Δεν θα το αντέξω sharp...:P
Printable View
Δεν θα το αντέξω sharp...:P
Μμμμμμμ.........Αγάπη, αφού δεν το έχεις..άσε τα αληθινά ταλέντα να δουν το φως.........(βλ.εμένα....)Quote:
Originally posted by Sharpedon
Μια χαρούλα περάσαμε και σήμερα!
Κρίνο,λιμπ και Κάσσι χάρηκα που σας ξαναείδα.
Χάρηκα επίσης πολύ που γνώρισα και τα υπόλοιπα παιδάκια :)
Συμφωνώ,προσυπογράφω και καραεπαυξάνω πως το επόμενο meeting πρέπει να παίξει σε κάποιο karaoke party-κατά προτίμηση που να δίνει και μπουκάλι στο νικητή δια να προσθέσω ακόμη ένα στην κάβα μου...:cool:
Quote:
Originally posted by mixalakis
εγω ενα εχω να πω , οχι αλλη βαφλααααααααααααααααααααα ααααααααααα :)
Γιατί;;;;;;; μια χαρά μπουκώσαμε την βάφλα......
Μια χαρά σε βλέπω Andy.....Είμαι πολύ φαν της μέταλ........και της ροκ......Άσχετο αν σκοτώνω τα τραγουδάκια...χαχα!!!!!Quote:
Originally posted by Andy
Παιδιά θα έρθω και εγώ στο καραοκε, με την προυπόθεση να τραγουδήσω μεταλ, με brutal φωνητικά...
Δεν ξέρω αν θα φύγει το μαγαζί....
Εγώ πάντος θα το ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ...
Cranberries...Το αγαπημένο μου συγκρότημα....Με έφτιαξες Λαβίτα..Πάμε για ένα Zombie....in your head..What\'s in your head?????Quote:
Originally posted by La_ViTa
Χαχαχα.. Ωραία παρέα πάντως θα είμαστε.
Από τη μία οι Andy και Sharpedon να τραγουδάνε μεταλλάδικα και από την άλλη εγώ να παρακαλάω για κάτι σε πιο ροκ φάση-το πολύ μέχρι Wasp-και να επιμένω στον Έλβις. Αν έχει caraoke και με cranberries ,θα τραγουδήσω,δεν υπάρχει περίπτωση,έστω κι αν φύγει το μισό μαγαζί.
Ο mixalakis και η Kassi προτείνω να συνοδεύουν και τα δύο γκρουπ,μιας και έχουν τα απαραίτητα μουσικά προσόντα. Φωνή,μπουζούκι,σωστές ανάσες,απ\'ολα διαθέτει η παρέα..:D:D
Μπορούν απλά να πετάνε και 100ευρα....!!!!!!!Μην τις αποποιείσαι ακόμα...Quote:
Παιδιά, εγώ θα μαζεύω τα 20ευρα που θα πετάνε...
Αν πετάνε τπτ άλλο(ντομάτες, μπουκάλια,γκαρσόνια:P) αποποιούμαι των ευθυνών μου...
εεε..έχεις κάτι το ζωώδες....(!!!!!)Quote:
Originally posted by Sharpedon
Και που να με ακούσεις να τραγουδώ το Animal Instict,χεχεχε..:DQuote:
Originally posted by La_ViTa
Αν έχει caraoke και με cranberries ,θα τραγουδήσω,δεν υπάρχει περίπτωση,έστω κι αν φύγει το μισό μαγαζί.
με το ταλεντο που εχετε μπορει να σας παρουν κατευθειαν για τα μπουζουκια ποιος ξερει?Quote:
Originally posted by kassi_21
Μπορούν απλά να πετάνε και 100ευρα....!!!!!!!Μην τις αποποιείσαι ακόμα...Quote:
Παιδιά, εγώ θα μαζεύω τα 20ευρα που θα πετάνε...
Αν πετάνε τπτ άλλο(ντομάτες, μπουκάλια,γκαρσόνια:P) αποποιούμαι των ευθυνών μου...
μου επεσε βαρια η βαφλα να φανταστεις την μιση την εδωσα στον ιοαννη να την φαει δεν αντεξα...Quote:
Originally posted by kassi_21
Quote:
Originally posted by mixalakis
εγω ενα εχω να πω , οχι αλλη βαφλααααααααααααααααααααα ααααααααααα :)
Γιατί;;;;;;; μια χαρά μπουκώσαμε την βάφλα......
Τελικά αύριο το καραόκε;;;;;
Για πότε το καραόκε;;Ακόμα περιμένω να καταπλήξω τα πλήθη.....
Είναι υποχρεωτικό να πάμε σε karaoke? Κασσι μπορεί εσύ να καταπλήξεις τα πλήθη,αλλά οι περισσότεροι από εμάς,φαντάζομαι,θα τα αναγκάσουν να φύγουν από το μαγαζί :D
Δεν πάμε για κανένα ρακόμελο λέω \'γω..
Είναι ανάγκη να τραγουδήσετε όλοι δηλαδή; Να κάνετε καλύτερα δοκιμαστικά πρώτα. Μην έχουμε θύματα... Θέλει θυσίες οι τέχνη.
τωρα που γυρισα και ειμαι αθηνα......ε...δεν θα σασ αφησω ετσι....θα ερθω κι εγω!!!!!!!!!
....αντε..και οταν με το καλο παρψ και το κρεββατι του μασαζ ....θα κανω και κανενα χαλαρωτικο μασαζακι σε κανενα καλο παιδακι.....αν θελει..:P
γιατι δεν καννονιζουμε καμια φιλοπαππου ..να κανουμε πικ νικ κατω απο τα δεντρα?.....
...ελα δεν θελω γελια..... σοβαρα μιλαω