-
Μιλήσαμε στο τηλ πριν γιατί ήθελα να τον ρωτήσω κάποια πράγματα...
Αυτος το προτεινε.Θα σου λύση τυχόν απορίες που έχεις και τέλος!Τον ρώτησα γιατί
με βρίζει...Γιατί έτσι μ αρέσει...Τον ρώτησα γιατί μου πετούσε ελπίδες..Ψέμματα σου έλεγα
γιατί αυτα ήθελες να ακούσεις.Τον εβρισα..Μου είπε ότι είμαι τσουλακι
που μπαίνω ανάμεσα σε ζευγάρια...Και όλοι το λένε..Πως θα χαρακτηριζες κάποια
που μπήκε ανάμεσα;Του κάνω...Είχες καθήκον να προστατεύσεις τη σχέση σου!Άσχετα τι έκανα
εγω!!!Εσένα τι σε βάλαμε;Τροχονόμο στη σχέση μου;Τον έβριζα και ήταν απαθεστατος...Βρισε να ξεσπασεις...Μου είπε...
Μου ανέβασε πίεση που ήταν χαλαρος...Θα μου τα πληρώσεις του είπα..Έτσι το είπα...Βασικά ήθελα αν βρεθούμε ποτε να περναω μπροστά του και να μην του λέω καν γεια..Και να με θέλει και να τρώει άκυρα...Κάπως έτσι θα του άξιζε...Τέλος πάντων μου είπε..Πως θα στα πληρώσω;;;Αφου δε θα με ξαναενοχλησεις!!!!Ο τόνος και το ύφος του ήταν εντελώς προκλητικό.
Και το θέμα είναι ότι ξέρει πολυ καλα γιατί το κανα..Ξέρει τι περναω..Ξέρει το πέρασα τι ξύλο έχω φάει...
Πόσο μονη είμαι..Πόσο εχω κακοποιηθει...Ότι δεν εχωφιλους...Ότι είμαι κλεισμένη μέσα όλη μέρα..Δεν έχω κοινωνική ζωή...
Τπτ!Του τα χω πει όλα...Δεν έδειξε κατανόηση....Στην ψυχρα...Είσαι τσουλα.Τέλος.Και τώρα νιώθω σκατα...
-
Ρε μηπως εισαι το Ολγακι??Που εκλεψε τον γκομενο της φιλης της?
-
Δεν είχες γράψει όμως πως ο πατέρας σου δε σε άφηνε ποτέ να βγαίνεις έξω ούτε για έναν καφέ?
Πώς γίνεται να μην βγαίνεις έξω ούτε για καφέ και να έχεις κάνει και σχέση (και με αρραβωνιασμένο, και σεξ με αρραβωνιασμένο, και σεξ με αρραβωνιασμένο
που σε χτυπάει, και σεξ με αρραβωνιασμένο που σε χτυπάει και που εσύ τον έχεις ερωτευτεί?)
-
Μάλλον εγω δε τα εξηγησα καλα...Δεν εβγαινα και δε βγαίνω έξω...Τον γνώρισα στη δουλειά.Γίναμε φίλοι...Μιλούσαμε
με μνμ..Κάναμε παρέα στη δουλειά κλπ...Κυρίως εποικοινωνουσαμε με μνμτα.
Και κάποια στιγμή του ζήτησα σεξ.Υποτίθεται ήμουν σε μια ξαδερφη μου.Αλλα ερχόταν αυτος
με έπαιρνε με το αμάξι και πηγαίναμε σπίτι του.Δηλαδή τώρα τα σκέφτομαι και ντρέπομαι...Αλλα
όταν τα κανα ήταν ακριβώς αυτο που ήθελα.Δε σκεφτόμουν λογικά.Τον ήθελα.Δεν κάναμε ποτε
σχέση.Μόνο σεξ.Αυτο.Ντρέπομαι πολυ...Αλλα αυτο έγινε.
-
Οκ, δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι επειδή ζήτησες από κάποιον να κάνετε σεξ, για ποιο λόγο να ντρέπεσαι? Καλά έκανες αφού αυτή ήταν η ανάγκη σου.
Να σε ρωτήσω κάτι, ένιωθες πως ήταν κακοποιητικός απέναντί σου? Ο λόγος που σε ρωτάω είναι επειδή τα άτομα που έχουν κακοποιηθεί κάποιες φορές
δυσκολεύονται να νιώσουν την κακοποίηση ως τέτοια, δεν έχουν σαφή εικόνα του σώματός τους, αρκετές φορές έχουν αυτό που λέμε μουδιασμένα αισθήματα,
ενοχές κτλ, εσύ ένιωθες πως αυτός ο άντρας σου φερόταν καλά? Ήσουν ευχαριστημένη, έφευγες νιώθοντας πιο ζωντανή ή πιο χάλια απ' ό,τι πριν?
Και αν τέλειωσε αυτό ακόμη, τις ερωτήσεις αυτές πάλι κάντες στον εαυτό σου και μίλα σε σένα με ειλικρίνεια, είναι βασικό, να σε προσέχεις. Οι γονείς σου δε σε πρόσεξαν
και εσύ έχεις πολλά να μάθεις για να μπορείς να μην πέφτεις σε αυτοτιμωρητικές λούμπες και σχέσεις όπου η κακοποίηση μπορεί να έχει ρόλο.
-
κοριτσι μου ολα συμβαινουν στο μυαλο σου!!πραγματικα εχει ξεφυγει και φερεται σαν πετεινος που τον κυνηγουν οι κοτες!!!αστον απλα επειδη εισαι αβγαλτη το εκμεταλευτηκε ειναι γελοιος!!ηταν η πρωτη σου φορα και δεν επρεπε καν να σε αγγιξει αφου δεν ενιωθε κατι απο οτι φαινεται!!!μην νιωθεις ασχημα απλα αφησες να σε κυριευσουν οι σκεψεις σου και το story που επλασες στο μυαλο σου!!!συνηθως οταν ειμαστε αβγαλτοι ενθουσιαζομαστε και φερομαστε παρορμητικα ποσο μαλλον αν δεν εχει αλλο ενδιαφερον η ζωη μας!!αν διαβασεις το μνμ σου δινεις απο μονη σου τις απαντησεις στον εαυτο σου!!!και να ξερεις κανενα πεος δεν ειναι απο χρυσο για να μας υποβαθμιζει τοσο!!!!:)
-
Βασικά μου φερόταν καλα..Εννοώ δε με πίεσε για κάτι..Όταν εφευγα ένιωθα ωραία..Και
άσχημα συγχρονος..Γιατί ενω εκείνη την ωρα ήταν τρυφερος μετα απομακρυνόταν..Εννοώ γινόταν όλη
η πράξη πολυ μηχανικά..Δεν ένιωσα ότι με ήθελε.Ήταν τρυφερος δεν πίεσε...Απλά δεν
ένιωσα πόθο..Λογικό θα μου πείτε.Αυτος το κανε απλά γιατί ήθελε να πηδηξει..
Εγω είχα συναισθήματα όμως.Ένιωσα άσχημα την τριτη φορα όταν μου ρίξε δυο σφαλιάρες και άρχισε και
φώναζε...του έλεγα σταματα..Και φώναζε...Σκάσε!Πουτανα!!!!!Αρ� �ότερα μου είπε...Γουσταρεις να σου φέρονται βίαια
και με εξουσία.Φοβάσαι και φτιάχνεται ταυτόχρονα...Έχεις φοβικο σύνδρομο εξάρτησης απ τους άνδρες.
Φταίει και η απειρία σου...Έχει κάνει ψυχολογία.
-
Εσύ φοβάσαι και φτιάχνεσαι ταυτόχρονα? Άσε τι λέει αυτός, ο κάθε ένας μπορεί να σου πει οτιδήποτε.
-
Όχι.Δε ξέρω απο που το συμπερανε αυτο.Εκείνη τη στιγμη εγω φοβόμουν μόνο
ξενερωσα και ήθελα να σταματήσει.Και φοβόμουν αργότερα μήπως μου ξανασυμβεί..
Μήπως αν ξαναβρεθουμε μου το ξανακάνει.Του τα είπα αυτα όλα...Δεν είπε τπτ..
Δε ζήτησε καν συγνώμη.Τπτ..Μου είπε μόνο..Σιγά ρε βασιλακη καιλα!!!Του είπα..Φοβόμουν ξενερωνα!
Δε ξέρω απο που τα συμπερανες αυτα!!!!
-
Ωραία. Αν λοιπόν δεν κάβλωνες καθώς συμπέραινε, σημαίνει ότι η κρίση του ήταν λανθασμένη και πως εσύ λειτουργείς διαφορετικά.
Που σημαίνει ότι δεν είναι ο θεός που είχες στο μυαλό σου, (έστω και με τα στολίδια που τον είχες στολίσει) και να μη νιώθεις άσχημα που σε αφήνει
για την αρραβωνιάρα του, την οποία μπορεί και να έχει ψυχολογήσει το ίδιο ηλίθια με σένα, και εκείνη να την προσκυνάει, ενω θέλει να είναι σκλάβα του.
-
Βασικά τη ζηλεύω...Γιατί αυτη τον έχει και τον αγκαλιάζει τον φιλαει...Μετα λέω στον εαυτό μου...
Τι ζηλευεις βρε ζωον!!!Που τρώει κερατο;;Που την παραμυθιαζει;;;Όταν τον ρώτησα..
Δε νιώθεις τύψεις που της το κανείς αυτο;Μου είπε όχι.
Και το μόνο που μου προσφέρει είπε είναι σεξ.Αφου θα παντρευτεί.Δε γίνεται τπτ αλλο.Του
είπα όχι.Δε μπλεκω άλλο.Είναι όντως μαλακας..Τωρα που τα ξανασκεφτομαι..
Δε ξέρω τι εκδίκηση θα έπρεπε να παρω..
-
Αφού "είναι όντως μαλάκας" (κι αυτο στο απεδειξε κατι που προκυπτει απο όλα οσα μας παρεθεσες μεχρι τωρα) γιατι επιμενεις να τον τρεχεις ξοπίσω?
Μήπως στον νου σου τον ταυτισες με το στηριγμα το οποιο επιζητας για να λύσεις τα προβληματα σου?
-
ερμη σου εχω πει και εγω και τα υπολοιπα μελη τοσα και τοσα γι αυτο το κελεπουρι.
γιατι ψαχνεις να βρεις ακομα κατι να τον δικαιολογησεις?
ξεχνα τον!πατα delete!και δεν ειναι δυσκολο αν σκεφτεις πρωτα τον εαυτο σου και λιγο!δινεις παννελληνιες και εσυ καθεσαι και σκεφτεσαι αυτον τον μαλακα..
φαντασου εξαιτιας του να μην περασεις και μετα να σε εχει του χεριου του αφου οπως ειπες κοινωνικη ζωη δεν εχεις και απο την αλλη τρεχεις πισω του.
η καλυτερη λυση για σενα αυτην την στιγμη ειναι να φυγεις καπου αλλου και να σπουδασεις,να βρεις τον εαυτο σου επιτελους μακρια απο την οικογενεια και να μορφωθεις.
και εσυ εριξες αγκυρα και δεν ξεκολλας!
-
και παρεπιπτοντως απορω πως καθεσαι ακομα και του μιλας.
κατι τετοιοι θελουν ξυλο και φοβερα
-
Ναι τον έχω ταυτίσει με το στήριγμα που ψάχνω...Τώρα νιώθω πάλι μονη μου.
Νιώθω ότι και να περάσω κάπου θα είμαι μονη..Σκεφτόμουν να περάσω εκει και
να έχω κάποιον να με περιμένει και να με στηρίξει.
Τώρα νιώθω ότι δεν έχει νόημα..Νιώθω κενό..Νιώθω πολυ μονη
μου.Ότι δεν έχω κανέναν.Η αδερφή μου τα ίδια σκατα και αυτη..Πως να
με στηρίξει;