Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι καλό για την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου.!
Είναι καλό να έχουμε σταθερά ωράρια και σε ύπνο και σε γεύματα και σε δραστηριότητες...(φιλική συμβουλή)
Printable View
Είμαι ανήσυχη και αγχωμένη γενικά..ενώ ήθελα και θέλω να κάνω πράγματα μέσα στη μέρα ξαφνικά δν κάνω τπτ κ κάθομαι στον καναπέ. Και εκκρεμούν ένα σωρό δουλειές...δεν έχω πρόβλημα να τις κάνω αλλά για κάποιο λόγο κάθομαι σαν ανάπηρο!!!
Μπα Ντιανα , εχω διαβασει κ εγω αυτην την θεωρια , δεν βλεπω ομως ναλλαζει τιποτα , οταν τηρω σταθερο ωραριο , η ακαταστατο . Το ξερω οτι η συμβουλη σου ειναι φιλικη , δεν την εκλαμβανω ως καταπιεση . Ξερεις , επειδη πραγματι δεν μου αρεσει εστω κ η ενδειξη αυταρχισμου , πολλες φορες μετραει οχι τι θα σου πει ο αλλος , αλλα πως θα το πει . Ας πουμε οποιαδηποτε φραση αρχιζει απο το ' να ' ( κανεις ) , ' πρεπει ' , ' δεν ' κ.ο.κ. με κανει ναντιδρω ( φρασεις που χρησιμοποιει ο πατερας μου , γι αυτο κ δεν τα παμε καλα ) . Ενω αν μου πει ο αλλος , μηπως θαπρεπε , νομιζω οτι αν εκανες αυτο , κ.ο.κ. μπορει να με κανει οτι θελει ( τηρουμενων των αναλογιων ) . Η παραγραφος σου , οπως ειναι διατυπωμενη , δεν μου προκαλει αντιδραση . Ειμαι πολυ της συζητησης , αλλα με τους ορους που προανεφερα . Ο καθεις με τις ιδιοτροπιες του !!!
Φοβάμαι
Ο αδερφός μου έκανε μερικές εξετάσεις.. τον πονούσε το στήθος του.. ο γιατρός του είπε όλα εντάξει, αλλά να μείνει απόψε στο νοσοκομείο..
Δε θέλει να μείνω μαζί του, με καθησύχασε και μ΄έστειλε σπίτι...
Είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που ξέρω πως νιώθει, ξέρω τι αισθάνεται...
Είμαστε δίδυμοι.. ξέρω πως φοβάται.... κι εγώ φοβάμαι πάρα πολύ, για εκείνον... μακάρι να είναι όλα καλά
Χρόνια πολλά και φωτισμένα!!
Σήμερα παιδιά με έχει πιάσει ένας φόβος ότι χάνω την καταληκτική ημερομηνία και τον πτυχιακό μου τίτλο και φταίω εγώ!! Πολύ φοβάμαι ότι σαμποτέρω πάλι τον εαυτό μου για να με κατηγορήσω και να με χρεώσω μεγάλη αποτυχία!!!
Φοβαμαι πως θα εχω αποπραγματοποιηση κ αγχωδη διαταραχη για ολη μου την ζωη!πφφφφφ!
Σε καταλαβαινω και εγω νοιωθω ασχημα,ομως ξερεις πως δεν θα ειναι για παντα! Θα φυγει καποια στιγμη και δεν εννοω στο μελλον,εννοω μετα απο λιγο. Με το λαντοζ τι γινεται,δεν αρχισε να κανει δουλεια ακομη; Αν περασεις τις 4,5 εβδομαδες και τιποτα,να το πεις στον ντοκ να σου αλλαξει φαρμακο.
Ειμαι στις 22 μερες με λαντοζ..βελτιωση εχω δει σε πρακτικα ζητηματα. Πχ πλυσιμο. Χτενισμα..χαμογελο..χαχα..ομ ως μεσα μου τρεμω..εχω στρες.αναστεναγμο..βαρος..α� �οπραγματοποιηση..ο ντοκτορ ειπε σε 1 μηνα δρα το λαντοζ..κ να μην βιαζομαι.Δεν αντεχω αλλο ρε παιδια!σωστε με!
αγχος/φοβος απορριψης,αποτυχιας!
Σήμερα είμαι πολύυυυυυυυυυυυ θυμωμένη με τον δικό μου γιατί φέρεται πολύ μαλακισμένα... φοβάμαι ότι θα του πω καμιά βαριά και δεν θα μαζεύεται!!