Παντως νομιζω πως το 99% οσων εχουμε κρισεις πανικου στανταρ εχει παει σε καρδιολογο.
Printable View
Παντως νομιζω πως το 99% οσων εχουμε κρισεις πανικου στανταρ εχει παει σε καρδιολογο.
Πιο πολυ 'καρδιολογικης' φυσεως...Δλδ ταχυπαλμιες, αισθημα τελους,εκτακτες συστολες ..
Τωρα καμια ζαλαδα/πονοκεφαλο κλπ ειναι στο τραπεζι αλλα σε μικροτερο βαθμο.
εγώ ανήκω στο 1% που δεν έχει πάει σε καρδιολόγο γιατί πολύ απλά εκτός από όλα τα άλλα εχω και γιατροφοβία.. χαχα τι καλά!
Υπερβολαρα οι 250 παλμοι :P
σε πληροφορω καθολου υπερβολικη.. ακριβωσ ετσι... οπωσ επισησ για μερεσ 24 ωρεσ το 24ωρο ειχα 180 με 190... ολη μερα... αλλα μιλαμε για τρομερεσ κρισαρεσ κ αγχος..
Μα το ανωτατο φυσιολογικο επιτρεπτο που μπορει να φτασει ο ανθρωπος σε ενα τεστ κοπωσης πχ, ειναι 220 παλμοι μειον την ηλικια του.
Τεσπα εσυ ξερεις καλυτερα :)
φαντασου ποσο χαλια ημουν..εσπασα τα ρεκορ.. αφου νομιζα οτι η καρδια θα πεταχτει εξω...κ ειχα ανησυχησει γιατι ηταν παρα πολυ.. λεω τωρα θα παθω το εμφραγμα κ δε θα το παρω χαμπαρι.. μια φορα εγινε.. παλι καλα.!! τισ αλλεσ μεχρι 180 -185..καπου εκει.. ημουν στα χειροτερα μου..
ακριβωσ.. κ να φανταστεισ με ταχυκαδια τωρα δε με μια κριση..το ρυθμισα αυτο κ δε το φοβαμαι τωρα πια.. γι αυτο κ το τελευταιο ενα μηνα σε εντονο αγχοσ κ κρισει φτανω τουσ 140 160... απλα παρατηρω.. κ αυτη η παρατηρηση που κανω πανω μ μου φερνει τη κριση πανικου...
γενικα απο ψυχοσματικα τα εχω ολα.. μια πιτα γυρο απο ολα.. ασε..
σημερα πολυ down πηγα γυμναστηριο και δεν ειχα κουραγιο να κανω εκανα και μετα εφυγα και απο τοτε δυσπνοια στο φουλ σαν να μου κοβετε η ανασα και ζαλαδα....δεν μπορω να το χονεψω οτι ολο αυτο ειναι ψυχοσωματικο ρε παιδια......τι κανω πειτε τι γνωμη σας γιατι ολο αυτο μου χαλαει ολοι την ζωη :(
Και γω οταν πηγαινα γυμναστηριο στον διαδρομο αντι να συγκεντρωνομαι στην ασκηση και στις αναπνοες , εβαζα τα χερια μου στα μεταλικα παπαρακια για να βλεπω τους σφυγμους..Τοσο εμμονη...Μεχρι που το κοψα τελειως..Αλλα θελω να πιστευω πως εχασα την μαχη και οχι τον πολεμο..
κι εγω μια απο τα ιδια... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ