εγω παντως οταν απαντω σε καπιον σκεφτομαι κατα κανονα τι συμφαιρει τον ιδιο να κανει αλλα αν επιχειρισει να με γνωρισει καλυτερα θα μαθει κ το τι σκεφτομαι κ εγω...
Printable View
εγω παντως οταν απαντω σε καπιον σκεφτομαι κατα κανονα τι συμφαιρει τον ιδιο να κανει αλλα αν επιχειρισει να με γνωρισει καλυτερα θα μαθει κ το τι σκεφτομαι κ εγω...
αν θελει καπιος να αγνοει οτι τον συμφαιρει αν δεν ειναι φιλος μου εγω θα μιλησω κ μετα θα δηλωσω πιανισταςQuote:
να μην δινεις συμβουλες
εγω παντως επιδη ειμαι καλοπροαιρετος οπως καπιοι λενε δεν εχω καπιο λογο να αμφισβητισω καπιον χωρις καν να μου κανει κατι αν μου εκανε θα ελεγα μου εκανε αυτο κλπ οπως κανουν μερικοι τους παντογνωστες που τα ξερουν ολα πριν καν ακουσουν καπιον εχουν προβλεψει τη καθε κινηση τους με μαθηματικη ακριβεια επιδη αυτο κατεβασε το μυαλο τους...
εγω εχω αλλο τροπο να μαθαινω την αληθεια μιλοντας παρατεταμενα με καπιον αφου δε μπορει για ωρες να λεει πραγματα που δε πιστευει αφου στο τελος θα βγει στη φορα μονος του
Σωστα μιλας , Αλεξ , σωστα .......
Αλεξ,
Οι φιλοι δεν εχουν καμια σχεση με το φορουμ,τουλ.αυτο πιστευω εγω.
Αγγελε,
Δε χρειαζεται να αποδειξεις τιποτα σε κανενα..αν θες τη γνωμη μου χρειαζεσαι παρεουλα.Σε βρισκω μια χαρα ,μπορεις να επικοινωνησεις οξω ανετοτατα,δουλεψε προς αυτη τη κατευθυνση.Μαζεψε παλι την παρεα σου,οργανωσε ενα τραπεζι,εισαι πολυ γλυκος,μολις παρεις τη δοση αγαπης σου ,θα δεις ποσα χαζα ειναι αυτα εδω μεσα :-)
Φωτεινη , κ εσυ πολυ σωστα μιλας , παντα με τον καλο λογο . Για τραπεζι δεν ειμαι ετοιμος , ειναι τεραστιο βημα , αλλα να επικοινωνησω , οντως μπορω .
πιος σου το πε αυτο? υπαρχουν αρκετοι φιλοι εδω περα απλα επιδη εχουν πει αρκετα προσωπικα κρυβονται.Quote:
Οι φιλοι δεν εχουν καμια σχεση με το φορουμ,
στρατος ολοκληρος απο αορατους φιλους στο φορουμ.
δε θα τους βρεις οσο κ αν ψαξεις..
φυσικα αφου ειναι αορατοι. μονο εσυ τους βλεπεις!
Ε τοτε τι σοι φιλοι ειναι...
Εννοω οταν εχεις πραγματικους φιλους,δε καταφευγεις στο φορουμ.Ελαχιστα πραγματα δε θα πεις με το/τη φιλο/η σου.
Κι αν δε τα πεις στον ενα θα τα πεις στον αλλο.
ξυδακι ξυδακι αγαπες μου