχθές απο αυτή τη σχέση και ενημερώνεις τους δικους σου και την αστυνομία (αυτο είναι το σωστό)
Η κάθεσε και κλαίς τη μοίρα σου σε μία σχέση βαράτε με και ας κλαίω
αχ δν ξερω αλλα εχω θυμωσει... ΠΟΛΥ!!! πως ειναι δυνατον να επιτρεπουμε σε αλλους να διαχειριζονται τη ζωη μας!!!???
εμεις τους επιλεγουμε αυτους τους ανθρωπους ομως!!!
ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΝΑΛΙ!!! αντε γιατι δν το χω κ πολυ το μυαλο κ θα το χασω τελειως!!!
Χαχαχαχα Βίκη είσαι ΑΣΤΕΡΙ
Μη στεναχωριέσαι,λάμπεις στα μάτια όσων μπορουν να καταλάβουν εσένα και το χιούμορ σου
Ναι,το είδα και σου απάντησα :)
Θα ήθελα να μιλήσουμε Διονυσία γιατί αντιμετωπίζω κι εγω το ίδιο πρόβλημα, τελικά τι έκανες ???
Θα ηθελα να μιλήσουμε γιατι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.
εσυ να εισαι καλα και ασε τν αλλο τι θα κανει...και οι περισσοτεροι δν εχουν τν δυναμη ουτε μια σωστη αποπιρα να κανουν...κανε τον πασα σε ψυχολογο,στους συγγενεις του και κοψε επαφες!!ο χρονος περναει και πρεπει να πας για τα καλητερα!!καλη τυχη
το θεμα αυτο γραφτηκε πριν ενα χρονο αν το προσεξες
μμμμ για να σκεφτω...σου φενονται τα μουτρα μου να ενδιαφερονται ποτε γραφτικε??μπορει να υπαρχουν ανθρωποι που τα περνανε τωρα...και το να συνεχισουμε να δινουμε τις αποψεις μας θα ηταν καλο για να συνεχιζετε και το θεμα
συμφωνω απόλυτα αντιμετωπίζω κατι παρόμοιο...σε λιγες μέρες αναγκάζομαι να φύγω απο το σπίτι που νοικιάζω. λεω πια ψέματα και σε αυτόν οτι δε θα τον αφήσω και στον εαυτο μου για να αντέξω. είναι δύσκολο οταν φοβάσαι με αυτες τις απειλές, να φύγεις απο αυτήν την κατάσταση.