το nocash σ εχει πειραξει στο κεφαλι οποτε σε δικαιολογω φιλε μου...καλα να εισαι
Printable View
το nocash σ εχει πειραξει στο κεφαλι οποτε σε δικαιολογω φιλε μου...καλα να εισαι
----------------------------------------------------
ευκολο!
ψηλος μελαχρινος με σοβαρο χαρακτηρα(οχι ξενερωτος ομως)
κοίτα είναι αναλόγως τι ζητάς,εμένα αυτή την περίοδο της ζωής μου,μου αρέσει πολύ η τόση χαλάρωση όμως αυτό συνεπάγεται στο ότι έχω ζήσει τόσο έντονα και αναγκάζομαι ακόμα κάποιες φορές λόγο της δουλειάς του συζύγου μου που νομίζω πως τελικά αν γίνεται θα επιδιώξω να μείνουμε εδώ για πάντα.
Θελω να ζητησω συγγνωμη απ τον nocash , που παροτι τον προσεβαλλα ασχημα κ τον απειλησα , δεχθηκε την απολογια μου .
χμμ πολα μπορει να μαθει κανεις απο σενα...
Aλεξανδρε , το μονο που μπορεις να μαθεις απο μενα , ειναι η αξια της συγγνωμης , που σπανιζει στις μερες μας .
Eπισης , Αλεξανδρε , αν κ δεν μαρεσει να κανω τον δασκαλο , αλλα επειδη σ εκτιμω , με τους Κυριους Κ τις Κυριες , νασαι δυο φορες Κυριος , με τα καθικια , νασαι δυο κ τρεις φορες καθικι . Ο φιλος σου , Αγγελος .
ιδανικός σύντροφος.....
ιδανικός άντρας για μένα είναι εκείνος που με ελκύει εξωτερικά.....που έχει χιούμορ,οπότε με κάνει να περνάω όμορφα, είναι χαμογελαστός, έξυπνος, με αυτοπεποίθηση (δεν μπορώ τους μίζερους ανθρώπους με ρίχνουν ψυχολογικά) και έχει διάθεση για ζωή μέσα απο δραστηριότητες,ταξίδια, διάθεση για γνώση και εξόδους!
Mεταξυ των μειονεκτηματων δεν ανεχομαι την ιδιοτροπια .