Originally Posted by
Crimi
Pillow συγνώμη έχεις δίκιο, το είδα μετά και δεν μπορούσα να το αλλάξω.
Όπως είπα παρανοϊκή διαταραχή προσωπικοτητας, χωρίς να τον έχει δει γιατρός, αυτό το λέω εγώ, τα συμπτώματα όμως τον φωτογραφιζουν. Το ότι γίνεται βίαιος ίσος να είναι λίγο ότι δεν πέρνει φάρμακα και λίγο γιατί δεν μπορεί να ελέγχει τον θυμό του. Στη δουλειά του ήταν καλός αλλά όχι ομαδικός και πάντα καχύποπτος.
Πήραμε χαρτί από εισαγγελέα να τον φωνάξει για συστάσεις το τμήμα της περιοχής, του το είπαμε (όπως μας είπαν από το τμημα) και μας κάλεσε να κατέβουμε στο σπίτι του, εκεί μας απείλησε όλους οικογενειακός και με έμφαση στον πατέρα μου. Αύριο πάμε στο αστυνομικό τμήμα πάλη για να τους ενημερώσουμε.
Elis δεν ξέρω τι ηλικία έχεις και πότε άρχισες να ασχολίσε με αυτό, ο θείος μου είναι έτσι από το στρατό καί μετά, τώρα είναι 56 ετών (το επιβεβαίωσα σημερα). Όταν είσαι 28-29 χρόνια με αυτό το πρόβλημα χωρίς υποστήριξη ψυχιατρική η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο τότε κάπου χάνεσαι. Απλά οι γονείς του δεν το παραδεκτικανε ποτε ή δεν θέλανε για τους λόγους τους.
Το θέμα είναι να αποδεχθεις οτι έχεις πρόβλημα. Λένε ότι η παραδοχή είναι η μισή θεραπεία
Υ.γ. παιδιά Χίλια συγγνώμη για το off topic, αν δεν είναι βάρος για τους/τον διαχειριστή ας τα μεταφέρει στο ανάλογο :confused: